11. heinäkuuta 2014

OPI Brazil kokoelman swatchit

Huomio huomio, erikoistapaus: meikä sai swatchattua OPI Brazil kokoelman kaikki lakat kynsille! Eihän tuossa kulunutkaan kuin melkein 5 kuukautta lakkojen helmikuisen julkaisun jälkeen. ;) Ostin tästä kahdentoista lakan kokoelmasta ensin kymmenen itselleni, ja lopulta sitten myös ne 2 puuttumaan jäänyttä täydentämään kokonaisuutta.


Oikeuttaakseni ostohurjasteluni päätin jo tuolloin että nämä täytyy nyt sitten ehdottomasti myös swatchata kaikki. Ja tässä nää nyt sitten on:

Next Stop...The Bikini Zone vaati muistaakseni 3 kerrosta, mutta hyvässä valaistuksessa on ehdottomasti kaiken sen kerrostelun arvoinen. Vaikka ostin tämän parin viimeisen lakan joukossa, niin tykkään tästä sen verran että tämä saa todellakin jäädä Helmeriini.

Taupe-less Beach oli alkujaan ihan ykkössuosikkejani Brazil kokoelmasta ja olen edelleen samoilla linjoilla. Laadukas, parin kerroksen vaaleanharmaa creme!

Toucan Do It If You Try on niin saturoitunut korallinpersikkainen oranssi että melkein sattuu silmiin. Laatu oli hyvä, pari kerrosta riitti, mutta tämä lakka ei saanut jäädä kokoelmiini sillä tätä sävyä mulla kyllä löytyy, eikä se ole edes "omin" värini kynsillä.

Keltsu-herkku I Just Can't Cope-acabana saattaa olla Brazil kokoelman ykköslakka, ainakin sen vaikutelman olen saanut suosionsa perusteella... Itsekin tykkään lakasta kovasti! Parilla kerroksella toimii ja levittyi hyvinkin mukavasti ollakseen näin valoa antava keltainen.

Live.Love.Carnaval oli ensimmäisiä lakkoja tilatessani myös houkuttelevimpien värisävyjen joukossa, eikä se pettänyt odotuksiani. Erittäin mallikas, hienoisesti pinkkiin sävähtävä tummempi korallilakka... Ahh!

Sisävalossa valokuvattu Don't Bossa Nova Me Around on myös lunastanut paikkansa Helmerissäni, muistaakseni pärjäsin parilla kerroksella peittävyyden suhteen, ja värisävyhän on sellainen että tämän kanssa voi taas tuunata mitä tahansa kynsille..! ;)

Nimellään hauskuuttava Kiss Me I'm Brazilian pääsi kynsille ihan vastikään, ja en tiedä oliko aurinko pehmentänyt päätäni vai ei mutta tykkäsin tästä hirmuisesti - yleensä kun kaikki pinkit eivät sovi mulle. Pari helppoa kerrosta ja ihanat vaaleanpunaiset kynnet - avot!

Tummanturkoosi AmazON...AmazOFF oli alkuvuodesta ennakkosuosikkejani, mutta en ole aivan varma onko se sitä enää. Koostumus on hieman jelly, vaikka kai tämä creme kuitenkin on olevinaan..? Shimmerinen sävy vaati mulla kolme kerrosta kunnolliseen peittävyyteen. En nyt heti aio tästä ainakaan luopua mutta lakkaa kokeiltuani jäin kieltämättä itse AmazOFF-tilaan.

Tummanharmaa, hieman violettiin sävähtävä I São Paulo Over There on itse asiassa juuri nyt kynsilläni (erään glitterin peittelemänä). Miellyttävä sävy, toimiva kahden kerroksen levitys; I approve.

Oranssit lakat eivät ole aina mun "pala kakkua" mutta Where Did Suzi's Man-go? on eittämättä hedelmäisen sävyinen ja toimiva creme, jota lakkasin kynsille 2 kerrosta.

Red Hot Rio on ärhäkkä peruspunainen, koostumukseltaan tämäkin hieman jelly, joten olisikohan tarvinnut jopa 3 kerrosta hyvään peittävyyteen. Tämän lakan laitoin jo uuteen kotiin koska en osaa pitää punaisia niin hyvin kuin haluaisin, ja tämä ei todellakaan ollut ainoa punaiseni...

Viimeinen lakka OPI Scores A Goal! viittaa siihen että kokoelman lakkoja nimeiltäessä on saatettu muistaa myös jalkapallon FIFA World Cup, joka on paraikaa käynnissä ja mitalipelejä vaille taputeltu. Ihan laadukas harmaaseen kääntyvä, violetti creme mutta ehkei minun suosikkivärini.

Kas näin on esitelty Brazil-kokoelma, joka on mielestäni sävyvalikoimana kuumottava ja kokonaisuutena erittäin onnistunut. Ja mä oon niin ylpeä itsestäni saatuani lopultakin kaikki swatchattua... pääsimpäs kerrankin tekemään tuollaisen hienon kollaasikuvan (postauksen ylin), jollaisia kaikilla kuuluisilla swatchaajilla aina on. :D

Onko joku lakka-addikti välttynyt hommaamasti tämän kokoelman lakkoja? Puuttuuko teiltä vielä kriittisesti näistä joku? Onko suosikkeja? :)

Kuumaa heinäkuista viikonloppua kaikille! <3

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

noihan maksaa yht. n.200e !! :oo

Sissi kirjoitti...

Tää oli kyllä pitkään aikaan paras kokoelma OPIlta! Mullakin on ainakin viis lakkaa tästä joista en ole luopumassakaan ja se on pieni ihme:) Kiva postaus tää:)

Armi kirjoitti...

Parempi myöhään jne :D Tää on kyllä ehdottomasti ollut parasta OPIa pitkään, pitkään aikaan, vieläkin mua vähän kutkuttelee muutama lakka, että pitäiskö kuitenkin... Nekin jotka olen jo ostanut, pomppasivat kertaheitolla suosikeiksi. I approve as well.

Papu kirjoitti...

Mulla on vain kokoelman neutraalit sävyt (Bossa Nova, São Paulo ja Taupe-less Beach (joka ei musta muuten ole vaaleanharmaa)), enkä ole muita varmaan hankkimassakaan. Nuo kolme maanläheistä sävyä ovat kyllä kaikki upeita :) Man-go, Carnival ja Kiss Me... kävivät kääntymässä, mutta joko laatu tai värisävy ei vakuuttanut, joten kaikki kolme ovat jo lähteneet uusiin koteihin.

E-S kirjoitti...

Anonyymi: Jos meet kauppaan ostamaan niin kyllä, jos taas ostat Ebaysta niin hinta jää alle puoleen tuosta summasta.. O_o
Sissi: Mahtavaa jos tykkäsit - sekä lakoista että postauksesta. :D

Armi: Kokoelma on tosissan hyvä kun näin moni tuntuu tykkäävän. Jos jotain vielä pähkäilet niin ehkä ne kannattaa hommata..?! ;-)
Papu: Olet sinäkin siis löytänyt omat suosikkisi tästä kokoelmasta! Mulle Taupe-less Beach näyttäytyy vaaleanharmaana, mutta mun värien tulkinta ei varmaan oo koskaan muutenkaan erityisen oikeaoppista.. ;D Miten sä kuvailisit tuon lakan väriä?

Fani kirjoitti...

Mulla on noista 6 eli puolet omistan. :) Ehkä vielä tuo I sao houkuttaisi :)

Kitty HC kirjoitti...

Uuulalaa, mahtipostaus! :) Mulla on näistä lakoista melkoisen moni käyny - ja lähteny eteenpäin. :D Lemppareita oli man-go ja nudet sävyt.

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkoja

Nanne kirjoitti...

Onhan nämä vaan niin tän kesän juttu! ^_^
Muutamat olen kotiuttanut, mutta pari vielä halluisin tästä :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Mulla ei oo näistä yhtään, vaikka moni himottaakin...

E-S kirjoitti...

Fani: Sähän oot maltillisesti osannut valita näistä vain puolet!! Toi I São Paulo on kyllä nätti myöskin... ;-)
Kitty HC: Mahtavaa kuulla myöskin että postaus ilahdutti! :D Ja oon kyllä hieman kade tuosta sun taidosta osata laittaa lakkoja reippaalla kädellä eteenpäin.
eekku: On on!! :D
Nanne: No todellakin on tän kesän juttu, ja hyvin jos käy niin miksipä ei vielä ensi kesänkin?! ;)
Katarooma: Paikkaahan äkkiä tilanne, jos ei yhtäkään ole vielä! Mikä on sun lemppari?

LauraKatarooma kirjoitti...

Mua eniten haluttais omistaa keltu Copa... Se vaikuttaa niin ihgulta. :D

E-S kirjoitti...

Katarooma: No sitä se on, go for it! Äkkiä - kun on vielä kesä :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...