1. marraskuuta 2015

Karmeat Halloween-kynnet

Viikonloppuna vietettiin Halloweenia, Pyhäinpäivää ja Kuolleiden päivää. Itse en kyseisiä juhlia viettänyt sen erikoisemmin, mutta yritin tehdä teemaan liittyvät kynnet. Ei aivan onnistunut.. Otsikossa mainittu lakkauksen 'karmeus' ei nyt valitettavasti tarkoita mitään onnistunutta Halloween pelottelua, vaan ihan vain puhdasta epäonnistumista:


Kerrottakoon että keskisormen leimakuvio esittää Candy Skull -figuuria; sitä kun ei kukaan varmasti tunnista kynneltä katsomalla. Pet'la Platen 'Calaveras' laatta olisi muuten niiin mun lemppari, koska rakastan kukkaiskalloja, mutta kuviot ovat näköjään meikäläisen kynsille harmillisesti liian suuria. Olin suunnitellut värittäväni valmiin leimakuvion, mutta koska siitä ei saanut kynnellä enää paskan vertaa selvää niin noudatin sitten kynsien lakkauksen kultaista perusohjetta "just add glitter". Leiman päälle on siis sutaistu vielä Orlyn Atomic Splashia ja Essien Set In Stonesia.


Muilla kynsillä keimailee yksi tämän syksyn suurimmista ihastuksistani, Picture Polishin oranssi Autumn. Tämä väri muistuttaa mehevästä kurpitsasta, joten edes siinä mielessä osuin vähän Halloween-teemaan, vai mitä? ;) Vaikka se on kaunis yksinäänkin niin lisäsin myös sen päälle hieman eri glitter-lakkoja; Orlyn Too Fab ja So Go-diva. Päällyslakkana on glitterpintaa tasoittava ja hieman matta-efektiä tekevä Nail Pattern Boldnessin Glitter Food


Yllä vielä kuvassa tuo Pet'lan Calaveras -laatta, jonka kuviot vain toimiakseen vaatisivat meikäläisittäin näyttävämmän kokoiset kynnet. :´(

6 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Mä arvon koko ajan tuon Autumnin kohdalla, tarvitsisinko sitä vai en. Lakka on tosi kaunis, mutta mä en hirveästi pidä oranssista omilla kynsillä, joten varmaan jäisi hyllyyn pölyttyyn. Nämä on näitä isoja asioita taas! :D

Charming Nails kirjoitti...

Autumn on nätti mutta en varmaan tarvii sitä :) Calaveras on upea laatta mutta onhan ne kuviot isoja. Ihanat kimaltavat kynnet :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kauniit!

eekku kirjoitti...

Nätit

Neilikka kirjoitti...

Musta nää on kauniit kynnet ja Autumn sopii ihanasti mustavalkoiseen aksenttikynteen. Hauska tuo glitterin lisääminen. Toimii monessa lakkauksessa :)

E-S kirjoitti...

Belegwen: Hmmm... en voi varmaksi luvata että pidät, mutta kerrottakoon että itse en ole aina ollut suurin oranssin ystävä, mutta kuluvana vuonna ihastus on jotenkin puhjennut kukkaansa. Suosittelen lämpimästi kuitenkin, sillä Picture Polishin lakat saat varmasti helposti myös kaupattua eteenpäin jos ei itseä säväytä. .)

Charming Nails: Kiitos! Nätti se on; ootko ihan varma ettet tarvitse? ;)
Katarooma: Kiitos!
eekku: Kiitos!
Neilikka: Kiitoksia! Kiva että lakkakomboni ei näyttäytynyt aivan totaalisen hullunkurisena. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...