26. helmikuuta 2019

Emily De Molly: Opposite Order

Ylläriii - täällä ollaan! Onko vielä asiallista toivotella hyvää alkanutta vuotta, jos näin maaliskuun vaaniessa nurkan takana ensi kerran postailee blogiin? Eiköhän se sallita! Blogi on kyllä ollut mielessä ja lakkoja kynsillä, mutta niiden kuvaaminen ei ole oikein inspiroinut.


Viime viikonlopun lakkakaunokainen teki niin suuren vaikutuksen että tuntui miltei poltteena rinnassa saada siitä kunniaa tekevät otokset blogiin. Kyseessä on Emily De Mollyn Opposite Order, joka kuuluu merkin tuoreimpaan tammikuun julkaisuun. Tuotekuvaus kertoo lakan pohjavärin olevan ruskea, mutta turkoosista violettiin shiftaileva shimmer on niin voimakas että tiedä olisinko keksinyt mainittua pohjaväriä itse päättelemällä.


Opposite Order on kerrassaan upea lakka! Mieltä niin lämmittää tällaisena vanhana lakkahamstraajana löytää vielä nykyään sellaisia hienoja uutuuksia, jollaisia ei ole aiemmin tullut vastaan. ♥


Mitäs teidän kynsikoristeluille kuuluu? Onko lakkailuintoa riittänyt?

2 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Mie odottelen Hypnotic Polishin tilausta, jonka tein tämän kuun alussa. Sieltä pitäisi tulla kivoja ihanuuksia :3 Kunhan vaan saavat pre-orderit kasaan ja tilauksen pitäisi lähteä ensi kuun alussa kohti Suomea.

E-S kirjoitti...

Mimosa: Ehkä oot säkin jo saanut pakettisi? ;) Hypnotic Polish on kyllä mitä parhain lakkakauppa!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...