31. lokakuuta 2014

Ostoksia ja lakka-heruttelua

"Heruuks? Todellakin, enemmän kuin jaksais..." ♪♫ Mä oon nyt aivan ihastunut Jenni Vartiaisen Heruuks-versiointiin Elastisen alkuperäisestä kappaleesta, ja tästä inspiroituneena kuvailin vähän "lakkaherutus-kuvia" tämän kuukauden ostoksista. ;-)

Mulla on jo yksi Helmer-laatikollinen täynnä OPI:a, mutta kyllä sinne vielä nämä 5 lakkaa mahtui. Comet In The Sky on ainut hankintani Gwen Stefani Holiday kokoelmasta, jossa pääasiassa julkaistiin uudelleen jo tuhanteen kertaan nähtyjä punaisia ja tummia sävyjä. Dont't Speak Pure 18K Gold kuuluu tavallaan samaan sarjaan, mutta on kuitenkin oma julkaisunsa kuten pari aiempaakin Pure-lakkaa joista tämä on minun ensimmäisenä. OPI Nordic kokoelmasta piti hankkimani 3 lakkaa pari aiemman hankkimani lisäksi, nyt mukaan mahtui vielä tuo halvatun ristiriitainen Suomi-sävy, jota oon jo ehtinyt jossain mollatakin mutta pakko se on kokeilla itse...

Essieltä tilasin Vanity Fairest ja Fall In Line lakat, jotka tuntuvat nyt katsoessani olevan ehkä tylsimmät tämän kuukauden ostoksistani. Color Club julkaisi tänä syksynä mielenkiintoisen Seven Deadly Sins kokoelman, josta hommasin syksyiseen tekstuurinnälkääni ensihätään ihanat Indulge Me ja Obsessed lakat, ja kokoelmasta jäi vielä pari houkutusta tilaamatta. Deborah Lippmannilta löysin eräältä Ebay-myyjältä minikoossa houkuttelevat Make Someone Happy ja Bad Blood lakat.

Siinäpä oli kaikki lakkaostokset - vain 11! Sitten jo esiteltyjen ostosten kuvalliseen "heruttelu-osioon"..

Yllä on OPI:n Don't Speak Pure 18K Gold, josta ei todellakaan näe ulospäin lainkaan mitä pullo oikeasti pitää sisällään. Aivan timanttista kultalakkaa, josta löytyy sekä vähän isompaa että aivan mikrokokoista hippusta.

Yllä vielä pareina viihtyvät Deborah Lippmann ja Color Club tulokkaani. Mä oon jo ikuisuuden himoinnut saada edes jonkun Deborahin True Blood lakoista, koska oon TV-sarjan fani. Bad Blood helpotti hieman tätä himoani, vaikka onkin itse asiassa koostumukseltaan vähän turhan jelly minun makuuni. Color Clubin tekstuureja odotan innolla koettavaksi kynsilläni. Oranssia Indulge Me sävyä kaipailin itse asiassa kynsilleni jo ennenkuin lakka tulla tupsahti postiluukkuuni!

Comet In The Sky .. ♥ Tää lakka on mahdollisesti kauneimpia omistamiani lakkoja PULLOSSA, ja päätin että pelkästään se oikeuttaa lakan hommaamisen. Olen varma että vaikuttavuus laimenee kynsillä, mutta toivon että vaikutelma pysyy silti positiivisen puolella silloinkin. Anyway, pullossa tämä on silkkaa rakkautta!

Youtubesta teille Tavastialta taltioitu Jennin Heruuks (- biisi alkaa vasta kohdassa 2:36):


Oonko ainoa, joka tykkää tosta kappaleesta? Entäs lakat? ;)

9 kommenttia:

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Ei saa tämmösiä kuvia laitella.. :( Mä oon viimekuukausina ostanut hyvin vähän kynsilakkoja, että ahistaa jo.. :D

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Mua jotenki houkuttelee toi Don't Speak, vaikka mulla on jo ne kaks muutaki :D Kivat ostokset!

Charming Nails kirjoitti...

Eiii miten ihania! En ole kuullutkaan noista True Blood lakoista! Kelpais mullekin .)

Fani kirjoitti...

Oih! Vaikka niitä onkin vaan 11, on ne kaikki silti upeita <3 Varsinki tuo Opi rivi! :)

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Kauniiita <3

LauraKatarooma kirjoitti...

Lakat herkkuja ja Heruuksista tykkän myös.

Nanne kirjoitti...

Oih mitä uutukaisia ♡
Mie niin halluisin kans tuon OPI:n Don't Speak Pure 18K Gold:n ^.^

Anni kirjoitti...

Oih tuo OPIn kultalakka<3 Onks sen ihan pakko olla niin hintava..

E-S kirjoitti...

Roosa: Sori... :) Mutta hatunnosto säästökuurista!
Tinkerbell: Mä oon välttynyt niiltä parilta aiemmalta Purelta. Oiskohan tää tarpeeksi erilainen että voisit kuitenkin hommata tämänkin..?
Charming Nails: Toi logo tekee kyllä säväyksen, ja noita True Blood lakkoja on enemmänkin kuin nämä kaksi... Varo vaan! ;)

Fani: Todellakin, ei määrä vaan laatu ratkaiseen! :D
Kynsille: Onon!!
Katarooma: Jeee - ehdin joo luulla että kerrassaan kukaan muu ei tunnustaudu tykkäävänsä laulusta. :))

Nanne: Mä oon sitä mieltä että sun pitäs saada se kanssa, se on i-ha-na!
Anni: Jos skippaat pari-kolme muuta houkutusta, niin eiks se ois sitten ihan aikeutettu ostos..? ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...