26. tammikuuta 2014

L.A.M.B. Carter-kolmioilla

Juu, en tietenkään maltannut pysyä noissa edellisissä lakkauksissa koko viikonloppua koska oli vaan pakko päästä laittamaan kynnet uusiksi. Kun se on mukavaa, niin se on mukavaa - tiedättehän! ;)


Pohjalle lakkasin iiiihanaa satiinista kultalakkaa, OPI:n Love.Angel.Music.Babya, jota en malttanut jättää Helmeriin pölyttymään kovin pitkäksi aikaa sillä juurihan vasta vähän aikaa sitten sillä lakkailin.

L.A.M.B:n päälle tein teippiavusteisesti äärimmäistä tarkkuutta ja virtaviivaisuutta edustavat kolmio-/pyramidikuviot Zoyan tekstuurilakalla Carter. Tuo kyseinen kuviointi on mielestäni hauska; kauempaa katsottuna näyttää kuin olisi vain tuollaiset pienet, tummat ja terävät kynnet. =D

8 kommenttia:

Xalla kirjoitti...

Tuo Carter... Mun on niin pakko hankkia se, aivan upea!

Anni kirjoitti...

Hei ei tällasia kuvia ennenkun mä saan oman LAMBini! :D Ja tuo Carterkin kelpais.... 8)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Voi miten kaunis. Ja täälläkin tuo Carter kummittelee... :) (Ruoskin itseäni kun en tuota Tallinnasta ostanut :)) Tuo LAMB on tarkoitus kotiuttaa.

Annie kirjoitti...

Oi, tuo violetin ja kullan yhdistelmä on kyllä kiva! :) Omaa LAMBia odottelen vielä saapuvaksi, toivottavasti tulisi pian! :)

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Drausan kirjoitti...

Tosi hyvin onnistuneet kolmiot :) väriyhdistelmäkin on kiva ja tuo zoya näyttää lumoavalta :D minuun ei vain iske tuo kynnen muoto. Oon niin rakastunu neliöihin ja vähän pyöristettyihin, suorat kulmat kun lohkeavat niin helposti.. :( mutta kaikilla oma makunsa :)

Kaisa kirjoitti...

Vau mikä yhdistelmä! Toimii!!

E-S kirjoitti...

Xalla: Jos tällainen ajatus pääsi syntymään niin ...kannatan!!!

Anni: Sorry vaan.. ;) Toivottavasti saat omasi pian!

Kirsi: Molemmat ovat kyllä oivallisia lakkoja ja vastanvärien tyyliin toimii hyvin yhteen. Toivottavasti Carter tulee sua vastaan vielä uudemman kerran!

Annie: Kiitos! Toivottavasti LAMB tulee pikaisesti perille :)

eekku: Kiitos!

Drausan: Kiitoksia! Ymmärrän hyvin että joka malli ei miellytä kaikkia. Itse tykkään kyllä miltä vielä kuvassa oleva kynnen terävähkö malli näyttää - varsinkin lakattuna, mutta itse asiassa samana päivänä kun tämä postaus tuli niin lyhensin kynteni tasapäisiksi. Hauska sattuma sinällään, kun myöhemmin illalla luin kommenttisi. :D

Kaisa: Thankss!! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...