30. lokakuuta 2014

Ehkä vähän talvea ja atsteekkia

Joskus kun sitä oikein intoutuu taiteilemaan niin lopputulos saattaa olla mitä erikoisin! Tämänkertaisten kynsien idea lähti simppelisti liikkeelle siirto-decaleista, jotka sijoitin ensialkuun peukaloon ja nimettömään molemmissä käsissä. Niiden perään "kehyskynsiä" rakennellessa tulikin sitten esiin se sama "taiteellinen silmäni", joka näkyy myös esimerkiksi meidän kodin niin sanotussa sisustuksessa... ;)


Siirtokuvan atsteekkihenkinen kuvio löytyy MoYou Explorer 24 laatasta, ja sen väritys on koottu kokoelmani erinäisistä lakoista. Täytyy sanoa että tykkään tuosta kuviosta ihan hurjasti sen geometrisyyden ja kuvioiden vääritysmahdollisuuden takana. Kyseinen Explorer 24 laatta (tuoreena tulokkaana) on muutenkin vaikuttanut tosi kivalta siirtokuvien tekemistä ajatellen!

Parista kynnestä tuli jokseenkin "suttuisenlumiset" glitter-kynnet, joissa on useampaa eri lakkaa. Kynsivinyyliraidoin koristelluissa kynsissä on pohjalla Essien Hide & Go Chic lakkaa ja päällä IsaDoran Pool Crush tekstuuria. Pelkällä tekstuurilakalla lakattu kynsi on sen sijaan on Zoyan ihanainen Sunshine.


Kokonaisuus kynsissä on minusta jotenkin hämmentävä - nähtäväksi jää miten nyt pärjään näissä viikon ainoan vapaapäiväni...

// Rumathan nää on, ei auta kieltää nyt kun näitä myöhemmin katsoo. Tuo ns. lumi-kynsi pilaa kokonaisuuden.

6 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Voi kun on suloiset talvikynnet! <3 Älyttömän ihanat :)

Fani kirjoitti...

Kauniit! Paljon kaikkea kivaa :)

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Tosi kivan näköiset!! Nuo atsteekkikuviot on upeat! :)

eekku kirjoitti...

Kivat

LauraKatarooma kirjoitti...

Nää on tämmöset hyväntuulenkynnet! Hymy nousi huulille ku näki nämä.

E-S kirjoitti...

Kiitos kovasti kommenteista kaikki!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...