5. elokuuta 2013

Liquid Sky Lacquerin termolakka Wine & Roses

Tovi sitten esittelemistäni uusista lakoista ensimmäisenä piti päästä kokeilemaan lakkaa, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Englannin 'thermal polish' lienee sitten täällä Suomen puolella lämpölakka, vai onko jollekin tullut parempaa termiä vastaan? Vai termolakka..?

Liquid Sky Lacquer oli minulle ihan uusi tuttavuus, ja Wine & Roses lakan myötä sain kyllä ihan positiivisen kuvan merkistä. Laitoin lakan alle varmuuden vuoksi Aqua Basen - olihan kyseessä hologrammilakka. Pari kerrosta Wine & Rosesia levittyi sen jälkeen erittäin kauniisti.


Lakka toimi oletetusti eli kun sormenpäät olivat viileät niin sävy oli ruskehtava ja lämpimät näpit muuttivat sävyn ruusunpunaiseksi. Mulla on varmaan vain vähän erikoisempi lämmönsäätely kun välillä esimerkiksi vain peukalot olivat lakan värin perusteella lämpimät ja muut sormet viileämpiä, vaikka itse en olisi huomannut moista sormien välistä eroa... Toki mun oli pakko myös leikkiä efektillä viilentämällä ja lämmittämällä kynsiä oikein varta vasten! :D

8 kommenttia:

Verppa kirjoitti...

onpas kyllä ihana väri :) !

June kirjoitti...

Onpas kiva :) Mä en itse omista vielä yhtään tuollaisia lämpölakkoja tai muitakaan väriä vaihtavia lakkoja.. Ehkä olisi jo korkea aika kokeilla :D

eekku kirjoitti...

Kaunis

E-S kirjoitti...

Verppa: Molemmat värit?! ;) ...kyl mäkin tykkään!

June: Tämän perusteella ovat ihan hauskoja tuttavuuksia kyllä. Eikös Dance Legendeja voi tilata jostain Venäjän suunnalta - vai muistanko väärin, niin niillähän näitä taisi myös löytyä... vink-vink :)

eekku: Kiittis!

Jenni kirjoitti...

Tosi kauniit ! =)
Multa löytyy W&M väriä vaihtava lakka, en ole sitä vielä kokeillut, mutta pitäis ilmeisesti toimia vähän erilailla kun tuo käyttämäsi lakka. Ootko kokeillut noita W&M ? =)

E-S kirjoitti...

Jenni: Tarkoitat vissiin Wild & Mild lakkoja; muuta ei tuu tuosta lyhenteestä mieleen, ja en oo kyseistö merkkiä hirveän paljon käyttänyt. Niillä on vissiin kuitenkin ihan pidettyjäkin lakkoja. Miten sen sun lakan värinvaihto toimii? Kokeilehan sitä, ja raportoi blogiin ;)

Jenni kirjoitti...

Juurikin sitä merkkiä tarkoitin. =)
Tuon pitäisi (jos oikein ymmärsin) niin vaihtaa väriä auringossa ja aina kun olen meinannut sitä laittaa ei aurinkoa ole näkynyt.. :D Seuraavaan lakkaukseen sitä ajattelin kokeilla ja auringon olis parempi sillon näyttäytyä ja raportoin tuloksesta sitten blogiin. :)

E-S kirjoitti...

Selvä, I'll be checking, Jenni. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...