9. tammikuuta 2015

Rouge Pur Couture 13 & huulipunarakkaus

Nyt on maailmankirjat sekaisin, sillä minä hyppään blogissani sellaiselle alueelle että enpä olisi vielä vuosi sitten uskonutkaan... Postaukseni käsittelee nimittäin meikkejä ja tarkemmin ottaen huulipunia, joihin olen nyt niin kovin ihastunut.


Mun kiinnostukseni huulipunia kohtaan kasvoi eksponentiaalisesti viime vuoden loppupuoliskolla. Tähän saattoivat tahoillaan vaikuttaa ainakin Liisa ja Suvi sekä oma siskoni, jonka huulivärejä lainailin intopiukeana Australiassa. Siskon valikoimista yksi merkki sykähdytti mua suuresti ja hän taisikin vähän pelätä että adoptoin vaivihkaa itselleni erään Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture punan.. Jätin sen suopeasti oikealle omistajalleen, mutta ostin pian sitten itselleni muutamankin samanmerkkisen, herkullisen sävyn. ;-D

Sain uskonvahvistusta YSL:n laadukkuudesta myös eräältä työkaveriltani, jolla oli positiivisia kokemuksia merkistä. Hän kehui muun muassa hyvää kestävyyttä. Itsehän en ole minkään sortin meikkiexpertti, mutta se vähä mitä nyt olen huulipunia käyttänyt niin YSL antaa kyllä väriä, kosteutusta ja pitoa!


Nyt mulla on huulilla mehevänpunainen Rouge Pur Couture numero 13, Le Orange, joka on mielestäni just mun värinen puna. Mä oon kuitenkin kohtalaisen arka meikkaaja, joten tämä vaatii tietynlaisen "hyvä päivä -fiiliksen" jotta tätä tohtii sipaista huulille, koska väri on melko räikeä. Tänään oli mainittu fiilis, ja lähdin punat huulilla jopa töihin! :)


Huulipunat edellyttävät tietenkin kuvia in action, ja minä rohkenin nyt julkaista tällaisia osittaisia kasvokuvia. "Selfiet" on kyllä vaikea laji, ja sain aivan holtittomia ilmeitä aikaiseksi kasvokuviini. Siksi näin parhaaksi hieman rajailla kuvia, joten ehkä nyt huomio kiinnittyy oleelliseen?


Oliko huulipuna-aiheinen postaus harha-askel blogissa vai virkistävää vaihtelua kynsilakkoihin? :)

10 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Jee, hyvä sinä! Lisää huulipunajuttuja vain! :) <3

Vanquish kirjoitti...

Mulla on kans vähän arka suhtautuminen huulipuniin. Voin tehdä arkenakin voimakkaan silmämeikin, mutta huulipunan käyttö tosiaan vaatii sen tietyn fiiliksen :D Sopii sulle tosi hyvin tuo väri ♥

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Mä niin rakastuin YSL:n puniin, kun ostin sen lilan, nää on tosi pigmenttisiä ja kestäviä ♡ Ihania huulipunakuvia, lisää niitä vaan tänne! :)

Nanne kirjoitti...

Hyvältä näyttää! ^.^

Maiju kirjoitti...

Mä käytän tosi vähän huulipunia koska olen tooosi laiska korjailemaan punaa päivän mittaan ja kulunut huulipuna näyttää ihan kamalalta :D Mutta reilusti sävytettyä huulirasvaa käytän päivittäin, se kun kuluu tasaisesti pois, eikä sitä siksi tarvitse korjailla. Sulla on muuten tosi kauniit huulet! :)

Iiny kirjoitti...

Sopii niin hyvin sulle! Ihanaa kun muutkin on innostuneet käyttämään huulipunia tässä lähiaikoina :D mulle on avautunut kokonaan uusi maailma huulipunien takia, kun oon tajunnut niiden ihanuuden. :)

eekku kirjoitti...

Kaikki postaukset ovat tervetulleita ja kivaa vaihtelua välillä lukea muustakin kuin kynsistä

E-S kirjoitti...

Liisa: Hihii.. kiitti kannustuksesta, ehkäpä niitä nyt silloin tällöin alkaa tulla. :)
Vanquish: Kiitos kaunis!! Mä en hallitse edes tummaa silmämeikkiä... Mutta hyvähän se on jos ei molempia tee, eikös se ehostus tunnetusti säily sopisuhtaisempana niin. ;)
Sara: Mukava kuulla että säkin tykkäät! =))

Nanne: Jee - thanks! ^o^
Maiju: Tuo on kyllä totta. Itse asiassa vähän kauhistuin omaa naamaani juurikin laitettuani postauksen aikaa töihin punaa, joka sitten osittain haalistui yövuoron aikana ja samaan aikaan väsymys alkoi kuultaa kasvoilta... Ei enää näyttänyt aamulla yhtä hyvältä. Ja oi, kiitos kovasti huulikehuista! :D

Iiny: Kiitti! Punat on kieltämättä yllättävänkin koukuttava houkutus nyt kun niihin on ihastunut, nyt vain pyrin välttelemään vastaavaa ostohysteriaa niiden suhteen kuin mitä kynsilakkojen kanssa on ollut.
eekku: Kiva! Välillä siis jotain muutakin lakkajuttejen väliin. :)

Emma kirjoitti...

virkistävää vaihtelua ilman muuta, ihanat pusuhuulet sulla! Olispa mullakin :D

E-S kirjoitti...

Emma: Oi, puna leviää huulilta jo poskillekin, kiitti kiitti! Mukava kuulla että tällaisiakin postauksia on kiva lukea välillä :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...