6. elokuuta 2013

Lakkaus jota en tahtonut julkaista

...mutta julkaisen silti koska en muuten tunnu saavan rauhaa näiltä kammotuksilta. Julkaisuintoani on pienentänyt se etten tykännyt näistä tekeleistäni yhtään.

Aloitin lakkauspuuhat iloisin mielin kokeilemalla jälleen onnea vesimarmoroinnin parissa eräänä heinäkuun alun päivistä. Vesimarmoroinnin menestys oli kuitenkin sitä luokkaa että poistin kaikki muut tulokset kynsiltä paitsi vasurin nimettömän, jonka halusin jättää muistoksi hyvästä yrityksestä. Tämän kokeilun uuvuttamana jaksoin enää lakata muut kynnet sinisellä China Glazen Bahamian Escapella ja OPI:n Fiercely Fionalla - samoilla lakoilla siis joita olin vesimarmoroinnissakin käyttänyt.


Mitäpä tämä mestariluomus olisi enää muuta päällensä kaivannut kuin kerroksen Golden Rose Jolly Jewelsin lakkaa numero 101, joka erivärisine flakieneen oli pullossa kuin taivaan palasia mutta kynnelle levitettäessä enää pelkkiä piruja...

Valokuva ei ehkä tuo julki sitä mielipahaa, joka tästä lopputuloksesta aiheutui. Jouduin vieläpä lähteä näissä kynsissä Porvooseen, minne oli toki muuten mukava mennä mutta nämä kynnet surettivat minua kyllä melkein koko menomatkan.

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Vähän näissä on sellainen Ruotsin-lippu-fiilis, mutta en mä näitä nyt katastrofiksi sanois! =)

eekku kirjoitti...

ihan kivathan nämä on

Vanquish kirjoitti...

Oot ihan oikeassa, valokuvat ei tuo esielle sitä, miten surkeat ne _sun_ mielestä on! Mun mielestä näyttää oikein kivalta! ;)

E-S kirjoitti...

Kaisa: Hah, tosiaankin Ruotsin lipun sävyt "hempeänä" versiona :) ...ja kiitoksia.

eekku: Kiitti, kiva jos siltä näyttää :D

Vanquish: Ohhohh, kiitos paljon. Ehkä myös tämän takia kannatti sitten julkaista kynnet. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...