6. kesäkuuta 2015

Hempeänkauniit kukkaset

Kokeilin pitkästä aikaa uutta tekniikkaa kynsikoristeluissani ja tein niin kutsutut leadlight-kynnet eilen. En osaa sen kummemmin avata tuota leadlight -käsitettä; ihmettelin itse asiassa pitkän aikaa itsekin että "mikä ihmeen leadlight".. Mutta ainakin siinä väritetään hennoilla sävyillä vaaleat kynnet - niinkuin värityskirjaa konsanaan. :)


OPI:n Sheer Tintsit eivät ole mikään uusi juttu lakkamaailmassa, mutta itse lämpenin vähitellen niille vasta tänä keväänä nähtyäni miten kivoja kynsiä niillä saakaan aikaiseksi. Ja nämä kynnet tehtyäni voin todeta tehneeni hyvän valinnan näiden lakkojen hankintapäätöksen suhteen. Dotting toolilla minä siis töpöttelin Sheer Tints värejä kynsille jo aiemmin leimaamiini mustiin kukkasiin. Näistä kynsistä tuli super-mieluisat!!


Näissä on ollut ilo käynnistää ennennäkemättömän pitkä vapaapäivien putki, jopa 5 päivää - ihanaa!


Leadlight-tekniikan kokeilu: check , onnistuneet lakkaukset: check !

15 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Oi ku söpöt nämä!

Charming Nails kirjoitti...

Kerrassaan ihanat <3

Enail kirjoitti...

Aloin itsekin lämpiämään sheer tintseille aika myöhään. Nyt alan olla vakuuttunut että niitä pitäisi hankkia. Tuollaiset vesivärimäisesti väritetyt lakkaukset on niin ihanan kesäisiä :) tosi nätit!

Papu kirjoitti...

Tosi sievät! Itsekin vasta NYT rupesin googlailemaan, että miks ihmeessä tuon tekniikan nimi on "Leadlight" joka ainakin mulle toi ensimmäiseksi mieleen auton etuvalot :D No, Wikipedia auttoi kovasti: "Leadlights or leaded lights are decorative windows made of small sections of glass supported in lead cames." Nyt on tuossa nimessäkin sit jotain järkeä, kun vihdoin tietää mistä se tulee. :)

Satu kirjoitti...

Voii miten hemppikset! Silloonko nuo Seer tintsit tuli, olin vähä hämilläni että mitä järkiä nuisa nyt ees on ja miks ihimiset kehuu niitä maasta taivaisiin, mut nykyään mää kässään sen. Nuilla saa niiin ihania erilaisia kynsiä tehtyä. Kyllä nuot tekis mieli ostaa joskus. <3

eekku kirjoitti...

Ihanat kynnet

Fani kirjoitti...

Oi miten kauniit, tykkään<3

Unknown kirjoitti...

Tosi ihanat! Mäkin kokeilin leadlight-kynsiä ekaa kertaa tällä viikolla ja onnistui ihan hyvin! Mulla on tosin noita Dance Legendin Top Aquarelleja mut saman asian ajavat. :)

Sissi kirjoitti...

ISO peukku nousee täältä, on niin kaunista ja hempeää <3

Emmi kirjoitti...

Oi ihanat! :)

Kaisa kirjoitti...

No en yhtään ihmettele miksi on mieluista, niin ois mullekin! Tykkään näiden kynsien hempeydestä ja siitä miten nätisti on toteutettu. Valkoiselle pohjalle voi tehdä aika makeita taikoja! :)

Tiina kirjoitti...

Tuijottelin näitä jo Instagramissa, on ihan älyttömän kauniit! :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat! Täytyis iteki kokeilla tota leadlight-tekniikkaa.

Nena Sofia kirjoitti...

Vautsi, onpa kaunis lakkaus! Pitäisi itsellekin hankkia näitä vesivärilakkoja :)

E-S kirjoitti...


Katarooma & Charming Nails: Kiitos kaunis!:)
Enail: Kiitti! Juu, ehdottomasti kannattaa, voin nyt kokemuksesta todeta ja tilasin itse asiassa itsekin vielä nyt minipulloissa niitä OPI:n uudempia sävyjä, joissa saa myös vihreän.
Papu: Googlesta on aina apua! Kyllä tuo jo vähän avaa sitä mistä nimi tulee, mutta täytyy tunnustaa että kun kynsikoristeluissa on tavallisesti niin simppeleitä nimityksiä niin tämä ei ehkä silti edelleenkään ole se "loogisin". :D Kiitoksia!

Satsuli: Noin just kävi mullekin.. :D Kiitoksia!
eekku & Fani: Kiitokset! :)
Helmi L: Ja... ehdinkin ne jo bongata sun blogistasi, kun näin nolon pitkällä viiveellä vastailen kommentteihin. Kivat oli sunkin kynnet. Kiitos!
Sissi & Emmi: Kaunis kiitos! :)
Kaisa: Kiitos! Pitäisi ehdottomasti taikoa useamminkin valkoiselle kanvaasille kynsillä, jos sais aina yhtä kivoja aikaan...

Tiina: Oi, kiitos - ihana kuulla että tekivät vaikutuksen sielläkin suunnalla! :)
Tinkerbell: Suosittelen! Kiitti =)
Nena Sofia: Kiitos! Jään odottelee leadlight-luomuksia sun komeilla kynsillä. ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...