2. elokuuta 2013

Heinäkuun hankintoja

Mulla meni pitkä pätkä heinäkuuta tilaamatta lakan lakkaa netin kautta, jopa useampi viikko valehtelematta - tuntui ihan kuin olisin ollut "kuivilla" koko houkutuksesta. Kävin toki siinä ajassa muutaman kerran asioimassa Helsingin Beautybrands & co liikkeessä, mutta se nyt on oma lukunsa, eikä pilannut mitenkään mun hyvää tilaamattomuusputkeani. Tuon putken pilasi vasta heinäkuun lopun massiivinen ostostapahtuma singaporelaiseen Meimei's Signatures nettikauppaan, jonka ihanaiset lakkaostokset esittelen tässä postauksessa.

Ensiksi vilautan kuitenkin yhden kuvallisen verran noita Beautybrandsilta hankkimiani lakkoja:


Nämä 15 lakkaa hommasin siis Kampin pienestä maahantuontiliikkeestä (- heti pian sen jälkeen kun olin ensiksi ostanut vain muutaman tutustumislakan).

Nämä Golden Rose lakkojen nimet jaksavat aina yllättää banaaliudellaan, mutta jos jotakuta kiinnostaa niin tässä vielä "nimeltä" nämä ylläolevat lakat:
Ylärivi: 05, 08, 35, 05 ja 223.
Keskirivi: 57, 62, 60, 51, 56.
Alarivi: 125, 104, 182, 197 ja 130.

Sitten niihin Meimei's Signaturesin lakkoihin... Kyseiselle firmalle lähti minun toimestani iso kimppatilaus, jossa itselleni kotiutui 6 lakkaa. Sain niiden joukossa vahingossa yhden väärän lakan, ja kiivaan viestittelyn jälkeen myyjä lupasi ystävällisesti lähettää minulle vielä myös sen lakan, jonka oikeasti myös tilasin. Tässä ovat nyt kuvissa ne, mitä sain:

Lakkaostoksia Meimei's Signaturesilta.
Kyseisellä nettimyymälällä on todella hurmaava lakkavalikoima, eivätkä lakkojen hinnat ole pahoja. Postikuluista tuli tietysti oma lisänsä tilaukseen, mutta voi olla että joudun asioida heillä vielä toistekin!

Cirque Magic Hour.
Ylläoleva Cirquen Magic Hour on erittäin fotogeeninen lakka, ainakin pullossaan. Noita värikkäitä flakieseja voisi vain jäädä tuijottelemaan... Tämä lakka oli ehkä vähän sellainen viime hetken lankeamus ostoksia tehdessäni, mutta toivottavasti tämä ei osoittaudu pettymykseksi.

Emily De Molly Super Vixen.
Emily De Molly ihanine indie-lakkoineen on ollut mulla jo kauan himotuslistalla, ja nyt sitten lopultakin ostin ekat Emilyni! Nämä ovat jokseenkin suosittuja, ja esimerkiksi kulttimaineen saanutta Cosmic Forcesia on hankala saada kohtuullisella hinnalla ostettua mistään, sillä se ostetaan aina ensin loppuun kaikista varastontäytöistä. Tässä minun ostamassani Super Vixenissä on hieman samanmallisia glittereitä kuin Cosmic Forcesissa, mutta eri värisiä ja kirkkaalla pohjalla.

Emily De Molly Simplicity ja Glitter Gal Red Night Sky Brilliant.
Emily De Mollyn Simplicity on se lakka, jota en tilannut, vaan se tuli minulle vahingossa toisen lakan sijaan. Se ei ole suosikkini merkin valikoimista, mutta nyt kun se on mulla niin tottakai aion kokeilla sitä - ei siinä ainakaan silmät sairasta, kun on noin neutraali indie-lakka. :) Glitter Galin Brilliant Shade Shifters -kokoelman swatchit Scrangien blogissa kannattaa katsoa vain omalla vastuulla; ne nähtyäni mäkin sorruin haluamaan tämän ihanan Red Night Sky Brilliantin, enkä voi väittää etteikö nuo muutkin kokoelmalaiset mahtuisi Helmeriini...
Darling Diva Carrie ja Liquid Sky Lacquer Wine & Roses.
Darling Divan Carrie-lakan lasipullo näytti näitä kuvia valokuvatessani jotenkin nuhjuiselta, eikä niin "puhtaalta" ja kirkkaalta kuin nuo muut lakkapullot, mutta eipä kai se itse sisältöä huononna! Violetilla pohjalla kelluvat neliöt ja pikkuympyrät näyttävät valloittavilta. Onkohan tämä muuten flakie- vai glitter-lakka; en ole varma!? Viimeisessä ruudussa esiintyy ensimmäinen omistamani "termolakka" eli lämpötilan mukaan väriä vaihtava lakka, joka on Liquid Sky Lacquerin Wine & Roses. Tätä itse asiassa kokeilinkin jo, mutta kuvia lakasta tulee vasta myöhemmin blogiin. :)

2 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Oijoi, noi kaikki lakat♥

E-S kirjoitti...

eekku: Eikös vain ;)

Fani: Samat aatokset mullakin... :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...