30. joulukuuta 2013

Joulukuun lahj...lakat eli ostoksia

Oon tehnyt näköjään lähipäivinä postauksia kuin viimeistä päivää, mutta ei kai se ole mikään ilme kun huomennahan on viimeinen päivä - tältä vuodelta! ;)

Olen saanut tässä kuussa niin paljon joululahjoja itseltäni lakkapullojen muodossa että pakkohan mun on tuhlailevaisuuteni taas tunnustaa näin julkisesti! Pääpotti koostuu tällä kertaa Harlow &co:n KBShimmereista, joiden 2. myyntikattauksessa marraskuun lopulla meikäläiselläkin oli ehtiväisyyteni puolesta jalansijaa ostoksilla, ja sain napattua itselleni muun muassa kaikkien halajamat "lumihiutalelakat". Tässä siis ensimmäiset 3 kuvaa Harlow-haalintojani:

Snow Much Fun, Snow Flaking Way, Will Yule Marry Me? ja Plum Tuckered Out.
Green Hex & Glam, Rollin' With The Chromies, Myth You Lots ja Kringle All The Way.
Twinkle (Picture Polish), Toast-ess With The Mostest, Strung Out ja I Only Have Ice For You.
Aika maltillisesti käyttäydyin kun hommasin vain puolet julkaistuista KBShimmereistä, vai mitä? ;) Violetinpinkki Picture Polishin lakka hyppäsin ostoksien sekaan vain palan painikkeeksi jotta ilmaisten postikulujen raja täyttyisi, eikä se tokikaan ruma ole.

Seuraavasta OPI-rivistöstä voi melkeinpä yksinomaan syyttää Tukholman visiittiäni, koska siellä nämä Mariah Careyn Holiday-lakat oli paikallisessa Kicks-liikkeessä jotenkin aiiivan liian houkuttelevasti valaistu tai jotain..?! Laivalta palattuani tilasin kuvassa näkyvät lakat varmaan nopeammin kuin olin purkanut matkalaukkunikaan. Nuo 4 "Mariahia" oli vain pakko saada sekä niiden lisäksi Italian Love Affair, jolla onkin hauska nimi vai... onko joku muukin samaa mieltä?! ;)

Underneath The Mistletoe, Sleighride For Two, Make Him Mine, Kiss Me At Midnight ja Italian Love Affair.
 Alla olevat Essencet ovat ihanan tätylini joululahjatuomisia keski-Euroopan alavilta mailta. Olin kysäissyt häntä katselemaan hieman ympärilleen näkyisikö mahdollisesti sielläpäin kaupoissa L.A. Girlin "niitä-ihania-hololakkoja," ja niitä ei valitettavasti ollut näkynyt mutta hän löysi onneksi muuta mukavaa Essenceltä:

Fly Firefly Fly, Circus Confetti, Glitter On me, Glorious Aquarius ja Only Purple Matters.
Viimeisessä kuvassa ovat tuoreimmat tulokkaat, joista Orlyt tulivat itse asiassa juuri vasta tänään. OPI tuli jo vähän aiemmin (- se matkasi kahdestaan erään siskolle lahjaksi menneen aluslakan kanssa). Punainen ja violetti glitter olivat ihan must-have, kun huomasin niiden puuttuvan kokoelmistani. Hassua että satuin saamaan tuollaiset eri-pari-kappaleet... toinen on vissiin jotain uutta tuotantoa jo?

Rockets Red Glare, Can't Be Tamed ja All I Want For Christmas (Is OPI).
Nyt sitten vaan veikkailemaan että tuleeko mulla olemaan tammikuussa vähemmän ostoksia kuin joulukuussa!! Oon nimittäin ajatellut ryhdistäytyä kaikin puolin ja ruveta esimerkiksi kuntoilemaan enemmän ja kaikkea muuta perinteistä vuoden vaihteeseen liittyvää. Lakkojen osteluakin ajattelin hillitä mutta pari pakettia saattaa olla tälläkin hetkellä matkalla, joten we'll see about that! ;)

5 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Ooh ihan muutama lakka vaan :D Noista kyllä kaikki on niiiin ihania, että huih<3
Mä ajattelin kanssa tammikuussa vähän hillitä lakkojen ostelua. Saa nähdä miten käy :D

eekku kirjoitti...

Ihania ostoksia =)

Daniela kirjoitti...

wow, ihania lakkoja! Varsinkin nuo kaikki indiet tuossa alussa :3

Mimosa kirjoitti...

Can´t Be Tamedissa on vielä vanha korkki, kun nuo violetin/sinisen sävyiset on niitä uusia. Vanhojen pullojen korkit on joko mustia tai harmaita :P
Glorious Aquarius näyttää jännälle, ihan erilaiselle kuin mitä miulla oleva :D Tosin, niitäkin ne uudisti (en tiedä mitä niistä).
Harlowin ostoksest <3

E-S kirjoitti...

Fani: Muutama juu.. miten ihmeessä niitä kertyykin kuukaudessa usein noinkin paljon?! Mulla taitaa jo tuo OPI:n Gwen kokoelma ja muutama muu tulossa oleva lakka vesittää 'Lakattoman Tammikuun' että ehkä mun pitää katsoa jo kokeilla vasta helmikuussa.. Mutta pidän peukkuja sun paremmalle itsekurille! :)

eekku: Niin onkin!! Siinähän on ne hyvät perustelut näille ostoksille :D

Daniela: Säkin ymmärrät hyvän päälle! Ne on ihania :)

Mimosa: Juu tuo Can't Be Tamed näyttikin enemmän tutulta Orly-pullolta, joita mullakin löytyy vanhastaan. Tuo uusi pullo on kyllä ihan kivannäköinen! Onpa hassua jos Glorious Aquarius on jotenkin muuttunut; mun mielestä jos lakkaa muutetaan niin sen pitäisi käytännössä olla jo eri lakka ja saada oma nimi. Mutta enpä tiedä onko ne sitten niin erilaisia koostumukseltaan..? ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...