31. elokuuta 2019

Gone with the Flow

Gone with the Flow -otsikko viittaa kahteen asiaan: nyt esittelyssä oleviin Flow-kynsiini sekä siihen tosiasiaan että kesäni on mennä hurahtanut kuin virraten vain. Mulla oli tänä vuonna tällainen myöhäisempi kesäloma ja ensi viikolla palaan töihin. Etukäteen mietin mahtaako kivoja kelejä enää riittää näin elokuun loppuun, mutta mitä vielä: tällä viikollahan on ollut aivan loistavia, aurinkoisia päiviä.


Flow järjestettiin 3 viikkoa sitten Helsingissä ja minulle osallistuminen näille festareille oli ihkaensimmäinen. Kesälomani alkoi sopivasti näistä festareista, joihin aikani oli lopultakin kypsä osallistua. Tykkäsin kovasti tapahtuman yleisestä tunnelmasta ja laajasta, kivasti somistetusta alueesta, muutamista itselleni uusista artistilöydöistä ja luulenpa hyvinkin meneväni pian uudestaan näille festivaaleille. :)


Festarikynsistä tuli sellaiset millaiset niistä sattui edellisiltana tulemaan. Punaisen ja violetin liukuvärjäystä ja pitkästä aikaa esiin kaivetuilla Oumaxi-akryylivärein tehtyjä keltaisia kukkasia. Festarirannekkeenvaihtaja vallan kehaisi lakkauksiani, joten kyllähän näillä kelpasi mennä. :)

Olitteko te Flow-festivaaleilla? Onko teidänkin kesänne mennä hurahtanut liian nopeasti?

1 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Nice mani. I have not tried Essie polishes yet!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...