20. heinäkuuta 2014

Äidille kesälomakynnet

Vierailtiin eilen mun vanhemmilla, ja äiti toivoi jotain värikästä kynsille. Hän oli itse asiassa noteerannut mun viimeisimmät kilpparikynnet ja kaipasi nimenomaan samantyylistä liukuvärjäystä kynsille. Sellaiset sitten tehtiin grilliherkkujen syömisen jälkeen.


Liukuvärjäykseen käytin Essien Naughty Nautical ja The More The Merrier lakkoja (kuten kilpparikynsissäkin) ja niiden lisäksi Ruby Wingin väriä vaihtavaa Eternal -nimistä sävyä. Suoraa auringonpaistetta ei näille kynsille ehditty saada, joten en tiedä vaihtuuko väri selkeästi kun lakkaa on käytetty näin vähäisissä määrin; vain liukuvärin kärkeen tässä tapauksessa. Eternal muuttuu kyllä muutoin ihan selkeästi harmaanvioletiksi auringonvalossa.Liukuvärin päällä on yksi kerros China Glazen Fairy Dust lakkaa, ja sen kummempia koristeita ei tällä kertaa kaivattukaan.


Äiti oli kyllä niin mielissään pirteistä kesäkynsistä ettei oo tosikaan! Sehän toki piristi minunkin mieltä. En muista oonko itsekään ilahtunut yhtä näyttävästi omista tekeleistäni. Toivottavasti nämä nyt kestäisi hyvänä jonkin aikaa KBShimmerin Clearly On Top päällyslakan avustuksella, niin niistä olisi sitten iloa pitemmäksi aikaa.


Äiti innostui myös poseeraamaan niinkuin kunnon lakkaintoilijan kuuluukin, joten kynsikuvat otettiinkin lähes kaikkien viheristutusten kanssa ja onnistuneimmat otokset seuloutuivat blogiin asti. =)

5 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Ihanan kesäiset kynnet! Tykkään! ^_^

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat ja piristävät kynnet! Upeat!

E-S kirjoitti...

Nanne, eekku ja Katarooma: Kiitoksia paljon!!! =)

Emma kirjoitti...

Ihana postaus! äidit <3

E-S kirjoitti...

Kiva kuulla, Emma. True thing!! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...