3. lokakuuta 2015

Sinistä tuplaleimailua uusien leimalaattojen ja -lakkojen kera

Aurinko paistelee syksyisistä lämpötiloista huolimatta, joten vielä on hyvinkin soveliasta sonnustautua hologrammilakkauksiin!  


OPI:n Gelato On My Mind on alin värilakka keskisormen ja nimettömän kynsissä, ja Color Clubin uusi Halo Hues lakka Crystal Baller holottelee puolestaan 3 muussa kynnessä pohjimmaisena. Tuplaleimauksissa käyttöön pääsi 2 uutta Mundo De Unos lakkaa, White ja Blue. Parille kynnelle leimasin myös Crystal Ballerilla, mutta sen jälki ei kovin paljon hyppää silmille tässä lakkauksessa.

Mundo De Unas lakat olivat ensikokemalta hyvin pigmenttisiä ja paksuja; siksi niiden kanssa oli hieman erituntuista operoida kuin mihin olen tottunut... Lakkojen haju on kyllä tiukka, mielestäni sellainen vähän intian-basaarimainen, mutta ei mitenkään sietämätön minun nenääni. Kestän kyllä! :D


Niin joo Pet'la Plate Ceres pääsi nyt myös ensikokeiluun, eli siitä on poimittu tuo veikeä atomi-kuvio. Jännä uusi merkkituttavuus, jolta löytyy enemmänkin kivoja leimakuvioita. MoYou -laattoihin kovasti ihastuneena minua vähän vain häiritsee Pet'la laatan haavantekoon alttiin reunamat... Pitää yrittää olla varovainen niiden kanssa.

8 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Ihana lakkaus!! Hyvältä näyttää tuplaleima! Voihan sitä tosiaan syys auringossakin holostella :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Onpa ihanat!

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Värit näissä on ihan mahtavat ja toi Crystal Baller oli toinen tosta kokoelmasta joka kiinnostelee. Mulla on muutama Pet'la ja tykkään niistä kyllä tosi paljon ja tääkin laatta näyttää kivalle. Miks nyt on taas niin paljon kaikkea kivaa tyrkyllä???

Fani kirjoitti...

Oi vitsi miten mageet! Iskee kyllä. :)

Nanne kirjoitti...

Ihanat nää lakkaukset ^.^

Unknown kirjoitti...

ihana Gelato ! upea lakkaus :)

eekku kirjoitti...

Nätit

E-S kirjoitti...

Enail: Ehdottomasti voi holostella. :) Kiitos!
Katarooma: Thanks!:)
Sole/nailOxtail: Kaikesta kivasta pitäs tosiaan osata karsia vain ne tarpeellisimmat itselleen... mitä enempi googlailee ihanuuksia, niin sitä vaikeampaa on pysyä kohtuudessa hankinnoissa. ;)
Fani: Tack tack! =)
Nanne: Kiitos ja kumarrus!
kahden tytön kynnet: Se on! Kiitti :)
eekku: Kiitoksia!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...