23. marraskuuta 2015

Lumikuningattaren jäiset kynnet ja asu

Viikonloppuna vietettiin työkaverini naamiaissynttäreitä. Itse olin hieman flunssassa mutta pakko oli päästä (pienen lääkityksen voimalla) mukaan kinkereihin, kun asuunkin oli jo tullut panostettua. Enpä ollut pukeutunut naamiasasuihin sitten peruskoulun Vappu-juhlien, joten tällaiset teemabileet toivat hyvinkin hauskaa vaihtelua arkeen. Mun oli vain alkuun hankala keksiä mikä olisi itselleni se kutsussa mainittu "lempihahmo" joksi haluaisin pukeutua... Yhden työkaverin kanssa kierrettiin kierrätyskeskuksia ja kirppareita haeskellen inspiraatiota, ja silloin sitten keksin vastaantulleesta joulukoristeesta: hopeisesta jääpuikkonauhasta että mähän voisin olla valkoisiin pukeutuva Lumikuningatar! ❅


Lakkauksena mulla oli asuuni sopiva valkoinen glitter-ranskis. Valkoisina lakkoina kynsillä olivat Zoyan Ginessa ja Essien White. Lumisade-efektiä kynnellä loivat lisäksi glitter-lakat Picture Polishin Storm sekä Essien Set In Stones. Mielestäni lakkaus onnistui kivasti mätsäämään kustom-asuuni, joten nämä kynnet sopivat myös Haastetrio2015:n Asu & Kynnet -osioon.


Sydämellinen työkaverini auttoi minua asussani ompelemalla mulle valkoiset säärystimät peittämään mustia kenkiäni sekä sen lisäksi hän surautti vielä juhlapäivänä vanhasta verhostaan hameen, josta tulikin niin pitkä että nostin sen kainaloihin asti mekoksi. :) Tuon valkoisen karvaliivin ostin itselleni varta vasten asuun mukaan, ja kiinnitin siihen muutamalla hakaneulalla tuon kynsikuvien rekvisiittanakin näkyvän "jääpuikkonauhan" roikkumaan.

Peruukin ostin myös varta vasten näihin naamiaisiin, ja tykästyin kovasti tuohon tuuheaan ja kiiltävään tekotukkaani. Meikissä suosikkimomenttini olivat ehdottomasti siniset huulet, jotka onnistuivat yli odotusten pelkillä rajauskynillä väritettynä!


Kivat oli mahtavat, ja oon edelleen tyytyväinen keksintööni pukeutua Lumikuningattareksi. Hahmoni sopi niin täydellisesti ajankohtaankin, nyt kun ensilumiakin on lähiaikoina sadellut ympäri Suomea. :)

Mikä olisi teidän asuvalintanne, jos nyt tulisi kutsu naamiaisiin ja pitäisi pukeutua "lempihahmoksi"?

7 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Ei voi ku tykätä kynsistä ja asusta... ^_^

Heidi kirjoitti...

Täydelliset lumikuningattaren kynnet <3
Mä en tykkää naamaisista juurikaan sen takia, kun se asu pitäisi osata päättää :D Mutta jos sellainen tuotaisiin valmiiksi eteeni ennen juhlia, auliisti pukisin sen päälle ja lähtisin juhlimaan :)

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet ja sopii asuun

Daniela kirjoitti...

wauuu miten hienot kynnet!

Nanne kirjoitti...

Wau! Kylläpä on upeat kynnet ja lookki muutenkin! ^.^

Enail kirjoitti...

Vau! Tosi kaunis lakkaus ja upea asu :)

E-S kirjoitti...

Katarooma: Voi miten mukava kuulla - kiitos!:)
Heidi: Kiitos paljon! Ymmärrän - mä olin itsekin vähän tuskissani ennenkuin satuin keksimään tämän mielestäni niin mainion pukeutumisidean. Mutta yleisestikin ottaen naamiaisjuhlia on niin vähän että tuntuu tyhmältä myös ostaa jotain monen kympin asua kertakäyttöä varten...

eekku: Kiitti!!
Daniela: Kiitos!!
Nanne: Kiitos ja kumarrus! :)
Enail: Kiitos paljon! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...