12. tammikuuta 2014

Lots Of Lux luonnossa ja yössä

Viikonloppu sujahti mukavissa merkeissä kyläillen miekkoseni veljen ja hänen tyttöystävänsä luona. Heidän kanssa muun muassa samoilimme reippaina läheisessä Liesjärven kansallispuistossa, mikä oli yllättävän virkistävää puuhaa! Sää oli mitä parhain vuodenaikaan nähden; pakkasta oli sopivasti niin että maa ei litissyt märkänä jalkojen alla ja luontokin pilkotteli hennon lumipeitteen alta kauniisti. Noin 10 kilometrin eväsretki teki minulle ehdottomasti hyvää - tyypille joka useammin harrastaa tietokoneella istuksimista tai lakkahuurujen haistelemista... ;)


Ilman lakkahuuruja ei kuitenkaan tästäkään reissusta selvitty - kuten ylläolevista kuvista näkyy. Koska lähdimme töiden jälkeen perjantaina suoraan matkaan niin muutama kynsilakka mulla piti olla tietenkin mukana. Ensimmäisenä iltana kyläpaikassa lakkasin kynsilleni Essien ihanan sinisen Lots Of Luxin, jonka vielä seuraavana iltana ennen iskua paikalliseen yökerhoon tehostin vielä Ruby Wingin tuoksulakalla Strawberry Shortcake. Päällyslakkaa en laitellut lainkaan kun tajusin että Lots Of Luxhan onkin myös jonkin sortin tekstuurilakka!

Lots Of Lux luonnossa.
  Porukan toinen naishenkilö intoutui kaikeksi iloksi lakkailemaan kanssani, ja hän kokeili mukana olleista lakoistani Isa Doran Ocean Crushia jonka turkoosi sävy on ihanan merellinen! Hänkin laittoi lakkauksensa tyveen kultaista Strawberry Shortcakea, mutta sen kimmellys tuli kyllä hieman paremmin esille minun lakkauksessani ihan vain lakkojen väreistä johtuen. Mutta molemmat kynnet kyllä kimaltelivat oikein hyvin yön hämärissä!

Otimme kynsistämme kännykkälaatuisen kaverikuvan:

7 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Näyttääpäs ihanalta molempien kynnet! ♡

eekku kirjoitti...

Molemmat näyttää näteiltä

Iiny kirjoitti...

Herranjestas tuo Lots of lux! <3___<3 KAUNIS!

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Ihana kaverikuva :) Luonnossa on kiva reippailla. t. koiraharrastaja ;)

E-S kirjoitti...

Sara: Kiitos kummankin puolesta! =)

eekku: Kiitoksia!

Iiny: Niinpä, se on Encrusted Treasures kokoelman helmi! Ja muutenkin tietty :)

Kirsi: Kiitos! Tämänkertaisen perusteella luontoilua pitäisi ehdottomasti harrastaa enemmänkin. Ja koirathan onkin hyvää ulkoiluseuraa. :)

Anni kirjoitti...

ihanaihana Essie <3

E-S kirjoitti...

Anni: Eikö vain! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...