1. lokakuuta 2014

The Body Shopin kynsilakat

Hihii... en tiedä miten päin istuisin aloillani ja kenelle voisin välillä hymyillä leveästi, kun mulle tuli tänään niiin mukava postilähetys!! Sain nimittäin The Body Shopilta esiteltäväksi blogiini heidän upouusia kynsilakkojaan:


The Body Shop myymälöihin ilmestyi pari viikkoa sitten 24 kynsilakan kokoelma, joka kiinnitti mun huomion heti erään putiikin ohikulkiessani, sillä en ollut aiemmin bongannut heillä myytävän lakkoja lainkaan. Lakat olivat nyt siis vähintäänkin järkevä lisäys tuotevalikoimiin! Lakkojen pullokoko 6,8ml ja kappalehinta on 8,50€. Värit ovat The Body Shopin mukaan luonnon inspiroimia ja niissä riittää valinnanvaraa. Minä sain kokeiltavikseni ruusunpunaisen Rosy Cheeksin, pastellisen mintun Mint Creamin, oliivinvärisen Hemp Over Healsin, tummanvihreän The Body Shop Greenin ja punaisen Red My Mindin. Sain myös putsarin sekä kynsikoristelukynän eli dotting toolin, joka tuli sikäli tarpeeseen että edellisestäni irtoaa toinen pää, eikä sillä pysty enää koristeluja tekemään.


The Body Shopin Colour Crush kynsilakat eivät sisällä formaldehydia, formaldehydihartsia tai kamferia. Lakat ovat täysin vegaanisia; eivät siis sisällä mitään eläinperäistä tai ole testattu eläimillä.


Pari lakkaa piti tietenkin kokeilemani samantien. Tein lähempää tuttavuutta Hemp Over Healsin ja Rosy Cheeksin kanssa, joita on kuvissa kynsillä 2 kerrosta kumpaakin. Hyvin levittäytyivät, eivätkä kirmailleet pitkin kynsinauhoja. Sammalenvihreä Hemp on hyvin persoonnallinen väri, eikä näin yksinään ole ehkä helpoin vihreän sävy pidettävä itselleni mutta mun täytyy ehdottomasti kokeilla sitä vielä pienempään rooliin osana lakkausta. Cheeks puolestaan on perinteisempi ruusunpunainen, jonka saturaatio miltei taas ylitti kameran sietokyvyn... :)


Poistin lakat myöskin lahjaksi saamallani kynsilakanpoistoaineella Sweet Almond Oil Nail Varnish Removerilla, joka toimi erittäin miellyttävästi. Kyseinen lakkaputsari sisältää tuote-esitteen mukaan manteliöljyä, soijaöljyä sekä reilun yhteisökaupan tuottamaa sokeriruokouutetta. Öljyt kyllä huomasi toimituksen jälkeen, kun kynnet ja kynsinauhat eivät jääneet rasittuneen kuiviksi! Pakollisen lakanpoistoaineen hajun lisäksi tuotteessa oli myös jokin kiinnostavakin tuoksu; ehkä se oli se manteli?!


Oletteko tutustuneet The Body Shopin lakkoihin tai houkuttelisiko kokoelmasta jotkin sävyt kokeilla?!

14 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Tosi kivoja tuotteita oot saanut

LauraKatarooma kirjoitti...

Mielenkiintosia lakkoja ovat kyllä!

Anni kirjoitti...

Erityisest siniset/vihreät sävyt on noissa upeita (varsinki turkoosi ja minttu!!) sekä tietenkin nudet:) Kiinnostais kyllä kokeilla, mut hinnan takia jää ostamatta..

Charming Nails kirjoitti...

Ihanan värisiä, kynsilakanpoistoaine kiinnostaisi myös ;)

Unknown kirjoitti...

Kivoja lakkoja olet saanut :)

Näyttävät kyllä oikein mielenkiintoisilta, mutta hinta on kyllä vähän suolainen :/ Eloisia värejä!

Nanne kirjoitti...

Tämä oli miulle uusi uutinen, että The Body Shopistakin saa nykyään lakkoja :D
Oliko nämä minkälaisia koostumukseltaan, helppoja lakattavia?
Värit ainakin näyttää mielenkiintoisilta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä värejä lakoissa, harmi vaan, että hinta on aika korkea. Kiva kumminkin, että esittelet nämä. Kaipaisin lakkaesittelyihin myös sitä, miten hyvin/kauan lakka kestää kynnellä hyvänä. Olen innokas lakkailija, mutta en jaksa vaihtaa lakkoja kovin usein. Haluaisin ostaa hyvälaatuisia ja kestäviä lakkoja. Jo blogin takia "joudut" varmaan vaihtamaan lakkauksia usein. Tiedätkö muita blogeja, joista voisi löytyä tietoa lakkojen kestävyydestä?
peeäs. Teet upeita kynsiä ja kirjoituksiasi on kiva lukea. :)

Riitasointu kirjoitti...

Tota putsaria pitää ainakin ehdottomasti kokeilla! :)

Emma kirjoitti...

Oi kuinka kivoja juttuja oot saanut! Rosy Cheeks on tosi kaunis :)

E-S kirjoitti...

eekku: Niinpä! :))
Katarooma: Juu, uutuudet aina viehättää ja nämä ei ensikokeman perusteella yhtään edes suotta. :)
Anni: Pienen putelin hinta ei oo kyllä halvin mahdollinen. :( Turkoosi on minunkin lemppari, joutunen sen vielä hommaamaan...

Charming Nails: Kivoja uutuuksia kyllä. Ja tuo putsari on aivan oivallinen oiva creme-lakkojen kanssa!
Viveka: Näin on!! :)
Nanne: Hienoa että sain olla kerrankin myös informatiivinen! :) Koostumukset noissa lakoissa, joita jo ehdin kokeilla oli mielestäni hyviä; ei liian luirua ja levittyi aikas iisisti.

Anonyymi: Kiva, kun innostuit kommentoimaan ja mukava kuulla että oot tykännyt seurata blogiani! Kynsilakkojen kestävyyttä mulla ei valitettavasti tuu juuri koskaan testattua, oon toki innokas vaihtamaan lakkauksia, mutta ensisijaisesti työni takia joudun aina poistamaan lakkaukset ennenkuin ne alkavat kuluakaan. :( Enkä tiedä missä muualla kestävyydestä olisi tarkempaa kokemustietoa. Näistä The Body Shopin Colour Crusheista mulla oli itselläni viikko sitten yhdellä kynnellä useamman päivän turkoosia testariä, ja se kesti ilman päällyslakkaa ihmeen hyvin kulumatta sen ajan.

Riitasointu: Uskon että tulet tykkäämään! :)
Emma: No niinpä! =D

Sissi kirjoitti...

Pullo näyttää paljon suuremmalta kuin 6,8ml :) Sävyt on kauniita mutta pidän kyllä hintaa turhan kovana vaikka tuote onkin tervetullut lisä TBS:n valikoimiin.

SaraGalaxyy kirjoitti...

En oo noita kokeillut, mutta oon ihastellut, kun olen kävellyt The Body Shopin ohitse ^__^

LauraKatarooma kirjoitti...

Tässähän kävi niin, että marssiin The Body Shopiin ja ostin yhden nuista lakoista. Minty Amour on nyt kynsillä ja mää taivaassa. Yks kerros lakkaa ja peittää täydellisesti ja lakka vielä lakkautu melkeinpä itsestään... Ihana! <3

E-S kirjoitti...

Sissi: Samoilla linjoilla oon kanssasi. Mä itse asiassa kirjoitin postaukseen ensin 8-millisistä pulloista, kunnes ennen julkaisua vielä tarkistin asian ja niissä on todellakin vain 6,8ml...
Sara: Ne on kyllä herkullisen näköisiä liikkeessä, kun kaikki värit on esillä! :)
Katarooma: Se oli hyvä teko. Mä joutunen itsekin suorittamaan "Minty Amour -marssin" putiikkiin ja lisätä sen vielä omiinkin kokoelmiini - se on i-ha-na!!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...