1. heinäkuuta 2014

Kynsibloggaajien miitti 14.6. - sponssipussukka

Se on sitten jo heinäkuu! Ajatella miten tämä kesä vain etenee vauhdilla, mutta kesäkeleistä ei ole näkynyt merkkiäkään moneen viikkoon. Kaksi ja puoli viikkoa sitten pidetyn kynsibloggaajien miitin jälkeen on hädin tuskin nähtykään aurinkoa, ja voin kertoa että villasukatkin ovat olleet jalassani jokunen ilta... Sen verran on kuitenkin edes nähty auringonpaistetta että ennätin kuvata miitissä saamani goodie bagin ihanuudet päivänpaisteessa. Aiemmassa miittipostauksessa kerroinkin jo osasta tapahtuman yhteistyökumppaneista ja nyt pääsevät esittelyyn vielä loput, tällä kertaa nämä materialistisemmat ilot:

Maybellinen Alley Attitude, Essien Romper Room ja Hide And Go Chic sekä China Glazen In The Lime Light (neon).
China Glazen Limbo Bimbo, OPI:n A Definite Moust Have, Super Bass Shatter +viila ja Body Drenchin kosteusvoide.

China Glazen lakat sekä Body Drenchin Sun Splashed Mango voiteen lahjoitti Consult Lady. Itse sain 2 Chinaa, sillä kun Dimavarien etsi uutta kotia In The Lime Lightille niin tarjouduin avuksi. ;) Limbo Bimbo puolestaan on ehtinyt jo käyttöönkin lakkailtuani siskolleni viime viikolla sillä kynnet häitä varten!

Kauneudenkauppa tarjosi meille miittaajille OPI:n lakat, joista minulle tuli punainen A Definite Moust Have ja Super Bass Shatter. Lisäksi he lahjoittivat kaikille kynsiviilat sekä seinäkalenterit (- omani annoin Miljalle johonkin hyötykäyttöön, sillä olin itse voittanut samanlaisen taannoin Saran blogissa).

Maybelline tarjosi lahjapussukkaani jännittävän glitter-lakan Alley Attituden. Ja L'Oréal puolestaan lahjoitti miittailijoille itseäni suuresti ihastuttavat Essien uutuus-lakat, joista minulle löysi tiensä (parin vaihtokaupan jälkeen) mieluisat Romper Room ja Hide And Go Chic. <3<3


Cityshoppari tarjosi yleishyödylliset Cardu-sovellukset bloggaajien kännyköihin. Itsehän olin nauttinut tästä edusta myös vuoden takaisen miitin jälkeen, ja erittäinerittäin mielelläni otin Cityshoppari-edut käyttööni nytkin! Sovellus alkoi toimia jo hieman ennen miittiä, ja ostaessani kesäisen maksimekkoni tapahtumaa varten käytin Cardusta Vero Modan -20% alennuksen. Se oli hyvä etu! :)

Mun kuvissa ei nyt näy lainkaan ystävällisetä Nailcityä, joka lahjoitti meille kaikille yhdet Zoyan lakat. Itse sain harmillisesti jo omistamani Vegan, joka vaihdoksen myötä löysi uuden onnellisen omistajan Kaisasta. =)

Kiitos kaikille!!

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja juttuja

Kaisa kirjoitti...

Still happy <3

E-S kirjoitti...

eekku: Kyllä! :)
Kaisa: Ihanaa!!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...