24. lokakuuta 2014

Lushin pikkujoulukauden avaiset

Pääsin viime viikolla osallistumaan spesiaalitilaisuuteen Helsingin Lush-liikkeessä, jossa bloggaajilla oli tilaisuus tutustua uutuustuotteisiin ihan himppua ennenkuin ne tulivat yleisesti myyntiin. Lushin työntekijät tarjosivat meille noin 20 vieraalle tervetuliaismaljat ja pientä purtavaa samalla kun he kertoilivat tuotteistaan. Itse tulin paikalle Suvin seurassa ja bongasin myös pari muuta tuttua kasvoa paikan päällä.

Ylläolevan kuvan hauskannäköiset lumiukot ja hopeatähtöset ovat Lushin bravuurituotteita kylpemiseen, ja joita löytyy ulkonäössä ja tuoksussa monenlaista. Niitä voisi helposti luulla saippuapaloiksi, mutta ne ovat itse asiassa kylpypalloja, kylpyvaahtoviipaleita ja kylpysulia. Mulla ei itselläni ole niistä minkäänlaista kokemusta (- ei ole kylpyammetta!!), mutta tapahtumaillan myötä sain vinkin siitä että näitähän voi käyttää esimerkiksi myös jalkakylvyissä. Ajatus kyllä houkuttelee, koska vedessä kuplivat, kauniinväriset tuoksuelämykset luovat mielikuvan hemmotteluhetkestä!

Pöydillä (kuvassa yllä) on saippuaherkkuja: Snowcake, Reindeer Rock ja Yog Nog. Näistä marjaisan tuoksuinen Reindeer Rock oli oma suosikkini mutta moni kuulosti pitävän myös kermaisen mantelisesta Yog Nogista, jonka minä sitten satuin saamaan pikku lahjakassista lähtiäisiksi. :)

Me bloggaajat saimme omin käsin testata Fun Snowman Kit tuotteen, jossa piti ryhmissä askarrellapaskarrella oma taideteos. Minun ryhmäni rakensi ihan konventionaalisen lumiukon, ja itse hatuntekijänä voin todeta että näpit olivat hieman oranssit tämän hommailun jälkeen! Mutta hauskaa oli silti. Kyseisen tavaran voi myös lopuksi käyttää vielä saippuana tai sekoittaa kylpyveteen. ;)

Lushiin on tullut nyt myös liuta erilaisia joulupaketteja, joissa on eri arvosta valikoituja putiikin tuotteita. Tällaiset valmispaketit on kyllä ihan näppärä idea, jota voisin itsekin harkita tietyille tyypeille pukinkonttiin - jos näitä on siis vielä jäljellä Jouluaatonaattona eli silloin kun minä teen perinteisesti viimeiset joululahjahankintani... ;)

9 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Hullu hatuntekijä! :) Harmi, kun ei ehditty enempää jauhamaan kuin vain "Ai moi!" ja "Heihei!" :D Mutta oli kyllä kivaa, ja mun obsessio kylpyammeisiin vain syveni... <3

Heidi kirjoitti...

Keväällä kävelin Lushin myymälän ohi, näky oli ihanan värikäs :) Seuraavalla kerralla on ehkä pakko poiketa ihan myymälän puolella ihastelemassa ja nuuskuttelemassa tuotteita :)

Maiju kirjoitti...

Oi mitä ihania joulutuotteita!

eekku kirjoitti...

KIva että pääsit tuonne ja valitettavasti mulla jäi se tänä vuonna välistä =(
Sain kuitenki eilen ilahduttavaa postia lushilta siitä lisää myöhemmin

Kaisa kirjoitti...

Jestas miten ihanan näköistä!!!! <3

E-S kirjoitti...

Liisa: No niinpä, ensi kerralla sit enemmän! Mutta olipa hauska ylläri tunnistaa sutkin väkijoukosta. :)
Heidi: No ehdottomasti ens kerralla sun pitää tehdä lähempää tuttavuutta tuotteiden kanssa. Kannattaa valita joku oikein lempparilta tuoksuva, esim. sampoopala - itse tykkäsin taannoin kovastikin yhdestä kokelemastani Lushin vihreästä sampoosta!
Maiju: Niinpä!! ;-)
eekku: Harmi että sä et päässyt paikalle! Jään jännityksellä odottelemaan mitä infoat. :)
Kaisa: Kuin karkkikaupassa! ;)

LauraKatarooma kirjoitti...

Oih ja voih, näyttää kaikki niin ihanalta! Saatoin itsekin vahingossa tehdä pienen tilauksen Lushille...

E-S kirjoitti...

Katarooma: Ohhops, sieltä kyllä löytyy kaikenlaista kivaa. Mitähän ihanuuksia sulle on tulossa..??

LauraKatarooma kirjoitti...

Tuli kaks suihkusaippuaa joululahjaksi. Ittelle käsirasvanäyte, suklaahuulirasva ja kylpylumiukko... <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...