30. heinäkuuta 2014

Heinäkuun hankinnat

Poimin äsken tuoreimmat ostoskuvat tietokoneeni valokuvakansioista tätä postausta varten, ja ehdin jo ajatella olleeni varsin maltillinen lakkaostoksilla tässä kuussa... Kunnes löysin sitten toiseen albumiin ajautuneet 3 kuvaa lisää ja tajusin, että enpä ollutkaan! Uusia lakkoja on tullut taas perk*leenmoinen liuta. =D

Zoya-rivi mun piti tilata ennen kaikkea Jules-lakan takia, joka mun oli pak-ko saa-da - se on ihana! Muut tulivat vähän siinä siivellä, sillä postarit myyjältä halpenivat reippaassa suhteessa aina toisesta ostetusta lakasta eteenpäin. Charismaan ihastuin myös kovasti ja se on oikeasti vähän violetimpi kuin kuvassa. Mini-Essie tuli tilattujen lakkojen mukana yllätysbonuksena; yllätyin iloisesti. :)

Mä heräsin Dollish Polish lakkamerkin suomalaisten bloggaajien kokoelmaan vähän jälkijunassa, mutta heräsin kuitenkin. Cesarsshop myy näitä 6 lakkaa rajoitetun ajan yksinoikeudella, ja itse päädyin tähtiaihein nimettyihin Sonnela ja Charming Nails bloggareiden lakkoihin. Isa Doran Pool Crush oli pakko ostaa turvaan Sokoksen alelaarista; en tarvinne selitellä miksi, katsokaa nyt sitä lakkaa!<3 Ja OPI:n Ford Mustang kokoelmasta hommasin pari kauneinta itselleni.

Glitter Food Nail Pattern Boldnessilta on oikeastaan Suvin bongaus etsystä. En ole vielä kokeillut mutta sen pitäisi tasoittaa hyvin muhkuraisempia glitter-lakkoja. Loput lakat on kimppatilausestamme Harlowille, joista etenkin Cirquen Le Invader ja piCture pOlishin Storm kutkuttelevat iloisesti mieltäni.

Onko söpömpää kuin Hare Polish merkin pupu-pullo?! Kaikesta päätellen ei ole. Nikole pisti taas heinäkuussa hyllyt täyteen lakkoja ja minä sitten pakostakin ostoksille, koska Flight Of The Flamingos jäi viime kerralla saamati. Nyt ei jäänyt!! Koukkasin samalla ostoskoriin muutaman muunkin kivannäköisen lakan niin ei ehkä tarvii heti mennä uudelleen kärkkymään lisää... Muun muassa Perfect Storm yllätti positiivisesti, se on hurrrjan kaunis lakka.

Oon nyt iskenyt silmäni Catricen lakkoihin, joita mulla ei oo aiemmin juuri ollutkaan. Ihana Suvi toi Saksan reissultaan mulle nämä toivomani Crushed Crystal tekstuuri-lakat, jotka multa kokoelmasta vielä puuttuivat sekä Berry Potterin ja yhden Essencen. Kivoja sävyjä mutta jäänevät odottelemaan syksyisempiä ja jouluisempia aikoja, nämä eivät ehkä ole ihan niitä kesäisimpiä lakkoja. ;D

Viimeisimpänä totaalinen lankeemukseni Cherry Culturen verkkokaupassa L.A. Girlin kauniisiin glittereihin. Noita nimiä en tuu ikinä muistaa ulkoa että mikä mikäkin on, mutta onpahan nättejä! Ja "mustana lampaana" joukossa kuparinruskea Flamboyant.

post scriptum: (viimeinen kuva lisätty 1.9.14) Nämä Llarowen lakat tulivat heinäkuun viimeinen päivä saatuani ensin tämän postauksen julkaistua, enkä kuollaksenikaan halua laittaa näitä elokuun ostosten kanssa samaan postaukseen, kun elokuun piti olla 'lakaton kuukauteni':

18 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Ooooh mitä herkkuja!

Anni kirjoitti...

Oho! Mä meinasin tehä ostospostauksen, mut se ois varmaan kuudesosa tästä :D

Liisa kirjoitti...

The Sky Is My Limit on pullossaan niin kovin kaunis ja huutava. Mutta ainakun googlettelen swatcheja, petyn. Se ei vaan ole sellainen niin ihana kynsillä kuin pullossa. Ainakin siis mun silmään :)

eekku kirjoitti...

Ihania ostoksia

Unknown kirjoitti...

Oho, pari lakkaa poikineen :D Mutta ihania ostoksia! Mua himoittaisi kovasti melkein kaikki Mustang-kokoelman lakat.

Seuraavaan ostospostaukseen toivon swatcheja mukaan:)!

mirka kirjoitti...

Oho, siellä mahtaa olla lakka-onnellinen omistaja tällä hetkellä ruudun toisella puolella ;D

Anna kirjoitti...

Oooh, ihan älyttömän kivoja!

Emma kirjoitti...

Zoyan Wednesday ja Isadoran Pool Crush näyttää erityisen ihanilta! Mulla ei oo kai koskaan ollu pupulakkoja joten jään odottamaan jännityksellä hare polish swatch spam -postausta ;D

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Ohhhoh, hirrrveesti kaikkea ihanaa!
Nuo Hare Polishin pullot on kyllä ihan ylisöpöjä! ^^

E-S kirjoitti...

Suvi: Sanopa muuta! :D
Anni: Täähän ei oo ollenkaan normaali kuukausierä niinkuin sun kuudesosa vielä olisikin... Jään odottamaan sun ostospostaustasi!
Liisa: Pitää toivoa että se on vain niitä lakkoja joilla on huonot "fotogeenit". Se on pullossa niin ihana että soisi olevan myös kynsilläkin...

eekku: Se on ilmeistä. ;-)
Viveka: Tikku- vai kynsiswatcheja meinaat? Kiitti vinkistä, mutta ainakin kynsiswatchit on tällä ostomäärällä sula mahdottomuus. O_o
misify: Todellakin on! :D

Anna: Niinpä - tuota käytän aina ostoperusteenani... ;)
Emma: Jospas sellaisen Hare spamin saisi joskus vaikka aikaiseksikin, katsotaan ja koitetaan... Pool Crush on aivan u-pe-a!!
Roosa: No eikös!! :)

Unknown kirjoitti...

Tarkoitin ihan vain tikkuswatcheja! Noiden kaikkien lakkaamisessa kynsillehän menisi ikuisuus :'D Mutta noista tikkuswatcheista saa jo tosi hyvän kuvan että miltä lakka näyttää oikeasti :)

Bambi kirjoitti...

Voi kääk mitä ihania ostoksia! Mulle kelpais noista kaikki! Kuola vaan valuu :D

E-S kirjoitti...

Viveka: Mäpä kattelen saisko postauksen joku kerta näpsäkästi kyhättyä tikku-swatcjien kera. :)

Bambi: Ihana kuulla että siellä yhä sydän sykähtää vähän myös lakoistakin. ;) <3

Fani kirjoitti...

Ohoooooo! Noi kaikki on niiiiiin ihania, oon ihan kade <3 Mistä ostat noita pupu lakkoja? :3

E-S kirjoitti...

Fani: Etsystä oon tilannut parin viime kerran, joskus myös Llarowelta.

LauraKatarooma kirjoitti...

Wohou mitä hankintoja...

Charming Nails kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia! Mun tekis mieli paria OPI Mustangia ja muutamaa vanhempaa lakkaa. Nyt lomalla olisi aikaa klikkailla...

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Lomalla on kyllä kavalastikin aikaa klikkailla! Mä oon toistaiseksi ollut lomanvietossa mökillä ja kännykällä en oo oppinu onneksi shoppailemaan vielä, yritän nyt muutenkin pitää elokuun 'lakatonta kuukautta' - ostosten suhteen siis :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...