11. tammikuuta 2015

Haastetrio 2015 / Kirjalakkaus: tammikuu

Viimevuotinen kuukausihaaste vesimarmoroida oli mulle pain in the ass, mutta tehtäväluonteinen kynsienlakkaus jäi kuitenkin viehättämään sen myötä. Niinpä haastehommat jatkuvat tänäkin vuonna, mutta nyt vain miellyttävimmillä aihealueilla ja myös isommalla porukalla. Nimittäin vesimarmorointihaasteessa mukana olleet Anni ja Fani jäivät myös kaipaamaan uutta vuosihaastetta ja kehittelimmekin yhdessä nyt käynnistyvän Haastetrio 2015:n!

Haastetrio 2015 sisältää kolme eri aihealuetta, joista yhden toteuttaminen kuukausittain riittää haasteeseen osallistumiseksi. Asu &kynnet -aihe käynnistyy Fanin blogissa, Anni puolestaan avaa Kuivamarmoroinnin ja minä itse korkkaan tässä postauksessa Kirjalakkaus-teeman. Joka kuukausi ainakin yksi meistä kolmesta julkaisee oman toteutuksensa haasteesta heti kuun alussa ja postauksen loppuun kerätään kyseisen kuukauden linkkikokoelma kaikkien halukkaiden osallistujien haastekynsistä. Ei siis ole ole väliä mihin näistä kolmesta teemasta kynnet kuuluvat, kaikki linkitetään silti saman kuukauden alle. Anni on tehtaillut Haastetriolle komeat bannerit, joita voi liittää osallistumispostauksiin.


Mennäänpäs sitten Kirjalakkaus-aiheeseen, joka siis esitellään tässä: Kirjalakkaus haastetrion aiheena tarkoittaa lyhyesti ainoastaan sitä että lakkauksen taustalla on jokin kirja. Lakkaus voi pohjautua vaikka teoksen kansiin tai sisältöön. Suotavaa on tietenkin lakkausta esitellessa avata vähän omin sanoin miksi kyseinen kirja on päässyt lakkauksen inspiraatioksi. 

Minä tein omat Kirjalakkaus -kynteni jo tämän kuun alussa:


Antti Holman Järjestäjä on kirja, jonka kansista nappasin inspiraation lakkaukseen. Tämä kirja on lainassa miehen äidiltä ja toivon että lukuinto puhaltaisi lävitseni ja saisin piiitkästä aikaa motivaatiota keskittyä lukemaan. En siis ole lukenut tätä teosta. Mä kuulin nyt vasta joululomalla että kyseinen Putous-näyttelijä on ylipäänsä julkaissut kirjan ja samalla sainkin tekeleen hyppysiini. Sisällön suhteen mulla ei ole suuria odotuksia, mutta saattaa olla mielenkiintoista lukea että mitä Kissi Vähä-Hiilarin luojalla sydämellään..? Eikä edes siksi että olisi kovin suuri fani mutta ihan muuten vain. :)


Kirjahaasteidea oli mielessäni jo jonkin aikaa loppuvuodesta ja jään nyt jännityksellä odottelemaan myös teidän muiden kirja-aiheisia lakkauksia. Tiedä vaikka niistä saisi itsellekin innostavia kirjavinkkejä... Koska olen kuitenkin nykyisellään melko huono lukemaan kirjoja niin pidän sitä kyllä helpotuksena että voin aina joku kuukausi toteuttaa Haastetrion paria muuta aihealuetta! :)


Kuvassa on kynsiin käytetyt lakat, joista minua yhä vain vaivaa tuo OPI, jonka pohjasta on nimilappu karannut teille tietämättömille... Lisäksi käytössäni oli MoYou Londonin Scholar 02 laatta, josta leimasin tuplana tekstinpätkiä kynsille.

Triohaasteelle on kaavailtu käytettäväksi ikiomaa hashtagia joka on: #haastetrio2015.

Linkkejä toteuksiin voi liittää alle:

17 kommenttia:

salla kirjoitti...

Dammit, miten hyvin oot saanut kohdistettua noi leimat tuplana :o Tykkään muutenkin kovasti näiden kynsien värimaailmasta :)

Anni kirjoitti...

Ei mulla tulisi heti ekaksi mieleen yhditää noita värejä, mutta ne näyttää yhdessä kynsillä tosi hyvältä! Nuo tekstileimat on tosi kivannäköset myös:)

Unknown kirjoitti...

Hienot kynnet ja upeat leimat! :)

Ja siis onko tämä nyt sellainen haaste, että kuka tahansa saa osallistua vai pelkästään teidän kolmen kimppa? :D Mua nimittäin ainakin kiinnostaisi tehdä kirjakynnet!

Teanna kirjoitti...

Upeeta tuplaleimailua!

Unknown kirjoitti...

Eipäs kun joo, Annin blogissa olikin vähän selkeämmin ilmaistu :D Eli saa osallistua!

Sissi kirjoitti...

Ihan mahtavat leimaukset ja tykkään värimaailmastakin kympillä:)

Nena Sofia kirjoitti...

Oi vitsit, tosi kiva idea tää! Ja hienot kynnet oot tehnyt :) Mäkin taidan osallistua tähän, mut en usko että ihan ekana kyllä kirja-aiheeseen, oon niin huono lukeen kirjoja et sitä pitää miettiä pitkään että millaset kynnet siihen tulis :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Mätsää kynnet kyllä tosi hyvin kirjan kanteen. Makia väriyhdistelmä!

Sannu kirjoitti...

Ihan hirvittävän hieno lakkaus! Mätsää kirjan kanteen täydellisesti ja värit on huiput! :)

Malle kirjoitti...

Eikä miten ihana haaste! Rakastan kirjoja yhtä paljon (melkein) kuin kynsiä, joten tähän on jo melkein pakko osallistua :). Upea ensimmäinen toteutus!

Fani kirjoitti...

Wautsi! Mahtavat kynnet oot loihtinut. :)

Dimavarien kirjoitti...

Ihanat kynnet kyllä ja hauska haaste. :D Ite taidan kyl tänä vuonna pysytellä haasteista kaukana, vei viimesin nii mehut.

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

On muuten kyllä niin toimiva väricombo, kun vaan voi olla! Ihanat kynnet. :) Ja hauska tää teidän haaste.

Kaisa kirjoitti...

Loistavat!

E-S kirjoitti...

Salla: Kiitos!! Tuo värimaailmahan ei ois varmaan ikinä tullu omasta päästä mieleen, mutta Järjestäjän kansien avulla päästiin tämäkin nyt näkemään...
Anni: Kiva että tykkäät! :)
Viveka: Kiitos paljon! No hyvä että Annin blogista sai nopeasti selkeän vastauksen. :D Lähde ihmeessä haasteeseen mukaan!

Teanna: Thanks!!
Sissi: Mukava kuulla! :)
Nena Sofia: Huippua että haaste sai sutkin otteeseensa! Kirjan ei lakkauksen aiheena tarvitse tosiaankaan olla itse luettu, jos siitä vain on jotain sanottavaa siitä huolimatta. :)
Katarooma: Oi kiitos! :-P

Sannu: Kiitos kaunis! Tässä kehutulvassahan jo kohta aivan häkeltyy... O_o
Bunnytailnails: Kiitoksia! Ja tää aihehan on sitten kuin sua varten tehty! Nyt sit äkkiä esittelemään lemppareita tai juuri luvussa olevia kirjoja manin avulla. ;)
Fani: Kiittis! :)

Dimavarien: Kiitos! Haasteissa on oma taakkansa, mutta sitä ei pidä ottaa liian raskaasti. ;) Ymmärrän silti että on kiva lakkailla myös ilman "sitoumuksia."
Suvi: Kiitos! Mukaanmukaan vaan.. ;-)
Kaisa: Jei - kiitos!!

janinarosaj kirjoitti...

Voi tää on kyllä ihana aihe, näin kunnon kirjatoukkana. Mä ehdin jo tässä tekemään kuivamarmoroinnit, ensi kuussa ehdottomasti joku kirja...Vaikka voihan noihin kaikkiin kolmeenkin osallistua :)

E-S kirjoitti...

janinarosaj: Kävinkin jo tsekkaamassa sun osallistumiskynnet - kiva että innostuit mukaan. :) Jään odottelee Kirjalakkauksia!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...