21. marraskuuta 2015

Cirquen Qi, Vaudeville ja Magic Hour

Cirque on Helmereissäni suhteellisen maltillisesti edustettu lakkamerkki, mutta laadussa ja ihanuudessa se ei silti häviä yhtään enemmän ostelluille merkeille. Swatchasin vastikään pari näistä kaunokaisista ja lisäksi kuva-arkistoistani löytyi yksi aikanaan julkaisematta jäänyt Cirque-swatch, joten olkaapa hyvät: tässä tulee Qi, Vaudeville ja Magic Hour!

 Qi oli kuluvan vuoden keväällä julkaistusta The Awakening -kokoelmasta oma suosikkini ja ainut lakka jonka tilasin. Sininen lakka kultahippusilla tuntui yhä kynsille päästyään yllättävän mieluisalta, sillä ehdin jo lakan odotellessa laatikossa vuoroaan epäillä että väri olisi itselleni epäsopiva.. Tykkään kovasti Qi:stä, jota oli ilo paitsi katsella niin myös levitellä kynsille (-kaksi helppoa kerrosta).

 Vaudeville on jo yli 2 vuotta sitten julkaistun Dark Horse -kokoelman kaunokainen, joka vastaa laadultaan ylempänä esiteltyä Qi -lakkaa. Hempeän violetti lakka hopeisella hipulla on aivan täydellinen. Luin muualta että lakan hippusissa on bongattu kultaa ja turkoosiakin, mutta meikäläinen taitaa olla sokea rotta, kun näen lähinnä hopeaa...

 Kahden ihastus-lakan jälkeen lienee soveliasta esitellä myös yksi lakka, joka ei ollut yhtä mieluisa, nimittäin Magic Hour kesän 2013 Arcus -kokoelmasta. Magic Hourissa on kirkkaassa pohjassa erisävyisiä ja -muotoisia hiemän läpikuultavia glittereitä. Mä oon todennut erään toisen samankaltaisen lakan kanssa jo aikoja sitten että minä ja tämäntyyliset hitulalakat ei tulla toimeen keskenään, mutta jostain käsittämättömästä syystä olen kuitenkin mennyt hommaamaan tämänkin. No testattu on, ja muhkuraista ja rumaa jälkeä tuli.

Tässä siis 2 ihastusta ja 1 vihastus! Mukavaa viikonloppua. :)

4 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Tuo sininen on kyllä ihana.

E-S kirjoitti...

Katarooma: Se on! Suosittelen hankkimaan, jos mistään löydät.:)

Enail kirjoitti...

Vau :) ihania lakkoja kaikki kolme!

E-S kirjoitti...

Enail: Kiva jos tykkäät. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...