5. lokakuuta 2014

Vesimarmorointi Bob Marley-väreissä

Tartuin taas vesimarmorointihaasteeseen ennen viime tinkaa, kuten viime kuussakin ja päätin samalla kokeilla miten uudet The Body Shopin lakkani käyttäytyvät marmorointipaljussani. Käytössä olivat The Body Shopin Red My Mind ja The Body Shop Green sekä keltaisena lisäpotkuna China Glazen Happy Go Lucky.


Nämä lakat levittyivät veteen loistavasti, siinä asiassa ei ollut huolen häivääkään. Huolet tulivat mukaan hommaan vasta kuviointivaiheessa. Ensimmäiset tekeleen vedenpinnalla sössin jotenkin oudosti, ja vasta toisella yrittämällä syntyivät nämä kynnet. Dippasin rohkeasti kaikki 4 sormea kerralla koska tilaa oli, ja kuviot siirtyivätkin kynsille melko nätisti. Pikkurillin nurkkaan tuli pienelle alueelle hieman päällekäisyyttä, mutta ei pahasti. Lopputulos miellytti yllättävän paljon silmää. Ehkä Bob Marley -henkisissä väreissä oli osa viehätystä?!  :)


Marmorointihaasteessa on enää 2 kertaa jäljellä, jeejeeee!!


13 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Onpas hauskat! En ole koskaan uskaltanut dipata kerralla useampia kynsiä mutta tekis mieli kokeilla. Näissä on kyllä ihan mahtavat väritkin:)

Amppu kirjoitti...

Onpas kivat ja värikkäät kynnet! :)
En edes tiennyt, että Body Shopistakin saa kynsilakkoja, jotka vielä soveltuvat hyvin vesimarmorointiinkin. :D

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Heti ensisilmäyksellä mieleen nousi kuva "rastafarista hattuineen" :D ihanan pirteät! Onko joku lippulon tämän värinen? Yritin googlettaa mutten keksinyt mikä maa Se voisi olla:)

Anni kirjoitti...

Hauskat ja hyvin onnistuneet marmoroinnit! :) Ja mitä, enää kaksi kertaa? (tai no mulla kolme) Mihin tää vuosi on menny? :o

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Ihan mahtavat! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Makiat!

Dimavarien kirjoitti...

Ihan mahtavat! Niin Marley-väriset että. :D

Fani kirjoitti...

Mullakin on vielä 3 kertaa! :D
Kynnet on kyllä onnistuneet! :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Tosi pigmenttisiä lakkoja! :)

E-S kirjoitti...

Sissi: Kiitos! Samaan aikaan useamman sormen dippaaminen on ihan iisiä jos kippo vain vetää, mutta tietysti siinä on aika mahdotonta saada samanlaisia kuvioita kynsille.
Amppu: Kiitti! Juu, sellainen yli 20 lakkasävyn valikoima niille on juuri ilmestynyt ja erittäin hyvin toimii marmoroinnissa nämä. :)

Kynsille: Kiva kuulla että tykkäät! Munkin piti nyt ihan googletella ja useammankin maan lipussa on just nämä värit, muun muassa Liettuan! =)
Anni: Kiitoksia! Niinpä... nyt jo ollaan käytännössä loppuvuoden puolella, ja marmorointihaastetta ajatellen hyvä niin. ;-D

Roosa, Katarooma & Dimavarien: Kiitti!!! =)
Fani: Kiitos, ja lycka till!
Sara: Jep! Marmoroinnin alla on valkoinen lakka, mitä en tekstissä tainnut mainitakaan, mutta silti. :)

Nanne kirjoitti...

On kyllä Bob Marley -värit näissä, tykkään! ^.^

eekku kirjoitti...

Hauskat

E-S kirjoitti...

Kiva kuulla että miellyttää silmiänne, Nanne ja eekku! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...