17. kesäkuuta 2015

F.U.N Lacquer: Adventures - ja paluu nysäkynsiin

Viime lauantaiaamuna heräsin unesta, jossa minulta oli nukkuessani nyrhitty tietämättäni kynnet aivan nysiksi. Kävipäs mulle sitten samaisena iltana töissä niin että vasemmasta etusormesta katkesi kynsi. Kynsi oli kai jotenkin heikentynyt, ja rapsahti tasaisen sievästi vapaan kynnen tyvestä irti. Koin luopumisen tuskaa ja säilyttelin kynnen kärkeä laukkuni päällä muutaman tunnin, mutta töistä lähtiessäni surutyö oli tehty, heitin roskan roskiin ja päätin viilata kaikki kynnet nysiksi! Sunnuntaiaamuna katselin ihmeissäni lyhyitä kynsiä ja tajusin vasta silloin että edellisyönä sama näkymä oli ollut unessani. Ei nyt ehkä vielä ihan yliluonnollista, mutta jännä kyllä. :)

Nyt mulla on sitten niin lyhyet kynnet että eipä ole tainnut yli kahteen vuoteen ollakaan. Onhan nämä lyhykäiset ihan siistit, mutta musta tuntui kieltämättä alkuun siltä kuin olisin ilman sormenpäitä - miten absurdilta se kuulostaakaan... mutta jopa tietokoneen näppis sormenpäissä tuntui oudolta! :D


Kynnen katkeaminen saattoi olla minulle pieni "näpäytys" tuhlailusta, joka sijoittui samaiselle päivälle kun tämä menetys. Ostelin hurmoksessa muun muassa F.U.N Lacquer merkin Limited Edition 2015 lakkoja, joita tilasin Cesarshopista vaatimattomat 4 kappaletta... Sain kyseiset kaunokaiset tänään ja raskaan työpäivän jälkeen päätin lepuuttaa silmiäni holokimalluksessa ja lakkasin samantien kynsille Adventures lakan. Lakassa on kirkas pohja ja värikkäät glitter-hiput saavuttavat peittävyyden 3 kerroksella.


Katoaako teiltä muiltakin muutama muumi (tai ne viimeisetkin) laaksosta kauniiden Limited Edition lakkojen tullessa myyntiin?! O_o

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

Kosmetiikkamatkalla kirjoitti...

Kauniit on kynnet lyhyempinäkin! Ja iiihana lakkakin. :)

Enail kirjoitti...

Kaunis lakka :) en tiedä huomaako sitä kun ei ne kaikki muumit muutenkaan ihan aina tallessa ole.

Fani kirjoitti...

Mä pidin hei itseni kurissa ja tilasin vain kaksi lakkaa? Voitko uskoa? :D

Johanna kirjoitti...

Katosi kyllä... ne on niin ihania! <3 ja pakko tohon fanin kommenttiin huomauttaa että olisi varmasti tilannut enemmän jos olisi ollut ite päätteen ääressä naputtelemassa :'D tyhmät vain yksi pullo samaa sävyä /ostaja -rajoitukset...

Tiina kirjoitti...

Nätti lakka. :) Mä en oo vielä sortunu yhteenkään Funiin, se hinta vaan on mulle vähän liian paljon. Paljon nättejä lakkoja niillä on, mutta ei vielä kuitenkaan oo tullu sellasta, josta haluaisin välttämättä maksaa niin paljon.

E-S kirjoitti...

eekku: Jeps!
Kosmetiikkamatkalla: Kiitoksia molemmista!
Enail: Hahaa, ei ne ole täälläkin kovin usein, mutta kyllä senkin saattaa huomata jos ne viimeisetkin pakevat paikalta porukalla.. ;)

Fani: Nyt sait multa pikku aplodit!! Otitko kenties Stormin ja Daydreamerin?! :)
Johanna: Oo, kohtalotoveri! Paitsi ettet päässyt itse naputtelemaan tilausta... no mutta kukkarosi kiittää siitä. Toivottavasti sait kuitenkin lempparisi noista?!
Tiina: Fiksu linja, saman rahan voi käyttää fiksumminkin. Eivät ole muumit karkailleet sulla siis..? ;-)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...