15. heinäkuuta 2014

Zoya swatch spam

Kynsitaiteilut on olleet viime aikoina kortilla ja oon keskittynyt lakkojen paatokselliseen swatchaamiseen... Otettuja swatch-kuvia löytyy toki jo pidemmän ajan takaa. Haluaisinkin saada jotain kuvakansioni järjestykseen ja jonkinlaisen tolkun koko hommaan, joten nyt lataan muutaman kynsiäni somistaneen Zoya lakan nähtäville:

Rikki kävi luonani kääntymässä jo viime kesänä ja on jäänyt julkaisematta koska tuo kuva... Tämä viime kesäisen Zoya Irresistible kokoelman foil-shimmer-lakan ulkonäkö ei säväyttänyt minua, vaikka koostumus ja laatu olivat mallikkaita.

Godiva kuuluu Zoyan ihaniin Pixie Dust -lakkoihin eli on tekstuuripintainen. Kuvassa on pari kerrosta tätä shampanjanvaaleaa lakkaa, joka ei kyllä sävyltään ole ihan minun mieluisimpia Pixie Dustejani.

Yara on ihana sammalenvihreä lakka 2011 syksyn Mirrors kokoelmasta, jonka vihreänkeltainen shimmer tekee lakasta uniikin ja samalla myös oikein mieluisan lakan minulle. Laatu on perinteistä Zoyaa ja kuvassa on lakkaa 2 kerrosta.

Hitusen vihreään sävähtävä vaaleanharmaa creme Dove kuuluu vuoden 2011 Intimate kokoelmaan, ja on ihan kelpo harmaa lakka. Sävyhän ei ihastuta tai vihastuta varmaan ketään.

Murrettu vihreä Bevin kuuluu 2012 kevään True kokoelmaan ja näyttää ihan nätiltä, maanläheiseltä sävyltä.

Zoya Flash kokoelmassa jo vuonna 2010 julkaistu Robyn on kirkas turkoosinsininen. Nätti sävy, mutta olen laittanut tämän jo eteenpäin sillä uusia vastaavia on tullut jo apajille...

Kesän 2010 Sparkle kokoelman helmi, Charla, on swatchattu mun kynsille tässä kahdella karroksella ja peittävyyttä haettaessa useampi on tarpeen. Tämä on kyllä tuhannen kaunis lakkasävy, mutta laitoin tämän eteenpäin ajatellen pärjääväni miltei-dupella, joka löytyy Wet n Wild merkiltä. ;-D

True-kokoelman Lotus on murrettu violetti pinkillä shimmerillä, ja Payton on puolestaan syksyn 2013 Zenith Holiday kokoelman viininpunainen sävy hienonhienolla hologlitterillä.

Yrittäisiköhän sitä nyt sitten nukkumaan? Vaikka voihan se 4 yön valvomisen jälkeen olla taas hieman hankalaa... En siis vanno mitään. :)

7 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Onhan ne ihania ^_^

Fani kirjoitti...

Oih! Kauniita kaikki. Itse omistan noista ainoastaan Charlan. Robyn lähti eteenpäin jo aikoja sitten ja Paytonille omistan melkein dupen L.A Girlin lakoista. :) Mutta ostoslistalle näistä pääsi suoraan Godiva, Rikki ja Lotus ja ehkä Dove.. :D <3

Liisa kirjoitti...

Robyn on mun suosikki, omistakin sen <3 :)

Alakynnessä kirjoitti...

Toi Yara on aivan mahtava, tahtoo! Ja äsken tipahtikin postiluukusta Godiva ;)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kauniita kaikki...

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Lotus on nätti ku mikä! <3 Kyllä nuo muutkin mielelläni omistaisin :D

E-S kirjoitti...

Nanne: Näin on! :)
Fani: Charla on kyllä taianomainen, ja Lotusta voin suositella lämpimästi - se on ihana!!
Liisa: Hyvä että lemppari löytyy jo omista kätköistä, eikä tullu uusia ostotarpeita! ;)

Alakynnessä: Zoyaa pukkaa - ilmeisestikin?! ;) Hauska kuulla että suakin miellyttää toi Yara, se varmasti jakaa mielipiteet molemmin puolin.
Katarooma: Omalla tavallaan kyllä! :)
Roosa: Lotus on kyllä kaunokainen!! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...