26. tammikuuta 2015

Valoboksi ja lakkanurkkaus työn alla

Mun lakkaus- ja bloggaushuoneessa ei liiemmin haissut kynsilakka tai asetoni viime viikonloppuna, vaan toiminta painottui huoneen yleiseen järjestelyyn. Sijoitin viime viikolla hankitun toisen Helmerini ensimmäisen viereen, uudelleensijoittelin kaikki lakkani laatikoihin - myös ne lattialla majailleet sekä aloin lo-pul-ta-kin väkertämään sitä kauan haikailtua lighboxia!! Valoteltta kynsikuville on ollut mulla suunnitelmissa varmaan pari vuotta, mutta nyt alkoi lopulta tapahtua. Ehkä se vaati tapahtuakseen vain nuo 2 vierekkäistä Helmeriä, sillä jo mielikuvissani valoboksi mahtui mukavasti juurikin niiden päälle. :)


Kävin vastikään hakemassa Anttilasta myös toisen tuollaisen pienen pöytävalaisimen sekä päivänvalolampun. Aiemmin olen sitkeästi sinnitellyt vain yhdellä lampulla valokuvatessani kynsiä blogiin, mutta nyt sai riittää yhden valon kanssa "taistelu". Toki tuo mun "valoteltan" teko on nyt vielä hieman vaiheessa. Teippailen siihen vielä tässä valopaperit sivuille. :)


Tämän siivoilun jälkeen olikin oiva hetki näyttää julkisesti tämä mun työpisteeni... Vaikka nyt onkin vielä keskeneräinen.

9 kommenttia:

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Hienoa, valoboxi kyllä auttaa asiaa ja huippu karehan sulla jo taisi olla! Kuvia eetteriin vaan!

Sissi kirjoitti...

Musta on kiva aina nähdä, missä ihmiset lakkailee. Tuosta tulee hyvä:)

Unknown kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :) Mulla on ebaysta tilattu valoboksi, mutta kamera jättää toivomisen varaa. Jos vielä saisi tän vuoden aikana järkkärin hankittua niin paranisi varmaan kuvien laatu aika rutkasti. Liityin muuten teidän Haastetrioon - kiitos kivasta haasteesta! :)

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Kivalta näyttää! Mullakin pitäisi keksiä joku järkevä kuvauspaikka, mun lightboxi kun on kankainen ja taitettava, niin kuvia tulee otettua keittiön tuolilla ja lamput on pöydällä.. :D Tai siis mulla on vaan yksi lamppu mutta toinen on hankinnassa.

Verieana kirjoitti...

Ön aina kiva nähdä näitä toisten pisteitä :) Olispa niin kiva, jos itselläkin olisi oikein paikka lakkailuille, mutta itse lakkaan ihan missä milloinkin.

eekku kirjoitti...

Kivalta näyttää ja itseltä puuttuu viel varsinainen lakkauspaikka.Lakkailen milloin missäkin lähinnä ruokapöydällä =)

Emma kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tommonen pieni järjestely ja lakkapullojen kanssa nyhrääminen on kivaa :)

Funky and Fifty kirjoitti...

Oikein hyvä <3

E-S kirjoitti...

nailOxtail: No jeh - yksi päivänvalolamppu tosiaan oli jo mutta tuntui että yhdellä onnistuminen oli kuitenkin aina vähän tuurista ja lakan sävystä kiinni. Jospa nyt sit varmemmalla linjalla eteenpäin.. ;)
Sissi: Kiitti - mäkin tykkään nähdä muiden työpisteitä niin piti nyt sit paljastaa tää omakin. :)
Helmi: Jes, kiva että lähdit haastehommaan mukaan! :D Hyvä kamera ja yhtä hyvät valaistusolosuhteet on kyllä onnistuneiden kuvien 2 peruspilaria.
Roosa: Eihän sillä sijainnilla niin väliä, jos vaan jaksaa vaihdella paikkaa. ;) Toinen lamppu on varmasti hyvä lisä, vaikka sulla onkin kyllä nyt jo hyviä kuvia.

Verieana: Lakkailupiste on kyllä ihan kiva, itselläni se on toki yhdistetty datailunurkkauskin. :)
eekku: Ruokapöytä kyllä joskus jostain syystä edelleen houkuttaa itseänikin lakkailemaan, vaikka sinne pitää sit aina viedä tarvikkeet erikseen. Joku viehätys siinä täytyy olla?! ;)
Emma: Se on ihanaa!! Joskus jos ei muuta niin järjestelee vaikka lakkapullot uusiksi.. :D
Funky & Fifty: Kiittis! :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...