24. tammikuuta 2014

Rollin' With The Chromies white dotted

Pakkaset eivät ole nitistäneet mua, vaikka välillä onkin tuntunut läheltä-piti-tilanteelta tuolla kylmän pakkastuulen armoilla vaellellessani... Selvisin kuitenkin niin kylmyydestä kuin työviikostakin, ja tänään pääsin vihdoin taas tekemään kynsiä. Kiitos - jo oli aikakin!


Viimeisimmässä talvikokoelmassaan KBShimmer lanseerasi ensi kertaa hologrammisia kynsilakkoja, joista minä reppana tietenkin heti tilaamaan niin monta että niiden kotiuduttua jopa tajusin itse laittaa yhden suoriltaan eteenpäin - niin oli monta samankaltaista... No, anyways tämä violetin ja turkoosin välimaastossa duochrome-efektinen yksilö, Rollin' With The Chromies, on kyllä aikas herkku!

Chromies lakan päälle leimasin valkoisia täpliä Konadin valkoisella lakalla DRK-A-laatasta, ja olin tyytyväinen lopputulokseeni. Nää näyttää pienen matkan päästä joltain oikein pirteiltä kynsitarroilta ja näitä kattelee kyllä oikein mielellään.

Viikonlopun jännitysmomentiksi on muodostumassa nyt se että maltanko viihtyä näissä kivoissa lakkauksissani tulevat vapaapäiväni vai teenkö vielä pian jotain uutta kynsille - ihan vain siitä ilosta että nyt taas ehtisi..? ;)

8 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Ihanat<3 hitsi muuten, että tuo Rollin' näyttää hyvälle :o)

Bambi kirjoitti...

Siis tuo lakka on ihan uskomattoman kaunis. Huh, melkein silmiin sattuu <3

Anni kirjoitti...

Katoin aluksi että miten oot onnistunu noin siistit pilkutukset tekee dotting tooleilla, mut sit vasta luin tekstin :D On kuitenkin nätit kynnet, ja ihana tuo lakka!:)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Oi, miten ihanan värinen lakka!!

Drausan kirjoitti...

Tuo duochrome-efekti on kyllä upea! Taisi olla livenä vielä parempi.. :) tätä lakkaa olisi kivaa katsella useampaankin kertaan kynsillä :D leimauskin sopii hyvin yhteen ja on onnistunut.

E-S kirjoitti...

Fani: Kiitti! Duokrome-efektin ystäville tämä lakka on kyllä ainakin ihan must.

Bambi: Kiva kuulla jos onnistuin vangitsemaan upeuden kuviin. :) Kaunis se ehdottomasti on!

Anni: Kiitoksia! Juu, tuskin ihan noin tarkkaa "dottailua" olisi vapaalla kädellä syntynyt. =D Mistä tulikin mieleen että enpä oo käyttänytkään omaa dotting tooliani vielä niin että olisin tehnyt kynsille pilkkuja...

Kirsi: Indeed - kiitos kommentistasi :)

Drausan: Upea nimenomaan! Oikeassa oot, tuntui että Chromiesin koko värikirjoa ei saanut ikuistettua valokuviin, kaipa se on yleisesti ottaen aika haastavaa tämänkaltaisten lakkojen kanssa. Kiitoksia. =)

eekku kirjoitti...

Upeat

Kaisa kirjoitti...

Hienolta näyttää! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...