24. elokuuta 2013

Roarr!! - leopardileimat

Viikko sitten mennä hippasin pitkästä aikaa eläinprinttikynsissä. :) Kyseessä oli se minun pitkä viikonloppuni jolloin menoa riitti monelle peräjälkeiselle illalle, ja viimeisintä rientoa varten jaksoin jopa vaihtaa uudet lakkaukset. Tapahtuma oli erään tuttavan 35-vuotissynttärit, ja jostain syystä minulle tuli mieleen että leimattu leopardi voisi olla sen illan juttu kynsille.


Aluslakkana oli Essien Penny Talk, joka on kaunis vaaleankuparinen foil-lakka merkin Mirror Metallics kokoelmasta. Mirror Metallicseilla lienee tendenssi jättää jonkinlaiset raidat näkyville lakkaamisen jälkeen, mutta se ei tämän lakan kanssa häirinnyt - se nyt vain kuului asiaan. Leopardi-leimat tulivat DRK-A -laatasta Color Clubin Beyond lakalla. Tykkäsin lopputuloksesta itse hurjasti, vaikka eipä näitä moni muu juuri noteerannutkaan illan mittaan...


7 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Tosi ihanat! Täydellinen tuo hologramminen leimausjälki :)

Sissi kirjoitti...

Näyttääpä kivalle! Mun piti hommata myös Beyonce leimailuun mutta olen unohtanut autuaasti koko jutun. Täytynee toimia niin kauan kuin sitä vielä saa.

eekku kirjoitti...

Ihanat

Funky and Fifty kirjoitti...

Grrr...nämä ovat kyllä komeat!

E-S kirjoitti...

Bambi: Kiitos! Holo on kyllä kiva elementti leimauksessa näkyessään aina vain valitussa valossa, kun ei ihan koko ajan välky. :)

Sissi: Kiitti! Tämähän toimi hyvänä muistutuksena sitten.. :)

eekku: Kiitoksia. :)

Funky and Fifty: Kiitos! :D

Fani kirjoitti...

Ihanaaat ! Mä tykkään niin paljon eläinprintti kynsistä :p

E-S kirjoitti...

Kiitti, Fani, hauska kuulla! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...