22. kesäkuuta 2015

Jussin räikeät kukkakynnet

Hitsinen miten olikin mukava Juhannus... Minä nimittäin löysin hieman kateissa ollutta kesäfiilistä viettäessämme juhannusviikonloppua hyvällä porukalla mökkimiljöössä! Tämän kesän paljon parjatut kelitkään eivät näyttäytyneet pahimmillaan tänä viikonloppuna. Saderipsauksia saatiin ainoastaan muutama, ja sunnuntaina aurinko vain helotti kirkkaalta taivaalta. Minä raaskin luopua talviturkistanikin, vaikka järvivesi oli vain 15 asteista eli hirveän kylmää!!


Ennen mökille lähtöä tein kotona kynnet, ja halusin viimevuotiseen tapaan Juhannukseksi kukkia kynsille. Nyt taiteilin kynsille juuri hankkimillani OPI:n Color Tintseillä värjättyjä kukkia, joiden kuvio on peräisin MoYou London Pro XL 10 -laatasta. Alin värilakka kynsillä on Essencen Let's Get Lost, ja sen päälle siis leimasin valkoisella lakalla tuon kukkakuvion ennen väritysoperaatiota. Väriteltyäni kukkaset levottomasti vähän kaikilla mahdollisilla väreillä lisäsin joka kynnelle vielä hieman glitteriä Cult Nails lakasta Dance All Night. Nämä kukkakynnet menevät kai koristelukategoriassa leadlight-tekniikkaan, mutta näistä ei tullut ollenkaan niin eteeriset kuin aiemmin tekemistäni Sheer Tints -lakkauksista... Ihan hauskat toki nämäkin. :)


En voinut olla poseeramatta kynsineni juhannuksen viettoon varatun kuohujuoman kanssa, joka oli tuollainen Blue Nun 22K Gold Edition ja sisälsi siis kauniita lahtikultahippusia. Oliko vähän hieno viini; tuon kanssa olisi kyllä sopinut kynsille täydellisesti OPI:n Don't Speak lakka mutta en tajunnut asiaa ennen mökille lähtöä... ;)

13 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Wau<3 Tykkään! Tosin muhun tuntuu iskevän kaikki kynnet, joissa on kukkia!

Tintti kirjoitti...

Hih, meillä oli samaa juhannusjuomaa, sain nimittäin ystävältäni juuri ennen jussia samaisen kultahippukuoharin :). Ai kauheeta, miten sä pystyit kastautumaan noin hyiseen veteen, mulla menee kylmänväreet jo ihan silkasta ajatuksesta :D.

Ihanat kukkakynnet!

eekku kirjoitti...

Upeat kynnet

Sissi kirjoitti...

Tosi kivat ja kesäiset, tulee joku lapsuuden kiiltokuva mieleen:)

Tiina kirjoitti...

Vautsi, nää on kyllä kivat! :)

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Nää on ihan mahtavat, jos näistä ei löydy kesäfiilistä niin ei sitten mistään;)

Neilikka kirjoitti...

Kauniit kynnet :)

Kaisa kirjoitti...

Ihanat!
Nää näytti ihan kuin olis ollut koko kynnen tarrat tms, kivan väriset!

Hrrrrr, mulla on edelleen talviturkki, sen verran kylmä on ollut. Mulla on edelleen leikkauksen jäljiltä saunomiskielto, niin sekin rajoittaa meininkiä. Juhannukseen kyllä jotenkin kuuluu saunominen ja hengailu. :)

E-S kirjoitti...

Fani: Kiitti! Kukat on kyllä aina hyvä teema. =)
Tintti: Tuo olikin oikein passeli juhannusjuoma; viinin maku ei olisi ollut mitenkään ihmeellinen mutta noi hippuset tekivät siihen hienon "juhlasäväyksen". Ja mä en yleensä oo kovin rohkea pulahtaja kylmässä vedessä, joten pakko oli omaltakin ihmetykseltäni vähän hehkuttaa. Viinilläkään ei voinut ollut ratkaisevasti olla osuutta asiaan, sillä kävin myös sunnuntaina ilman mitään rohkaisujuomaa pulahtamassa.. o_0

eekku: Kiitti!
Sissi: Kun noin totesit, niin itse asiassa tuleekin mieleen! Kiitti :))
Tiina: Kiitoksia!
Kynsille: Hah hah, kiitti kovasti! =)

Neilikka: Kiitos!
Kaisa: Kiitokset! Onko saunomiskieltosi vielä pitkään voimassa..?! Toivottavasti ei, ja toivottavasti myös vedet lämpiäisi vielä vähän - oli se kyllä aikas kylmää kyytiä vielä nyt.

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Meitsin kategoriassa tuo menee avantouinnin puolelle :) Ihanat kukkakynnet ja wautsi mikä wiini!

E-S kirjoitti...

Sole: Kiitoksia. Hah hah, avantouintia se melkeinpä kyllä oli minunkin mielestä - jäät vaan puuttu ympäriltä! :D

LauraKatarooma kirjoitti...

Upea lakkaus!

E-S kirjoitti...

Kiitos, Katarooma! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...