3. joulukuuta 2013

Pikkujoulut 1.12.

Mulla ei ole tänä vuonna minkäänlaista joulukalenteria, ei blogissa eikä muutenkaan kotona, mutta joulukuun 1. päivän tapahtumassa oli kyllä minulle joulukalenteria kerrakseen! Olin nimittäin pienimuotoisissa bloggaajain pikkujouluissa, jossa nyt ei ehkä suoranaisesti availtu kalenteriluukkuja mutta jotain sinnepäin... :)


Pikkujoulujen järkkäilyt olivat pääasiassa touhukkaan Eekun käsialaa ja tapahtumapaikaksi saimme Kristinan Upean Olon Keskuksen; tänä vuonna avatun kaunes- ja terveyshoitolan joka sijaitsee Itä-Vantaalla (- kävelymatkan päässä Mellunmäen metroasemalta).

Meitä osallistujia pikkujouluissa oli yhteensä 5. Musta oli mahtavaa että paikalla oli itselleni sekä vanhoja että uusia tuttavuuksia. Eekun ja Kristinan olin siis nähnyt jo aiemminkin ja nyt sain lisäksi tavata pari uutta tyyppiä: Saran ja Iinyn! :)


Ohjelmassa meillä oli vapaata seurustelua, nyyttäriherkkujen napostelua, sekä valtavien lahjakassien ja -pakettien availua. Ai niin, ja voisipa melkein todeta ohjelmaksi myös tilojen ihastelun sillä kaikki taisimme vuoron perään huokailla ihastuksesta Kristinan Vallila-merkin Mascara-kuosiselle seinäverholle, joka sopi hoitolan sisustukseen täydellisesti!


Jotta postaus ei jäisi mitenkään vaatimattoman mittaiseksi, niin ladataanpa tähän samaan pötkylään vielä mitä kaikki ihanuudet mitä miittisponsorit olivat meille lahjoittaneet:
 Ei hyvänen aika mitä hemmottelua mun kolmekymppinen ihoni tuleekaan samaan Ruohonjuuren tuotteista!!! Olisin varmaan tipahtanut penkiltä jos en olisi valmiiksi jo istunut lattiatasalla lahjapussukkaa tutkaillessani... Dr. Hauschka oli nimenä minulle tuttu, mutta nyt vasta oikeastaan pääsen kokeilemaan tämän luonnonkosmetiikkamerkin tuotteita: hammastahnaa, puhdistusemulsiota ja ruusuvoidetta. Cattier puolestaan ei ollut mulle entuudestaan tuttu merkki mutta ranskalaista, korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa lupaileva nimike... niin, oi kyllä: tutustun oikein mielelläni näihin yö- ja päivävoiteisiin sekä mutanaamioon.

 Face Helsinki tarjosi meille kaikille Ziajan nams -kaakaokäsivoiteet, Paesen kynsilakkoja joista meikäläinen onnistui saada molemmat värisävyt sekä Pierre Rene kynsinauhageeliä, jota tuputtelin kuivuville kynsinauhoilleni jo heti pikkujouluissa, koska nehän on kuivat kuin mitkäkin näin talvella. Musta tuntui vähän nololta etten tiennyt tästä Face Helsingistä mitään aikaisemmin, muut kun tuntuivat tietävän ja mulle selvisi samalla että heillä on Helsingin Kalliossa myymäläkin... Mimax sentään oli näin kynsihullulle tuttu paikka ja he lahjoittivat erilaisia Revlonin lakkoja, joista minä sain jopa kaksi kappaletta. Tosi kiva koska enpä ole Revlonia tainnut kynsillä koskaan kokeillakaan!

 Consult Lady lahjoitti meille kaikille bloggaajille China Glazen magneettilakat (lakan nimi on Cling On), ja tuo näyttää sikäli hauskalta että hevosenkengänmallisessa magneettiraidassa on tarjolla 3 eri kuviota mistä valita. Lisäksi he tarjosivat meille Dr. Spillerin silmämympärysgeelinäytteet sekä jouluun sopivat poroviilat! BD

  Sunborn Saga Beauty on ammattilaisten maahantuontiyritys, joiden valikoimista löytyy muun muassa Alessandroa ja saimmekin kaikki tällaiset kyseisen merkin söpöt, siniset leimauslakat. Nailcity on tunnettu Zoyan maahantuoja ja saimme erisävyisiä Zoya-mini-maistiaisia. Minulle sattui aluksi jo omistamani sävy Blu mutta vaihtokaupalla sain uuden kokeiltavan värin: oranssin ZP617R mutta en ole vieläkään saanut selville mitä nimeä tuo koodi vastaa... Adeninasta saimme porukalla valikoiman erinäisiä tuotteita, joista minun lahjapussukkaani sattui Bundle Monsterin leimauslaatta (313) - ehkäpä tontut tiesivät että tykkään aina silloin tällöin hieman leimailla! ;) Kauneuttasinulle.fi lahjoitti meille erivärisiä LCN-kynsilakkoja, joista minulle tulivat ruskea Chocolate Fudge ja tikkuglitterinen Galaxy. :)

 Kynsikauppa.com lahjoitti meille kaikille Pinsetit, Las Vegas glitter-lakat ja Nded Tip Blenderin. En ole ihan varma mitä tekisin tuolla tippisekoitteella, mutta pinseteille on varmasti hyötykäyttöä ranskalaisia lakkauksia tehdessä; niillä on hyvä napata tarra pois jos molemmissa käsissä on vielä kuivumattomat lakkaukset, niin ei mene ryttyyn! Cosmeryalta saimme parin eri merkin kynsilakkoja kokeiltavaksemme ja minulle sattui ihanan kimaltava Universal Nailsin numero 94.

Aivan hurjasti kaikkea kivaa siis saatiin, vaikka jouluaatto ei ole vielä lähelläkään. Tästä ei voi muuta päätellä kuin että mun on täytynyt olla tosi kiltti tänä vuonna, kun näin lahjottiin... :D Eekun pikkujoulu-postauksessa näkyy vielä kattavammin kaikki saamamme tuotteet, sillä ne tietenkin jakautuivat meille siten että ihan kaikkea samaa ei jokaiselta löytynyt, mutta kaikki olivat hyvin tyytyväisiä.

Suurkiitos kaikille miittiämme sponsoroineille yrityksille; ihanasti muistitte meitä bloggaajia!!

Tässä alla vielä Kristinan ylläripaketti, jossa Body Drenchin vadelmainen huulivoide ja Essien Kiiwi-lime-voide käsille ja vartalolle. Se näyttää niin joltain smoothielta että oli todellakin hyvä lukaista purkkia tarkemmin että tulee käytettyä oikein... :) Lisäksi Sara "buzzasi" meidät ja lahjoitti Doven hoitoainenäytteet. Kiitoksia, tytöt, ylläreistänne! :)


Tämäkin kilometripostaus tuli lopulta päätökseensä, ja mikä olisikaan otollisempi kuva loppuun kuin kynsitapaamisten virallinen symboli eli yhteiskuva osallistujien kynsistä:


 Oli tosi kivat pikkujoulut, kiitos teille kaikille!!

9 kommenttia:

Kissankujeita kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että teillä oli tosi hauskat pikkujoulut! Ja paljon kivoja juttujakin saitte sponsoreilta. :)

Jenni kirjoitti...

Ootte kyllä saanut kaikkea kivaa ! =)
Meillä oli myös pikkujoulut Satakunnan harrastajien kanssa, vaihdettiin vain lahjat ja syötiin. :)

eekku kirjoitti...

Oli tosi kivaa ja kiitos postauksesta =)

Iiny kirjoitti...

Oli kyllä todella mukavat pikkujoulut! :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Kivaa oli ja oli vihdoinkin kiva nähdä myös sua! ^__^

Fani kirjoitti...

Olipa kivat pikkujoulut varmasti teillä ja miten paljon ootte saanu kaikkea :)

E-S kirjoitti...

Sinikilpikonna: Meillä kyllä mukavaa! =D
Jenni: Näinpä! Tuo teidän juttukin kuulostaa mukavalta, tapaamiset tuo kyllä kivaa bonusta tähän bloggailuun. :)
eekku: Niin oli, ja vielä kerran iso kiitos järkkäilystä ja kutsusta!! <3

Iiny: Indeed! Kiva oli tavata sutkin =D
Sara: Kuin myös, kun oon jo yli vuoden päivät seurannut sun blogia niin oli kiva nyt päästä tapaamaankin. :)
Fani: Älä muuta virka! Tavaraähkyn ja tavarataivaan ero on hiuksenhieno, mutta onhan nuo tuotteet nyt niin ihania että pakko niitä on vaan ihastella =))

Bambi kirjoitti...

Kivalta näyttää! Mua harmittaa niin mahdottomasti että nämä pikkujoulut jäi väliin. Vannoinkin jo eekulle että ensikerralla kyllä tulen jos jotain järkkäillään :D

E-S kirjoitti...

Bambi: Olisikin ollut hauska nähdä taas, mutta kun ei nyt niin ehkäpä sitten ensi kerralla! ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...