24. helmikuuta 2017

Ensimmäiset Suomi100 -kynnet

Siskoni lähetti mulle kuvan ompelemastaan mekosta tällä viikolla ja ilmoitti sen olevan "Suomi100-mekko". Totta - miksipä ei juhlavuonna voisi somistautua teeman hengessä hyvissä ajoin! Mekon nähtyäni tajusin myös tehneeni juuri itselleni Suomen juhlavuoden kynnet. En ole mikään hullu patriootti, mutta itsenäinen maa on kunnioitettava saavutus ja erityisen iloinen olen siitä että itsenäisyydestä on osattu ottaa ilo irti ja juhlia jo vuodesta 1919, jolloin presidentti Ståhlberg on isännöinyt pientä juhlavastaanottoa (Wikipedian mukaan).


Näistä tuli kaikessa helppoudessaan itselleni hyvin mieluisat lakkaukset! Kuorrutin glitterillä F.U.N Lacquer How Deep Is Your Holo? vain nimettömät kynnet ja muiden kynsien vaalean kellertävä creme-lakka puolestaan on Lime Crime Milky Ways. Leimaukset tein sinisellä lakalla China Glaze Scandalous Shenanigans sekä harmaanvalkoisella Color Club Silver Lake. Tuo hauska leimakuvio löytyy DRK-A -laatasta ja kuulemmä siitä tuleeeräälle henkilölle mieleen Hannunvaakuna eli -merkki. :)


Joko on Suomi100 -juhlakynsiä tullut mietiskeltyä tai tehtyä? Voisin heittää teille muillekin haasteen loihtia juhlavuodelle lakkauksia jo nyt hyvissä ajoin! ;)

6 kommenttia:

Milba kirjoitti...

Onpas nätit! :) En oo kerenny yhtään miettiä juhlakynsiä, jospa sitä edes jotkut saisi viimeistään itsenäisyyspäivään mennessä tehtyä. :-D

Charming Nails kirjoitti...

En tiedä teenkö suomikynsiä. Nämä on kyllä kivat eikä liian suomalaiset :)

Daniela kirjoitti...

tosi hienot kynnet! Ei ollut tullut ees mieleenkää vielä tehdä Suomi-kynsiä, mutta ihan kivan haasteen heitit :) miksipä ei! jotain sinistä ja valkoista, onhan se ihan helppo toteuttaa (A)

Nena Sofia kirjoitti...

Kyllä on kauniit! ♥ Minun oli tarkoitus tehdä töihin yhdelle teemaviikolle jotkin kivat Suomi-kynnet, kun päivän teema tosiaan oli tuo Suomi 100-vuotta. No, jäivät sitten kiireessä tekemättä, mutta kyllä mä ne vielä toteutan :)

E-S kirjoitti...

Milba: No ehdottomasti silloin viimeistään! Mutta miksei jo aiemmin jos inspiraatiota vain ilmenee, kun kerran koko vuosi on juhlavuosi. :)

Charming Nails: Hah, kiva toteamus tuo että "ei liian suomalaiset" :D Kiitos!

Daniela: Kiitos paljon! Hienoa jos sain edes jonkun innostumaan Suomen juhlavuoden viettoon kynsienkoristelussa jo nyt ;)

Nena Sofia: Kiitoksia, hauska kuulla! Noh, vielä onneksi ehdit varmasti idean kimppuun tänä vuonna. :=)

eekku kirjoitti...

Kauniit

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...