24. lokakuuta 2015

Haastetrio 2015 / Asu & kynnet: lokakuu

Eilen tein pitkästä aikaa aivan huippumieluisat kynnet! Kynsienkoristeluvireeni ei ole ollut parhaimmillaan nyt syksyn aikana, joten lakkauksen onnistuminen yllätti sikäli ainakin itseni.


Alimmainen lakka on F.U.N Lacquerin hurjan kaunis Philia (h). Sen pronssinen sävy voimakkaalla holoefektillä heijastelee tumman kullan ja ja vihertävänkin välimaastossa. Kauniin kimaltavan alustan päälle leimasin ensin mustalla ja sitten valkoisella lakalla keskenään erilaiset kuviot. Musta vakkari-leimauslakkani on Golden Rosen Rich Color 35, jolla leimaamani kuvio löytyy Pet'la Plate laatasta Wishes. Valkoisella leimattu kuvio löytyy puolestaan MoYou London Pro XL -14 laatasta ja itse lakka on vähän uudempi tuttavuus, koostumukseltaan paksuakin paksumpi Mundo De Unas White. Idean tähän sain katsottuani australialaisen kynsitaiturin Cassis P:n erään tuplaleimausvideon, jossa hän teki samaan tyyliin tuplaleimaukset kynsille mutta maalaili vielä värikkäiksi nuo valkoiset leimat. Itsekin suunnittelin värillisiä kukkia, mutta valkoiset leimat alkoivat valmistuttuaan näyttääkin niin kivoilta että jätin homman siihen.


Kynsiä väsätessäni tajusin niiden mätsäävän loistavasti vastikään Indiskasta ostamaani kukkapaitaan, joten näillä saan samalla toteutettua Haastetrion lokakuun Asu & Kynnet -teeman. :)


Loppuun on vielä pakko laittaa pari fiilistelykuvaa F.U.N Lacquerin Philia (h) -lakasta, jonka kuvittelin joutavan myyntikoriin kokeilun jälkeen, mutta en kyllä nyt heti ainakaan raaski sittenkään luopua siitä. Yllätyin muun muassa siitä että tällainen sävy näytti niin sievältä mun punakan ihonvärin rinnalla.


Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Kauniit on kynnet :) Philia on myös kivan värinen mutta mulla ei ole sitä. Luulen että se ei ole paras mun ihonvärilleni joka ei ole punakka. Näyttää kyllä hyvältä sinulla, en raaskisi luopua!

Anni kirjoitti...

Tosi onnistuneet! Niin kaunis lakkaus <3

eekku kirjoitti...

Upeat kynnet

Sissi kirjoitti...

Kauniit <3

Enail kirjoitti...

Kaunis lakkaus ja tosi onnistuneesti olet tuonut asun kynsille :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Tosi kaunis lakkaus, tepastelisin mieluusti itekkin nämä kynsilläni! Kaunis lakka, tykkään hulluna, oon valmis adoptioon! :)

Kaisa kirjoitti...

Kylläpäs mätsää hyvin kynnet asuun! Loistavaa! Hienot!

Fani kirjoitti...

Hitsi! Lokakuu on jo ihan lopussa ja mulla on jälleen kynnet tekemättä.. Kai se on ruvetta väsämään niitä heti tänään! Sä oot kyllä saanut upeat kynnet aikaan ja hyvin sopii asuun. :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi kauniit! (:

E-S kirjoitti...

♥ ♥ ♥
Charming Nails: Kiitos paljon! Luulen että tämä lakka voisi sopia myös ei-punakoille ihonsävyille, mutta vannomatta paras... Sähän voisit vaikka testata. ;)
Anni: Kiitos kaunis!
eekku: Suuret kiitokset!
♥ ♥ ♥
Sissi: Kiitoksia!
Enail: Voi kiitoksia!!
Sole/nailOxtal: Kiitos ja kumarrus mairittelevista sanoista! Jos adoptiokodille syntyy tarvetta tämän lakan tiimoilta, koitan muistaa ilmottautumisesi. :)
♥ ♥ ♥
Kaisa: Kiitos kaunis! =)
Fani: Kiitos paljon! Niin se aina hurahtaa että haaste tahtoo kerta toisensa jälkeen jäädä loppukuulle meikäläiselläkin... :D
Tinkerbell: Kiitoksia!
♥ ♥ ♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...