23. tammikuuta 2015

ILNP: Neon Rosebud vs. Electric Carnival

Uusista ILNP Ultra Chrome Flakies lakoistani kynsille pääsi ensimmäisenä kaksikko, jossa havaitsin äkkiseltään eniten keskinäistä samankaltaisuutta: Electric Carnival ja Neon Rosebud. Mun oli nähkääs pakko saada heti konkreettista näyttöä siitä että nämä kaksi ovat tarpeeksi erilaisia - voidakseni tietenkin hyvällä omatunnolla pitää molemmat!


Pohjavärinä kynsilläni on musta, Golden Rose Rich Color 35, koska näkemykseni mukaan monet hippu- ja flakie-lakat näyttäytyvät parhaimmillaan juuri mustan päällä. Ja alkoi sitä eroa löytyä kynnet lakattuani Rosebudin ja Carnivalin välille. Rosebud pysyttelee enimmän osan ajasta violetinpinkkinä, kun taas Carnivalin värit karkailevat punertavanpinkistä nopeasti keltaisen ja turkoosinkin suuntaan. Mutta silti eräästä vinosta viistokulmasta katsottuna molemmat näyttivät sittenkin samanlaiselle keltavihreälle... :)


Nämä Ultra Chromet ovat kyllä valovoimaisimpia kuvattavia hetkeen, ja räpsyttelinkin tästä kaksikosta taas hurjan sarjan otoksia - sekä järkkärillä että digipokkarillani, jolla saa muuten keskinkertasesta kuvanlaadusta huolimatta eri hienoja makrokuvia!


Aiemmin luulin pitäväni enemmän Electric Carnivalista laajemman värikirjonsa takia, mutta Neon Rosebud kyllä nosti osakkeitaan tämän lakkauksen myötä, enkä enää osaa sanoa kummasta pidän enemmän. Monivärisyydestä saa minulta kyllä edelleen pisteitä, mutta sitten toisaalta tuo pirteä pinkkikin näytti yllättävän kivalta minun kynsilläni...


Ensikosketukseni ILNP -merkin lakkoihin oli kaikin puolin positiivinen! Nämä flakiet nousivat sutiin reippaasti ja yhtä reippaasti siirtyivät myös sudista kynnelle. Yllä on vielä yksi kuva lopputuloksesta matattuna.

9 kommenttia:

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Mä tykkään tosta Neon Rosebudista tosi paljon ainakin näiden kuvien perusteella! :)

Fani kirjoitti...

Jos luovut jostain näistä, ni muista ensin mua!! :D Olen valmis ostamaan. ;)
Aivan täydellisiä molemmat<3

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Nams! :D Upeita kavereita!

Satu kirjoitti...

Wouu, vähänkö nämä on upeita! <3 Tykkään näin ainaki kuvien perusteella tuosta Neon rosebudista enemmän. :)

Johanna kirjoitti...

Mistä näitä ihanuuksia saa? O.O

eekku kirjoitti...

Ihania

Nena Sofia kirjoitti...

Pullossa kyllä näyttävät hämäävän samanlaisilta! Mutta upeita ovat molemmat sävyiltänsä, voi että sentään munhan on pakko saada näitä <3

Nanne kirjoitti...

Ihan mahottoman upeita molemmat lakat ♡

E-S kirjoitti...

Sara: Se on hieno -- alan melkeimpä itsekin jo kallistumaan enemmän sen puolelle.. :D
Fani: Pidetään mielessä. ;)
Roosa: Näin on!
Satsuli: Kiitti kommentista, se on kyllä aikas hieno lakka!!

Johanna: Mä tilasin ilnp.com -sivulta eli valmistajalta. :)
eekku: Jeps!
Nena Sofia: Kynsillä ja hyvässä valossa erot tulee aina paremmin esille.. Toivottavasti löydät itsellesi näistä oman lempparin!
Nanne: Indeed!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...