11. marraskuuta 2015

Saa tulla lumihiutaleet

Nää kynnet on mun myönnytykseni talven tulolle. Annan luvan pikku pakkaselle ja lumisateelle, jotka tietenkään eivät lupaani erityisesti kysele tai kaipaa - mutta kuitenkin. Kivempi vaihtoehto se olisi kuin harmaus ja vesisateet.


Mulla on melkein koko viikko lomaa ja tekaisin nämä kynnet heti viimeisimmästä työvuorosta päästyäni. Lumihiutaleiden alla näkyvä duochrome-lakka on ILNP:n Hush, joka kotiutui mulle ihan vastikään. Duochromet vaativat yleensä kerrostelua ja tätä lakkasinkin 3 kerrosta peittävyyden saamiksi, mutta lopputuloksen värinvaihtoefektin takia se vaiva kannattaa kyllä nähdä.

Ennen leimausta töpöttelin kynsien tyviin hieman sinistä hologlitteriä F.U.N Lacquerin Secret (H) lakkaa, mutta sen ainut näkyvyys taisi sijoittua kynsinauhoilleni; huomasin kun yritin niitä siistä lakkauksen jälkeen... Näkeekö kukaan Secretiä lumihiutaleiden alta? Lumihiutaleet leimasin Mundo Unas White lakalla MoYou London Enchanted 16 laatasta.


Annettakoon ällötysvaroitus, mutta en voi olla avautumatta mua viime yönä vaivanneesta aivan jäätävästa mahataudista. Oltiin syöty illalla keskustassa aika jykevät annokset paistettua riisiä lisukkeineen ja aperitiiviksi olin kiskaissut pari lasia viiniä. Ajattelin että viinit ruoan alla hidastivat ruoansulatusta, kun safkan jälkeen jäi päälle ylensyönyt olo pitkäksi aikaa. Kotimatka meni onneksi silti vielä kohtalaisesti. Olin herännyt jo kolmena peräkkäisenä aamuna anivarhain ja väsytti, joten menin kotona samantien sänkyyn. Siinä vaiheessa ylävatsaa alkoi puristaa erittäin häiritsevästi ja ehdin googlen avulla diagnosoida vaivojeni viittavan orastavaan sydäninfarktiin, kun en vielä tiennyt että päivän eväät tahtoisivatkin ulos. Loppuyön kaveerasin pöntön kanssa ja olin ihan kylmissäni; piti olla collegehupparissa jopa peiton alla - mitä nyt välillä kylmä hiki iski pintaan. Pisteenä i:n päälle silmissä sumeni pystyasentoon noustessa, joten piti alkaa ryömimään vessaan. Aivan järkyttävää!!! Onneksi ennen aamuyötä kroppa sai rauhan oletettavasta nestehukasta huolimatta, ja sain nukuttuakin. Tänään oon koittanut taas rohjeta syömään ja keräillyt voimia.  Enpä ollut aikaisemmin moista kokenut ja toivon ettei tarvitse uudemman kerran kokea... Uskon että eilinen thaikkuruoka aiheutti tämän - siitäkin huolimatta että miesystävällä oli sama annos, eikä hänelle tullut mitään. O_o


Sellaista, parempaa loppulomaa odotellen...

11 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Hui, kuulostaa kyllä kamalalta tuo sun yö! :/

Ihanat lumikynnet, mä odotan jo innolla pakkasia ja lunta, tämä synkkyys saisi jo loppua!

Daniela kirjoitti...

Ihanat talvikynnet <3 mä myös ottaisin mielummin valkean maan, kuin harmaan sadepäivän...

Kuulostaa todella pahalta tuo sinun mahatauti?! Tai ruokamyrkytys? Onneksi meni jotenkuten nopeasti ohi, ettei vaan pahemmin ois käyny sitten...

Charming Nails kirjoitti...

Lumi saisi jo tulla ja tuoda pikku pakkasen mukanaan. Nämä kynnet toivottavat lumen tervetulleeksi :)
Yyh mikä kamala vatsatauti, ei varmaan tee thaikkua vähään aikaan mieli..

LauraKatarooma kirjoitti...

Kamala yrjötauti!
Kauniit kynnet!

Fani kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet. <3

Voi kamala.... Kuulostaa niin hirveältä!

eekku kirjoitti...

Kauniit

Neilikka kirjoitti...

Kamala mahatauti. Mäkin oon aina meidän perheestä ainoa, joka saa mahataudin vaikka kaikki syö samaa ruokaa/ käy samassa kyläpaikassa, jossa on ollut mahatautia :)

Ihanat lumihiutalekynnet! Meille satoi viime yönä ensilumi ja ajattelin aloitella nyt lumihiutalekynsien lakkailun. Tuo leimauslaatta on ihana :) Tilasin sen itsellenikin vähän aikaa sitten.

Kaisa kirjoitti...

Örp. Tiedän tunteen. Kerran söin Kotipizzan pizzan. Pari tuntia myöhemmin jrkky polttelu ja korvennus vatsassa ja kummastakin päästä ylös. Ja meni yön aikana onneksi ohi. Ihan puistattaa kun muistelee. Tuo kylmähiki oli inhottavinta!

Kynnet on hurmaavat! Mä tekisin lumihiutalekynsiä ympäri vuoden, mutta ei sovi kesään :D

Nanne kirjoitti...

Ihanat lakkaukset! ♥ Mie olen oottanut kans tänne ensilunta, että "voi" alkaa tekeen talvikynsiä ja eilen sit satoi illalla hieman lunta, joten lumihiutaleet kehiin :)
Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin! ^.^

Enail kirjoitti...

Ihanat hiutaleet :)

E-S kirjoitti...

Belegwen: Yö oli kyllä totaalisen järkky. Onneksi se jäi siihen, kun sain lopulta nukkua. Kiitoksia kynsikehuista! :)
Daniela: Thanks!! Joo, siihen se loppui. Itse veikkaisin ruokamyrkytystä kun tuli niin kylmäkin kuin kuume nousisi, mutta mistäpä tuon tietää...
Charming Nails: Juurikin näin - kiitoksia vain!! Joo, vähän kyl jännittää et jos nyt ei thaimaalainen ruoka houkuttelekaan hetkeen, sillä varattiin just ens vuodelle Thaimaan matkakin.. XD

Katarooma: Kiitos ja anteeksi! ;)
Fani: Kiitti!! Sitä se oli!
eekku: Kiitoksia :)
Neilikka: Sä ehkä osannet samastua tähän kokemukseen, joka mut puolestaan yllätti sikäli että siinä missä kaveri on saanut vatsaväänteitä meidän yhteisistä ruokapaikoista, niin mä oon tavallisesti juuri välttynyt niiltä. Inhottavia tuollaiset mahataudit.. :/ Kynnet kiittävät! :)

Kaisa: Kuulostaa aivan samanlaiselta tapaukselta! Tuollainen se ruokamyrkytys sitten vissiin on; en ihan heti yllätykseltä edes tajunnut mistä oli kyse. O_o Kiitoksia - nythän on just onneksi juuri oikea hetki tehdä 'repeatilla' hiutalekynsiä! ;)
Nanne: Kiitoksia!! Sielläkin on sitten sadellut jo lunta, mä itse todistin juuri tänään mökillä (hivenen kotiani pohjoisempana) ensimmäisiä lumihiutaleita, jotka jopa hetken kestivät maassa sulamatta. :D Kiitos kovasti, karistelin mahataudin nopeasti, voimien takaisinpaluussa kesti kyllä päivä.
Enail: Kiitos paljon. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...