25. lokakuuta 2014

OPI: Stay The Night

Mennyt työviikko imaisi musta kaikki mehut, ja vapaan viikonlopun koittaessa ajatukseni ei kirmannut luovuuden vehreillä niityillä, enkä äkkiseltään keksinyt mitään hauskoja kynsikoristelujakaan. Jonkinsorttista syys-depistä on ollut havaittavissa, ja muun muassa nukkuminen maistuisi niinkin hyvin että olisin eräänäkin työaamuna nukkunut pommiin, jos ei toinen ihminen olisi alkanut ikävästi tönimään vartin jälkeen herätyskelloni soiton jälkeen..

Syksyistä kaamosaikaa kuvastamaan halusin kynsille mustaa. Tartuin OPI:n tekstuuripintaiseen Stay The Night lakkaan, joka oli sopivan tummanpuhuva:


Taisin ottaa nämä valokuvat kun lakka oli vielä hieman märkä, sillä se näyttäytyy kuvissa tummempana mitä se kuivumisen jälkeen onkaan. Stay The Night ei itse asiassa ole kuitenkaan mikään "synkistelylakka"; seassa olevan kimaltavan pinkin glitterin ansioista sitä voi hyvin käyttää vaikkapa pikkujoululakkana! Lakka on juhlallinen ja miellyttää kyllä kovasti minuan silmiäni.


Näillä kynsillä osallistun samalla #ablecaw-haasteeseen, jossa meneillä olevan 6. viikon toisena aiheena on The one that never got on nails. Ehtihän Stay The Night sluibailla lakkalaatikossani yli puolitoista vuotta ennenkuin lopulta tosiaankin pääsi kynsille asti - nättihän se on, joten jo oli aikakin! :)

9 kommenttia:

mirka kirjoitti...

Multakin tämä lakka löytyy ja aika harvoin pääsee kuitenkaan kynsille vaikka se on ihan nätti lakka. Luulenpa, että nyt Zoyan Noirin ostettuani ei näy senkään vertaa enää :D

Charming Nails kirjoitti...

Aika nätti on, mulla on tämä vielä testaamattomien joukossa. Pitääpä kokeilla :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kaunis lakka.

Fani kirjoitti...

Kaunis lakka! Itselle ostin juuri tästä minipullon <3

Malle kirjoitti...

Mä tykkään kyllä tästä lakasta tosi paljon! Vähänkö yllätyin, kun ostin alelaarista Lumenen Beach Sandin ja se on melkein dupe tuolle. Glitterien koko on pienempi Lumenessa mutta muuten sävyt on aivan samat. Pitää joskus kokeilla molempia kynsiin yhtäaikaa :)

Nanne kirjoitti...

Onhan tää kyllä niin kaunis lakka ♥

E-S kirjoitti...

mirka: Oho, täytyypä mun sitten koittaa välttyä hommaamasta Noiria, ei tälläsiä sävyjä nyt sentään ihan niin usein tarvitse.. ;)
Charming Nails: Kokeilehan! Nyt ois just oikea sesonki tälle lakalle. :)
Katarooma: Ei voi kieltää!
Fani: Viksu valinta se minipullo!
Bunnytailnails: Laita ihmeessä vertailua lakoista. Mä oon kyllä autuaan pihalla noista Lumenen yksilöistä, mutta dupeilu kyllä kiinnostaa aina!
Nanne: Indeed! :)

Mipsukka kirjoitti...

Onpa mielenkiintoinen, mutta upea lakka!! :D Blogisi aiheuttaa minulle todella pahoja OPI himoituksia, mutta ainakin kun palaan tammikuun lopussa Kanadaan on siis edes yksi asia mitä odottaa.. Puolet halvemmat OPIn lakat! :D

E-S kirjoitti...

Mipsukka: Sori... :D kai oot muuten Kanadassa asuvana noteerannu harlowandcon? Wink wink! Aivan ihania indie-lakkoja, mm. KBShimmer myynnissä. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...