16. lokakuuta 2015

Lisää vain glitteriä

Kynsienkoristeluintoni on ollut hieman karkuteillä, mutta lakkailuinto ei kuitenkaan. Kun en ole mikään raponen koristelujen tekijä niin en usein viitsi pilata fiiliksiä yrittämällä, jos arvata saattaa että pielee menee... Onneksi lakkalaatikoistani löytyy liuta nättejä lakkoja, jotka eivät sen kummempia koristeluja vaadikaan. Viikko sitten lakkailin glitterillä ja shimmerillä, ja lisäsin päälle vielä vähän glitteriä:


Pohjimmaisina värilakkoina on Zoyan kultainen Ziv ja sininen Dream. Nättejä lakkoja yksinäänkin, mutta päätin koetella onneani ja lisätä niiden päälle vielä hieman extrasäihjettä.Zivin kuorrutuksena on OPI:n Comet In The Sky ja Dreamin päällä sekä OPI:n I Snow You Love Me että Essien Set In Stones. Koska enemmän on enemmän! :)


Kaunis aurinkoinen syyspäivä näyttäisi tänään taas olevan tuloillaan. Uudet lakkaukset on tottakai jo kynsillä, ja päiväohjelmani on mitä parhain eli suuntaan seurustelemaan siskon ja hänen hurmaavan jälkikasvunsa kanssa.<3

2 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Oi miten nätti yhdistelmä! Välillä on kyllä mukavaa vaan fiilistellä erilaisilla glitterlakoilla ilman sen kummempia paineita koristeluista :)

Enail kirjoitti...

Upeat!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...