23. kesäkuuta 2015

Nuuksio-kynnet

Viikko sitten pähkäilin minkä näyttävän lakan lakkaisin kynsilleni vapaapäivän Nuuksion reissulle, ja tällä kertaa annoin lakan nimen vaikuttaa päätökseen. Lakkailin kynnet OPI:n Mustang-kokoelmaan kuuluvalla The Sky's My Limitillä, jonka puhdas sinisyys kullanvärisellä shimmerillä on kaunis näky. Otin myös tämän onnekkaan putelin mukaan patikoinnille, koska täytyihän sen tulla kuvatuksi kauniissa maisemissa, joissa kirjaimellisesti vain taivas on rajana. :)


Kiersimme Nuuksiossa noin 4 kilometrin mittaisen Haukankierroksen, johon päädyimme koska minä olin etukäteen lukenut netistä että kyseisellä reitillä olisi jylhiä maisemia. Jossain määrin niitä toki löytyikin, mutta kaunistelematta suurin osa matkasta oli pelkästään juurakkoista metsätietä. Löytyiväthän ne jylhät järvimaisematkin, joita jäimme ihastelemaan erään kallion päälle pidemmäksi aikaa. Ja pistipä miesystäväni pienen nuotion pystyyn siinä istuskellessamme!  


Kansallispuistojahan löytyy Suomesta noin nelisenkymmentä, ja meisti on nyt tuoreimman Nuuksio-retken myötä vieraillut niistä jo kolmessa! (Aiemmin käymiäni ovat Helvetinjärven - ja Liesjärven kansallispuistot.) Oletteko te muut lakkailijat retkeilleet kansallispuistoissa ja oletteko tykänneet?

4 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Ihana lakka! Ite käynyt vain Karhunkierroksen Oulangan kansallispuistossa, muuten ei kyllä ole vieraillut. Muutakin valinnanvaraa kyllä olisi. :D

Sissi kirjoitti...

Nyt on kuvausmaisemat kohdallaan, vau!

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

E-S kirjoitti...

Dimavarien: No siitäkin on hyvä aloittaa. ;) Itsekään en kyllä ole mikään "eräjorma" sielultani mutta mukavahan kansallispuistoja on silloin tällöin samoilla!
Sissi: No kyllä! Jospa saisi kaikki lakkaukset yhtä hulppeissa maisemissa kuvata...
eekku: Jeps!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...