12. joulukuuta 2013

Joulun punaisia

Mulle iski ihan vastikään sellainen pienimuotoinen "lakkaähky", jonka seurauksena pengoin kokoelmistani myyntiin asti jokusia kymmeniä lakkoja. Oon herännyt huomaamaan hamsteroineeni ihmeellisen paljon tummia sävyjä nyt loppuvuonna, ja muutamat ovat ihan selkeitä dupe-kandidaattejakin. :/

4 eri punaista lakkaa päätyi kynsilleni siksi että halusin oikeastaan ensisijaisesti havaita omin silmin OPI:n I'm Not Really A Waitressin ja In My Santa Suitin eron, joka on kyllä olemassa mutta ei ole mitenkään suuri. Lisäksi laitoin siihen rinnalle verrattavaksi lämpimämmän shimmer-punaisen Danke-Shiny Redin sekä ihan erilaisen China Glazen Ruby Pumpsin.


Tää lakkaus oli mulla oikestaan vain tällainen swatch-katselmus ja poistinkin nämä aika pikaisesti. OPI:t ne on kyllä vaan niin ihania, mutta se on selvää että liian samankaltaisia sävyjä ei taida tarvita kovin montaa... Ruby Pumpsin hurmoksellinen hehkutus ei puolestaan vieläkään tämän kokeilun myötä avautunut mulle, vaikka onhan se kauniin värinen tapaus pullossaan.


Löytyykö teillä jotain suosikkipunaisia?

6 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Mie en osaa oikein käyttää tällaisia punaisia lakkoja kuin jouluisin, joten miulle on kertynyt vain 4 punaista lakkaa, Ehdottomasti suosikkini on juurikin China Glazen Ruby Pumps <3

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Mulla oli vähän sama ongelma Rubyn kanssa; pullossa niin nätti mutta kynsillä ei niinkään erikoinen. Ja lakan koostumus oli mun makuun kuraa, joten Ruby sai muuttaa uuteen osoitteeseen :)

Oma punaisten kokoelma on säälittävän pieni, mutta OPI Thanks So Muchness ja Essie Hot-E on lempparit.
In My Santa Suit näyttää kyllä oikein kauniille :)

Anni kirjoitti...

Mun suosikki on kyllä Ruby Pumps, mut mun mielestä se tarvii muutaman kerroksen, että näyttää hienolta. Muuten en ole mikään suuri punasten ystävä, mut näin joulun alla sekin väri menee! :)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Mie oon alkanut miettiä, että pitäisikö Ruby Pumps hommata kun kaikki sitä hehkuttaa... Tosin mulla(kaan) ei oo mikään "täydellisen punaisen" metsästys käynnissä, enemmän pidän violeteista, jne. Mutta näistä siun lakoista tuo Waitress on eniten miun makuun.

Kaisa kirjoitti...

Tänään kaverini lakkasi Ruby Pumpsilla ja olihan se todella hieno, mutta. Ei se kuitenkaan ole sen kulttimaineen arvoinen mun mielestä? Hieno se on, sitä en kiellä. Punaisia on siunaantunut kokoelmaan yksi jos toinekin, mutta en osaa sanoa yhden olevan ylitse muiden. =)

E-S kirjoitti...

Nanne: Mulla vähän sama "vika" eli ei tuu niin paljon punasia käytettyä, siihen nähdenkin niitä ei tietty kovin montaa tarvitse. ;)

Riikka: Täytyypä googlata nuo sun suosikit (kun pääsen pöytäkoneen äärelle). Mä laitoin just In My Santa Suitin eteenpäin, sillä vaikka nätti onkin niin se oli ostettu vain Ebaysta ja Waitress-lakka tunnelmallisemmin Ruotsin laivalta. Waitress levittyi myös ehkä snadisti näppärämmin. :)

Anni: Se on tosi. Tän postauksen kuvassa taisi olla lakkoja vain yksi kerros, vaikka lakkasin toisenkin niin sen jälkeen tuli huonompia kuvia... :-X Ruby Pumps on kyllä jouluisa sävy!

Kirsi: Mun vinkki on kokemusteni perusteella että jos et ole punaisten ylin ystävä niin voit kyllä skipata tuon Ruby Pumpsin. Onhan se nätti, mutta... mutta.. Itsekään en ole tosiaan päässyt ihan sen syvimpään salaisuuteen vielä kiinni. o_0

Kaisa: Nimenomaan! Ehkäpä kyse on juuri siitä että Ruby Pumps on punaisten lakkojen ystävien must-have, mutta ei niin pakollinen muille..?

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...