19. joulukuuta 2013

Lakkapullon kaula katkesi

Mulle kävi viime viikonloppuna niin onnettomasti että kynsilakkapullosta katkesi kaula:


Olin siis reissussa isovanhempieni luona, ja mulla oli tietenkin muutama kynsilakka mukana. Lakkojahan nyt voi ottaa laukkuun mukaan kaveriksi ihan vaikka pienemmällekin reissulle, kuten esimerkiksi töihin mukaan - ihan vain silmäniloksi, tiedättehän?! ;) Mummun luona toki kyllä myös lakkailtiin kynsiä. China Glazen Sugar Plumsilla ei kuitenkaan lakkailtu, minä halusin muuten vain vähän avata korkkia ja ihailla viininpunaista hologrammista sävyä... ja naps! Pari pientä lasipalaa murentui irti samalla kun pullon kaula katkesi. :( Sain pienen haavankin kämmeneen lakkatuhrujen keskelle...

Mulla ei ollut kynsilakan poistoainetta itselläni mukana eikä mummollakaan löytynyt, mutta Koskenkorvalla koitin sitten hinkata lakkaa pois kädestäni. Lähtihän ne lopulta, mutta vahvempikin aines olisi saattanut olla paikallaan tuossa hommassa.


Sitten iski tietenkin huoli tästä superkauniista Sugar Plums sävystä, joka nyt pullon mentyä rikki kuivuisi tietysti hetkessä. Enkä ollut ehtinyt lakata sillä edes vielä kynsiäni! Vaan mitäpä ei mummon kaapista löytyisi: valutimme lakat tyhjään maustepurkkiin - avot! Lakka on edelleen notkeana liuoksena tässä entisessä Broilerimausteen kotikolossa. :)


Viime lauantaina oli etelä-Savossa jopa -15 pakkasta, joten en tiedä onko jotkin lämpötilavaihtelut voineet altistaa tälle traagiselle sattumukselle. Ei mulle ole kuitenkaan koskaan aikaisemmin käynyt näin - vaikka lakat olisivat lojuneet postiluukussa pakkasessakin.

Onko teillä muilla katkeilleet lakkapullojen kaulat, ja jos kyllä niin minkä merkkisiä ovat olleet?

16 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Voi ei :DD anteeks, ei sais nauraa mut tää oli jo aika hupaisa tapahtumaketju!! :DD
Mulla ei oo vielä ainakaan katkennut...

Nanne kirjoitti...

Voi ei mikä tapaturma! :(
Entä jos puteli on saanut jo matkalla hieman iskua ja juurikin jotain painetta siihen kaulan huudeille? Miulle ei vielä ole käynyt näin, onneksi (koputan kyllä puuta heti).
Onneksi keksitte niksi-pirkan lakalle :D Ihana purkki :D

eekku kirjoitti...

Kävipä sille ikävästi ja ei mulle ole kyllä sattunut noin

Daniela kirjoitti...

Mitä ihmettä! Miten noin voi tapahtuu... Ja vielä noin kauniille lakalle :/

Sissi kirjoitti...

Huh, ajattele jos olisi levinnyt matkatavaroiden joukkoon....

Hannele Eronen kirjoitti...

Mulla on joku joskus tolleen hajonnut, mutta en kyllä yhtään muista, mikä lakka oli. Kai niitä joskus sattuu. Onneksi sait lakat talteen maustepurkkiin :)

Kati kirjoitti...

Mulla on hajonnut tolleen seppälän Nails lakka, se hajosi siellä paikanpäällä:/
Hyvä idea laittaa talteen johonkin tommoseen purkkiin!:)

Bambi kirjoitti...

Mulla on kans kerran käynyt noin, mutta onneksi kyseessä oli edullinen Flormar. Sen rikkoutumisen syynä uskoin olevan että pullosta oli vuotanut kierteisiin lakkaa tai jotain.

Mutta tosiaan jos ei muuta niin hyvä seivaus kyllä toi maustepurkki :D

Janna kirjoitti...

Oi sentään, harmillista! :/ Maustepurkki on kyllä varsin hauska ja kekseliäs säilytysratkaisu kynsilakalle!

Sannu kirjoitti...

Haha, ihana broilerimauste :D. Onneksi sait lakan pelastettua :).

E-S kirjoitti...

Suvi: Varo vaan ettei sun jollekin Essencelle vielä käy samalla tavalla! ;-D No mutta joo, huvittavaahan tää on pelkästään näin jälkikäteen kun ei sen suurempaa harmia päässy syntymään.

Nanne: Tuossa voi olla jotain perää... Ja ehkä se kylmyys oli toinen altistava tekijä tässä tapauksessa. Olis kyllä kiva jos ois parempaa fysikaalista ymmärtämystä, jotta vois vastaisuudessa välttää tällaiset tilanteet.

eekku: Hmff... toivottavasti vältyt tältä tragedialta. :)

Daniela: Niinpä, samaa ihmettelin minäkin.. Joku rumempi sävy olisi varmasti saanut kuivaakin, mutta tällainen hologramminen oli pakko tallettaa johonkin!

Sissi: Jännittävä ajatus sekin... Tuosta tulee elävästi mieleen kun parikymmentä(!!) vuotta sitten leirille mennessäni oli vihreä omenashampoo levinnyt reppuuni. En tiedä mistä myrkystä se oli valmistettu kun valkoiseen Mikki-hiiri-paitaan jäi vaaleanvihreät laikut!

hannele: En siis ole ainut kuitenkaan, jolle on käynyt näin... Ja kyllä, ilman tuota fiksua uudelleenpurkitusta olisi jäänyt harmittamaan paljon enemmän. :D

Kati: Hah, kävitkö tunnustautumassa henkilökunnalle? :DD Ei taida mitään superlasia olla nuo kynsilakkaputelit...

Bambi: Tuo voi kyllä vaikuttaa jos on tosi jämähtänyt lakka, jota sitten voimalla vääntää auki! Tässä Sugar Plumsissa ei kyllä ollut kyse siitä, mutta tuo huomioiden on kyllä hyvä välillä putsata pullojen kierteitä!

Janna: Eikös olekin, ainut miinuspuoli on se että suti pitää kehitellä erikseen jostain kun tällä alkaa lakkailemaan! ;)

Sannu: Hih-hii... Pesastiin maustepurkkia vain vähän ensin ettei tulisi broiskun hajuista tuoksulakkaa. :D

Fani kirjoitti...

Oho :o Mulle ei oo kyllä ikinä vielä käynyt noin, mutta viime kesänä, kun tikutin lakkoja niin yhtäkki opin pullo vaan poksahti rikki :o

SaraGalaxyy kirjoitti...

Voi eiiii :O Onneksi mummolla oli broilerimaustepurkki :D

E-S kirjoitti...

Fani: Todella erikoista kyllä tuokin! o_O Jotain kemiallisia ja fysikaalisia reaktioita, joista tällainen tavallinen lakkailija ei tiedä sen enempää...

Sara: Niinpä, mummo ymmärsi hädän ja rupesi oitis etsimään uutta purkkia lakalla kun minä vasta hinkkailin lakkasotkuja pois kädestäni. :D

Emma kirjoitti...

haha voi ei ! :D Mummot keinot keksii! Tosin itse olisin tuossa vaiheessa varmaan juonut ne kossut.

E-S kirjoitti...

Emma: Kyllä vaan, mummo ei häkeltynyt vaan löysi tyhjän maustepurkin hyvinkin vikkelästi :D Itse en oo niin suuri Kossun ystävä että olisin tukeutunut naukkaamaan siitä hädän hetkellä mutta saattoi siinä jotain muuta olla lasissa, mistä sai lohtua kiperään tilanteeseen... ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...