21. huhtikuuta 2013

Niin pinkkiä!

Törmättyäni kuluvalla viikolla Sallan kynsiblogissa hänen onnistuneeseen franken-lakkaansa, jonka pinkki väri jäi elämään verkkokalvoilleni, minunkin piti heti lakata kynnet pinkillä hololla! Ainut sitä kategoriaa oleva lakkani on Girly Bitsin Hot Shot, jossa oli näin jälkikäteen sanottuna minusta hieman laimeahko holoefekti - mutta jonkinmoinen kuitenkin.

Ostettuani perjantaina Seppälästä uusia Golden Rose Paris -lakkoja päätin heti laittaa Hot Shotin päälle vielä GR sävyä numero 312, jota on keskisormen ja pikkurillin kynnellä. Topper-lakka vaaleanpunaisella mikroglitterillä. Nimettömälle hyppäsi lisukkeeksi takavasemmalta yllättäen China Glazen Scattered & Tattered, joka oli ihan hauska tapaus, mutta päässee ehkä paremmin oikeuksiin jossain toisessa lakkauksessa. Paljasta Hot Shottia on näkyvissä siis vain etusormen kynnellä.


Tuo Golden Rosen pullo on kyllä soma kuin karkki. Eikä lakkakaan ole huono, sillä 312:aa levitettyäni lopputulos hiveli oitis enemmän silmää kuin pelkkä Hot Shot.

Otin tänään (lauantaina, siis) takapihalla valokuvia uusimmista lakkapulloissani ja jopa mies äityi kommentoimaan Golden Roseja että onpa nyt hienoja lakkapulloja! En oo varma jos se oli saanut jonkun auringonpistoksen siinä paisteessa pihaa siistiessään... :)


Näissä pinkeissä kynsissä tein töitä viime yön, mutta nyt on jo eri lakat kynsillä...

4 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Ihanat! :)

Kati kirjoitti...

Ihanat pinkit <3

E-S kirjoitti...

Kiitoksia, Nanne ja Kati! :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Voiii, miten kiva hento vaaleanpunainen :3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...