2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lakat + vesimarmorointihaaste

Uuden vuoden lakkaukseni olivat varsinaiset "hätälakkaukset" siinä mielessä että aikaa lakkailuun ei ollut juuri nimeksikään, mutta eihän uutta vuotta voinut aloittaa ilman mitään lakkauksia... Olimme juhlistamassa vuoden vaihtumista työkaverilla, missä sitten paria tuntia ennen h-hetkeä kaivoin kassistani pienen lakka-arsenaalin ja valitsin pari glitteristä tapausta ensimmäiseen testiinsä kynsilleni.  

Tässä ovat siis Essien On A Silver Platter ja Emily De Mollyn Blue Prediction (joka juuri uudenvuodenaattona tulla tupsahti postiluukkuun):


Mä tykkäsin enemmän Essien lakasta ja bf kuulemma puolestaan "tuosta sinisestä" eli onko se sitten tasapeli tällä kaksikolla? Ihan kivaltahan nämä lakkaukset näyttivät yön hämärässä. :)


Vesimarmorointihaaste 2014:

Aion lähestyä vuoden 2014 lakkailujani pääasiassa fiiliksen mukaan eli pidän homman mukavana ilman mahdottomia kriteereitä harrastelulle. Mieleeni tulee kuitenkin yksi tekniikka, jonka olen halunnut jo pitkään osata, eli vesimarmorointi ja sen aion ottaa tämän vuoden oppimistavoitteekseni! Haastetehtävänä on ainoastaan yrittää kerran kuukaudessa vesimarmoroida.

Jos vuoden kuluttua olen 12 kokeilukerran jälkeen edelleen osaamaton tässä lajissa, niin sitten voin virallisesti heittää hanskat tiskiin sen suhteen.

Tähän haasteeseen saa lähteä muutkin halukkaat mukaan, jotka kokevat olevansa tumpeloita vesimarmoroijia! :)

11 kommenttia:

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Sullon kyllä kivanmuotoiset kynnet! Ja kaunis lakkaus:) mulle sininen ei sovi,mutta muilla se näyttää aian hyvältä.

eekku kirjoitti...

Hienot

Miracle kirjoitti...

Taidanpa lähteä mukaan. :)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Mie oon tainnut marmoroinnissa onnistua aloittelijan tuurilla ne pari kertaa, joten parempi kuin ei enää yritä. ;) No ei, itse tykkään siitä. Tosin ei oo kyllä ihan äsken tullut marmoroitua, se kun vaatii oman aikansa (ja sotkunsa). :)

Milba kirjoitti...

Kannattaa testata vesimarmoroinnissa sitä vedenkeittimessä seissyttä vettä! :) Minulla ei uuteen kaupunkiin muuton jälkeen marmorointi onnistunut, ennen kuin kokeilin tuota. Nyt toimii taas! :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Toi Blue Prediction on aikas herkku! Onnea haasteeseen, pidän peukkuja. ;)

Anni kirjoitti...

Mulla on toisinaan marmorointi onnistunu ja hei, pitäskö itekkk vähä useemmi alkaa marmoroimaan? Tuli hirvee himo päästä vedellä läträä kun luin tän postaukses :D

On muute tosi kivannäkönen toi Essie kynsilläkin :)

E-S kirjoitti...

Kynsille: Kiitoksia vaan! Ilahduttaa kuulla että kynsien muoto näyttää hyvältä :)

eekku: Thanks!

Miracle: Jee, mahtavaa että sain kaverin tähän hommaan mukaan!! Muistamatta nyt sen tarkemmin sun marmorointihistoriaa niin toivotan menestystä yrityksiin! :) Mä olin itse niin fiiliksissä tästä tehtävästä että aloitin kokeilut jo tänään ja postausta seuraa sitten perästä... o_O

Kirsi: No varsinkin jos oot sattunut onnistumaan niin sunhan on suorastaan pakko marmoroida vielä uudestaankin. ;) Onpas ollut hyvää tuuria!

Milba: Juu, itse asiassa kokeilin just marmorointia ja muistinkin lukeneeni tuon vedenkeitin-vinkin jostain; olisiko se voinut olla sun blogista.. Vaikea sanoa auttoiko sen mulla, koska oon joskus "onnistunut" ainakin lakkojen leviämisen suhteen muutenkin. Mutta kiitti vinkistä! Kaipa niissä vesissä on eroja...

Suvi: Sinisen ystäville varmasti mieleinen ja minusta myös ihan nätti. Kiitti tsempistä!

Anni: Mullakin iski postauksen jälkeen into läträilyyn, koska rupesin heti vesimarmoroimaan. :) Ehdottomasti vesimarmoroimaan vaan, jos yhtään siltä tuntuu! Vesimarmorointeja näkyy blogeissa kohtalaisen vähän, eikä se sinänsä oo ihme kun se on niin vaivalloista ja vaikeaa puuhaa... Ja, kiitos! :)

Janna kirjoitti...

Ihania molemmat lakat! Ja nämä ovat kyllä varsin näyttävät kynnet, tällaiset lakat eivät koristeluja kaipaa. :) Jäin kyllä minäkin harkitsemaan tuota haastetta nyt.

E-S kirjoitti...

Janna: kiva kuulla! :) Ja lähde ihmeessä mukaan haasteeseen: kerran kuussa kokeilu ei ehkä vaadi liikaa resursseja ja jos oikein hyvä tuuri käy niin ehkä taidot ainakin vuodessa karttuu?! ;)

Miracle kirjoitti...

I Did it! http://miraclesnails.blogspot.fi/2014/01/vesimarmorointihaaste-2014.html

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...