4. elokuuta 2013

Vihreät, leimatut laineet

Ihana helleviikonloppu meneillään ja minulla vieläpä vapaata - mahtavaa!

Mulle on nyt kertynyt ihan kiitettävä määrä lakkauksia tietokoneen arkistoihin, joita en ole vielä ehtinyt esitellä blogissani (tai joita olen vain jättänyt harkintaan että julkaisenko edes). Nyt puran tätä sumppua niinkin kaukaa historiasta kuin viime viikonlopulta, jolloin kokeilin kynsilleni kesäisen vihreitä sävyjä:


Alempi vaaleanvihreä lakka on Gina Tricotin Shimmer Mint ja lainekuvioleimat on tehty Pueen10 -laatasta China Glazen Adorella. Shimmer Mint lakka oli ihan ookoo tapaus, mutta ehkäpä kuitenkin hieman sitä sävykategoriaa, jota vähän vierastan omilla kynsilläni. Nämä leimaukset kyseisen lakan päälle pelastivat minut kuitenkin liialliselta mintunvaaleudelta, ja lopputulos oli ihan hauskannäköinen - varsinkin kauempaa katsottuna. Jostain syystä Shimmer Mint kuplittui hieman vasurin muutamalla kynnellä ja sen takia kuvassa on poikkeuksellisesti oikea käteni.

Räpsin näiden kynsien kanssa myös muutaman asukuvan, johon inspiraatio tuli Bambi Likes To Polish! blogista. Toi asukuva-juttu on ollut aivan loistoidea Bambilta - toivottavasti idean lainaaminen ei haittaa?! Vaikka sitä aina haluaa nähdä kynsistä sen hyvän lähikuvankin, niin ne nähtyään tällainen asukuva antaa mielestäni vielä uutta syvyyttä lakkauksille.

7 kommenttia:

Janita kirjoitti...

Nätit! Värit tekevät kynsistä ihanan raikkaat :)

eekku kirjoitti...

Hienot

Fani kirjoitti...

Ompas kivat ! :) hyvin sopii värit yhteen :)

Verppa kirjoitti...

Ompa tosi kivat värit :) ! sopii yhteen :)

E-S kirjoitti...

Janita: Kiitos! Mulle itselleni tulee kans raikkaus ja meri mieleen...

eekku: Thanks!

Fani: Kiitoksia!

Verppa: Kiitos!

Bambi kirjoitti...

Ei tietty haittaa, toivottavasti siis jatkossakin nähdään tälläisiä kuvia :)

Mitä tulee kynsiin, niin kyllä se nyt vahvasti näyttää siltä, että alan olla aika myyty sinisille lakoille. Koska nääkin on musta tosi ihanat <3

E-S kirjoitti...

Kiitos! Ja hyvä juttu, Bambi, koska jos vain saan aikaiseksi niin mielelläni koitan toteutella itsekin näitä asukuvia koska ne onkin aikas kivoja! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...