8. lokakuuta 2014

Ihanat, värikkäät syksyn lehdet

Inspiraation leimahdus yllätti positiivisesti jopa itseni, kun keksin tehdä leivinpaperille siirtokuvia syksyisistä lehdistä. Tässä kohtaa huomaan nyt kynsistä toisiin piehtaroivani tässä syksynlehti-teemassa, mutta ehkäpä se sallitaan tähän aikaan vuodesta. Ja näistä kynsistä tuli niin kivat!! :)


Olin värittänyt lehdet leivinpaperilla jo hyvän aikaa sitten, ja mustalla lakalla leimaamani kuvio on peräisin MoYoun Tropical 05 -laatasta. Eriväriset lehdet syntyivät seuraavilla lakoilla: China Glazen Mahoganie (ruskea), Zoyan Ziv (kulta), Dance Legendin Beautiful Lie (vaaleansininen), Emily De Mollyn Where Boys Fear To Tread (pinkki) ja OPI:n DS Lapis (tummansininen) sekä OPI:n oranssi, jonka nimeä en edelleenkään tiedä.


Tänään mulla on vapaapäivä, joten käytin aamupäiväni siirtokuvien asetteluun ja kuuntelin samalla Spotifysta uutta, mainiota Haloo Helsingin albumia. Mielestäni aikaa hyvää tekemistä näin harmaanharmaalle sadepäivälle. ;)

Lakkauksesta tuli samalla osallistumiskynnet #ablecaw -haasteeseen, jossa on nyt meneillään 4. viikko. Nelos-viikon teema "Negative Space" tarkoittaa lakkausta jossa osittain lakkaksen lomasta näkyy oma kynsi - niinkuin tässä nyt lehtien välistä pilkottaa.

11 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Ihanat <3

Heliumia kirjoitti...

Ihanat! Mul ei riittäs järki tämmösten kans, oon enempi semmonen kaikkitännehetinyt-tyyppi, joten koristelen kynnet heti ja jos en nii tee, jää ne koristelematta. Mulla on nytkin maanantaina lakattu, eilen leimattu ja tänää pitäs viel tehdä loppusilaus xD

Nunnu kirjoitti...

Onpas kivat kynnet :)

LauraKatarooma kirjoitti...

MAHTAVAT!

Sissi kirjoitti...

Onpa mahtavat, erilaiset ja taidokkaat!

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Wautsi! Upeat on :)

Nanne kirjoitti...

Todella upeat kynnet, wau! Ei voi kuin ihastella näitä ^.^
Milloinkahan sitä itse jaksais alkaa värkkäämään leimadecalseja xD

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitoskiitos <3
Heliumia: Kiitoksia! Ymmärrän toimintamallisi, koska sitä se on itse asiassa mullakin. Näiden decalien kanssa on se kiva että nämä voi yhtenä päivänä ensin leimata leivinpaperilla, toisena värittää ja sitten ne on valmiina vain odottamaan hetkeä jolloin haluaa äkkiä tempaista ne kynsille.. ;-)

Iso kiitos tykkääjille! Lämmittää kuulla että ekin ootte tykänneet, kun itsekin olin kerrankin niin mielissäni tekosistani. :)

Nanne: Siitä vaan leivinpaperi esiin ja kokeilemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Voisko se opi:n oranssi olla atomic orange? :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos jaksat ja viittit nii osaisitko kertoo miten noita decalseja tehdään? :) Oon kylllä ettinyt ja koittanut löytää suomeksi ja englanniksi, mutta en vaa löydä. Kiitos jos vastaat :)

E-S kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitti ehdotuksesta, mutta ainakin nyt googlen kuvahaussa Atomic Orange näyttää jotenkin puhtaammalta ja kirkkaammalta kuin tuo mun nimetön tapaus... Uskon et ei oo se.

Anonyymi2: Itse sain vuosi sitten inspiroivat ja hyvät vinkit Tzupnails-blogista, jossa ohjepostaus löytyy yhä: http://tzupnails.blogspot.fi/2014/04/paasiaiskynnet.html - kokeilehan! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...