29. heinäkuuta 2014

Nukkumatit vesimarmoroiden

Tuskan kautta lähestyin jälleen kerran tätä kuukausittaista, itse lanseeraamaani nakkia suorittaa vesimarmorointi. Otsallani helmeili hikikarpalot homman takia - osittain varmasti kyllä myös ukkosta odottelevan, kuuman kostean säänkin vuoksi.

Tein ainoastaan kolmelle kynnelle valkoiset vesimarmorointialuset, ja ajattelin että jos edes 1 niistä onnistuisi niin se saisi jäädä aksenttikynneksi ja sen ympärille voisin sitten kehitellä jotain oikeasti kivaa. Ensimmäisellä kierroksella yksikään kolmesta kynnestä ei ollut lähelläkään onnistumista ja ne käytössä olleet lakat menivät heti vaihtoon. Toisella kierroksella, uusilla lakoilla pärjäsin ainakin sen verran että kehtasin kuvata lopputuloksen:


L.A. Girlin tuoksulakat Blueberry Fizz ja Razzy Raspberry yhdessä Flormarin 448 kanssa tekivät aika vekkulin marmorointijäljen... Vai mitä?! Kuviot kyllä meinasivat hieman halkeilla kun vetelin puutikulla lakkoja vedenpinnalla, mutta hyvin vähäisen värisaturaation (L.A. G:t) vuoksi kuviot kynsillä eivät kuitenkaan menneet pelkäksi tummaksi mössöksi, vaan valkoiselle aluselle tarttui tuollainen Nukkumattiin viittaileva, hempeän unensininen maailma. :)


Nyt alkaakin jo ulkona vähän jyrähdellä siihen malliin että se ukonilma saattaa vaikka tulla - ainakin lähelle. Pitänee alkaa katselemaan.

9 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Onpas kivannäköinen marmorointijälki, kauniit!

Armi kirjoitti...

Ihanat! Vähän tuollainen vesivärimäinen jälki, tykkään, tykkään oikein paljon <3

Anni kirjoitti...

Oi nää on ihan ku galaksikynnet! 8)

Annie kirjoitti...

Nukkumatti tuli näistä kyllä mulle ihan ekana mieleen, jo ennen kun näin otsikon. :)) Varsinkin tuossa nimettömän kynnessä tuo marmorointijälki on kyllä tosi hauskan näköinen! :)

Heidi kirjoitti...

Hienot! Joku vois ajatella et marmorointi ei oo onnistunut, mut on se! Tässä tapauksessa vaan vähän eri vinkkelistä ku normaalisti. Mulle tuli jotenkin vesivärimaalaus näistä mieleen :o)

E-S kirjoitti...

Janna: Mukava kuulla! :)
Armi: Kiitoksia!
eekku: Kiitti!

Anni: Galakseja ei oo tullu mulla tehtyäkään vielä, joten kuittasin nyt sitten näillä nekin. ;)
Annie: Kiva kuulla että tykkäsit!
Heidi: Juu, ei nää vastaa myös mun perinteistä näkemystä onnistumisesta, mutta ihan hauskat kuitenkin. Kiitos! =)

Fani kirjoitti...

Nää on kivan erikoiset ja tykkään näistä sen takia paljon!

LauraKatarooma kirjoitti...

Makiat marmoroinnit. Mulla tuli kuvioista mieleen Edward Munchin maalaukset.

E-S kirjoitti...

Fani: kiva! Kiitos :))
Katarooma: Kiitos! Maalarin nimi on mulle vieras, mutta täytyypä perehtyä paremmalla ajalla; mielenkiintoinen assosiaatio!!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...