16. joulukuuta 2013

Piparkakku-ukot kynsillä

Joulu se vain tulla lähestyy. Mä oon aika lailla ulkoistanut itseni kaikenmaailman joulutohinoista, muun muassa joulukorttien lähettelyn jätin ihan muiden iloksi tänä vuonna, vaikka toki toivonkin kaikille mukavaa joulua. Kaupoissa tulee väkisinkin vähän kierittyä - ihan jo työmatkojen takia, sillä mun työmatka menee käytännössä yhdenkin ostoskeskuksen halki (juu -sitä ei voi kiertää). Mutta miten se joululahjojen keksiminen voikin olla niin hirveä rasite; kaikille pitäisi muka väkipakolla keksiä jotain tuolla ostostungoksissa?! Voihan niitä kivoja juttuja ostaa hyville tyypeille vaikka keskellä kesääkin, jos siltä tuntuu. Ehkä tämä materialistinen joulu alkaa vähitellen tiputtaa minua kelkastaan... Lahjoja enemmän nautin joulussa vilkkuvista valoista, joululauluista ja -ruoista, joista viimeksi mainituista en lapsena välittänyt yhtään.

Mä leivoin viikko sitten vapaapäivää varten piparpakkuja... kynsille:


Näitä tuli tosi kivat kynnet joita ihastelin useaan otteeseen! Luumunsuklainen OPI-lakka on Sleigh Ride For Two, ja sen päälle leimasin Konadin valkoisella pipari-gubbeja MoYou Princess XL-laatasta numero 14.

Pakko on mainita nyt että näissä kuvissa mulla on kuvanmuokkaus poikkeuksellisen minimissä, sillä kynsinauhoissani ei ihme kyllä ollut mitään repaleita eikä vanhoja glitter-suttuja yhtään! Lisäksi kuvan värit ja valotus olivat mielestäni heti hyvät. Ylempään kuvaan lisäsin ainoastaan blogin nimen ja alempaan kuvaan sen lisäksi vain peukalon tyveen yksittäisen "tuuningin". :D

10 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Dimavarien kirjoitti...

Ihanat! Tuo opi on ihanan värinen ja tosi onnistunut leimaus. Mä yleensä olen juuri se joka ostaa suurimman osan lahjoista jo helmikuussa ja loput kesällä, koska inhoan joulunajan tungoksia. :D Parina viime vuonna tää tapa unohtunut ja saa nyt kirota itseään, kun yrittää miettiä mitä ostaisi.

Miracle kirjoitti...

Oi vitsit mitkä leimat, ihanat! :D

Bambi kirjoitti...

Loistava leimaus ja toi leimasin kuvio on niiiin söpö. Se on hauska kun kauempaa katsottuna ei varmaan edes huomaa, että siinä on kakku-ukkoja lähekkäin :)

Fani kirjoitti...

Mä ostin kanssa tuon laatan viimeksi :D Nää kynnet on ihanat ;p

E-S kirjoitti...

eekku: Thanks! =)
Dimavarien: Tän väriset OPI:n lakat on kerrassaan herkullisia! Sleigh Ride For Two, I Knead Sour-Dough, Catherine The Grape... NAM! Hatunnosto sulle siitä että oot osannut ostella lahjoja jo hyvissä ajoin... mulla tuo on vain kaunis ajatus, enkä ikinä tee mitään ajoissa. O_o

Miracle: Eikös?! ;) Kiitti!
Bambi: Juu, aika läheltä tarvitsee katsoa jotta pipariukkelit erottaa, mutta muutenkin mielestäni toimii hyvin tällainen valkoinen leimas tummalla pohjalla. Kiitoksia! :)
Fani: Kiitti!! Nyt sitten sinäkin äkkiä leimaamaan tätä kuviota... tai sitten vasta vuoden päästä ;D

Johanna kirjoitti...

Nää on hauskat!!

E-S kirjoitti...

Johanna: Kiva kuulla!! :-D

Emma kirjoitti...

On kyllä oikein hyvän tuulen lakkaus :) Kuvatkin on tosiaan vallan onnistuneita - tosin tämä huonosilmäinen mummo toivoisi kyllä niiden olevan isompia :D

E-S kirjoitti...

Kiva kuulla, Emma! :) Siis tarkoitatko että kuvat voisivat isompia vai nuo leiman pipari-uggelit? Kuvia klikkaamallahan ne saa kyllä rävähtämään koko näytölle tai sitten jos mun blogipohja näyttäytyy sulle muuten vain kovin kapeana tietokoneesi näytöllä niin toimisikohan pari (+)-merkin klikkausta (Ctrl)-nappi pohjassa? ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...