31. joulukuuta 2013

Lempilakkaukset 2013

Olen havainnut vuoden 2013 lakkauksissani pientä kehitystä tarkasteltuani asiaa eräästä tietokoneen kuvakansiosta. Olen nimittäin koonnut yhteen kansioon kaikista blogissa julkaistuista lakkauksista neliönmuotoisen pikkukuvan - siinä toivossa että saisin tästäkin vuodesta aikaiseksi oman galleria-välilehden blogiin. En tiedä tulenko saamaan aikaiseksi galleria-sivua, mutta näistä pikkukuvista poimin nyt ainakin muutaman suosikkini esiin näin vuoden päätteeksi. :)

Ihan alkuvuoden blogikuvat ovat mielestäni enemmän huonolaatuisia ja kynsien muotokin on vähän mitä sattuu... Sen lisäksi lakkaukseni olivat tuolloin ehkä vähän tylsempiä kuin nykyään? Voin siis olla tyytyväinen itseeni sikäli että lakkaus- ja bloggaustaitoni ovat mahdollisesti päässeet karttumaan vuoden aikana - jos siihen toiseen suuntaan olisi lähdetty vuoden takaisesta lähtökohdasta niin siinä tapauksessa kannattaisi harkita homman lopettamista..?! =D

Poimin tuolta "neliökuvien" albumistani 5 suosikki-mania tältä vuodelta. Otsikkoa klikkaamalla voi halutessaan kurkata kyseisten kynsien silloisen postauksen.

 Uudelleennimesin nämä kesäkynnet nyt Pride-kynsiksi, koska Pride-festarit näistä väreistä tulee vahvasti mieleen. Mun sydän läpättää aina niin kovasti kesän lämmölle, ja nämä kynnethän olivat varsinainen aurinkoisen hyvän mielen ilmentymä! Edelleen lämmittää mieltä ajatella niitä päiviä jolloin kuljin näissä kynsissä... Lakkaus sai kehuja jopa tuntemattomilta, mikä tietysti lisäsi hyvää fiilistäni. :)

 Heti kun valitsin toisen suosikkilakkaukseni eli nämä ristiäiskynnet tajusin että kynsiin liittyvät tapahtumamuistot nostattavat huomattavasti lakkauksen arvoa. Näistä kynsistä tulee heti mieleeni yksi vuoden kohokohdista, kummitytön ristiäiset. <3 Lakkauksessa onnistuin mielestäni tekemään tilaisuuteen sopivasti hillityt ja nätit kynnet. :)

 Nämä lakkaukset ovat lähtökohtaisesti yksinkertaiset: värilakka alla ja leimaukset päällä, that's it! Mutta näissä kynsissä tein suuren oivalluksen siitä että mun lempivärisävyt kynsilakoissa taitaa sijoittua nimenomaan jonnekin punaisen, ruskean ja violetin välimaastoon. Mikään mainituista väreistä ei yksinään lakkapullossa ole niin hieno kuin jokin niiden shimmerinen combo - nam! Nämä syksyiset kynnet olivat siis mulle kaikin puolin kotoisat ja mieluisat, kultaisia leimauksia myöten. :)

 Unisieppari-manikyyri viime keväänä oli ensimmäinen ikinä akryylimaalailukokeiluni, ja huomionarvoista on että vastaavat kuvat on maalailtu tutisevin sormin yhtä lailla oikean käden kuin vasemmankin kynsille. :) Lumisena(!!) ja aurinkoisena vapaapäivänä oli hauskaa nuhrata paljon aikaa tällaiseen pikkutarkkaan piperrykseen, ja vaikka joku muu osaisi varmasti tehdä siistimmänkin version tästä teemasta niin minä pidin näistä kovasti. Ne oli mun unisiepparit!

 Tästä ranskiksesta tuli todella näyttävä ilman että se meni överiksi niinkuin mun lakkailuilla on joskus tapana käydä. Violetista väristä sekä ranskalaista manikyyristä tykkään molemmista kovasti ja lisäksi tähän lakkaan sain onnistuneesti iskettyä myös sekä leimaukset että glitter-lakkaa. Win-win!! Ilahduin kovasti myös kun niin moni blogin lukijakin ilmoitti tykkäävänsä näistä kynsistä.

Tällaisen suosikkiviisikon sain poimittua omista lakkauksistani, ja itse asiassa kun nyt vauhtiin pääsin niin olisin voinut nostaa vielä pari lakkausta lisää tähän postaukseen, mutta jätetään nyt kuitenkin tähän tällä kertaa. Löytyikö näissä teidän suosikkia tai onko kenties mieleen jäänyt jokin lakkaus, jota en maininnut tässä postauksessa?!

9 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Lumihiutalekynnet on omat suosikkini näistä, kauniita lakkauksia kyllä kaikki. Hyvää uutta vuotta:)

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkauksia ja hyvää uutta vuotta

Vanquish kirjoitti...

Upeita kynsiä! Nuo ristiäisranskikset on mun suosikit! Hyvää alkanutta vuotta myös sulle! :)

Bambi kirjoitti...

Näistä on mahdoton valita lempparia, kaikki niin ihania!

Onnellista Uutta Vuotta!

Emma kirjoitti...

Lumihiutaleet!! <3 ja onpas muuten kiva katsella näitä vähän isompia/lähempää otettuja kuvia :)

E-S kirjoitti...

Sissi: Kiitos, samoin!
eekku: Kiitoksia, samoin sulle!
Vanquish: Kiva kuulla, kiitoksia ja hyvää uutta vuotta myöskin!

Bambi: Ooo, kiitos paljon! Samoin sinne!
Emma: Nää on itse asiassa vain neliömalliin (osa myös lähemmäs kynsiin) rajattu ja muuten aivan samalla tavalla julkaistu, mutta tottavie kynnet näkyy näissä hyvinkin selkeästi... Ehkä voisi ajatella laittavansa yhten kuvan postaukseen aina vähän tähän tyyliin ja toisen vähän kauempaa? Kiitos tästä! :)

Veera kirjoitti...

Nuo unisiepparit on jotenkin ihanat! :) Hyvää alkanutta vuotta sinne myös!

Drausan kirjoitti...

Unisiepparit on minunkin mieleeni. Tosi kiva idea :D Oliko vaikeat tehdä? Monimutkaiselta ainakin näyttää. Oot onnistunut tosi hienosti! Ja hyvää uutta vuotta (:

E-S kirjoitti...

Rva Melli: Oi, kiitos! Ja samoin sinne :)

Drausan: Kiitoksia! Mustakin tuo on jotenkin viehättävä teema kynsillä. Jos on silmää pikkutarkkuudelle niin ei tuo ehkä sitten ole vaikea, mutta minun tapauksessani oli ainakin aikaavievät kynnet. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...