20. marraskuuta 2015

Tee-se-itse F.U.N Lacquerin Fairy Tale!

F.U.N Lacquer julkaisi vastikään 2nd Anniversary nimisen kokoelman, johon kuuluu 8 glitter-, flakie- ja holohippulakkaa. Itse pidin kokoelmaa hyvin tylsänä ensi näkemältä, mutta silmäiltyäni hieman swatcheja ihastuin kuitenkin sekä siniseen että vihreään lakkaan, joissa molemmissa on mainitun väristen glittereiden seassa punertavia flakie-lastuja. Tilasin näistä kahdesta kaunokaisesta itselleni silti vain toisen: vihreän Coral Reef -lakan, kun taas sinertävälle Fairy Tale lakalle ajattelin kokeilla tehdä vastineen itse. :)


Kirkaspohjaiset glitterlakat ovat parhaimmillaan mustan lakan päällä, joten lakkasin pohjalle YSL:n mustaa Noir Primitif -lakkaa 2 kerrosta. Etu- ja keskisormen kynsille lakkailin mustan päälle kevyesti F.U.N Lacquerin Coral Reefiä; lakkaa joka kaikessa ihanuudessaan vie samantien ajatukset koralliriutoille ja turkoosin meren äärelle - eikä suinkaan vähiten nimensä puolesta. Nimettömälle ja pikkurillille puolestaan toteutin "Fairy Tale -wannaben" lakkaamalla ensin mustan päälle Nfu Oh Opal -sarjan 44 lakkaa ja sen päälle vielä sinistä glitteriä eli F.U.N Lacquerin Galaxy (H) lakkaa. (Siis kyllä: kyseessä on Galaxy (H) -lakka, vaikka seuraavassa kuvassa lukeekin sinisellä tekstillä väärän lakan nimi.)


Mielestäni "huijaus" olisi täydellinen, jos mulla olisi ollut holoversion sijaan tavallinen Galaxy, jonka siniglitterinen koostumus ilman holohippuja vastaisi paremmin tavoiteltua Fairy Tale lakkaa. Oranssia flakie-lakkaa ei myöskään olisi tarvinnut riipaista yhtä paljon kuin mitä minä nyt sipaisin tuota Nufua (-etenkin nimettömälle), koska vähäisemmät oranssin pilkahdukset näyttäisivät ehkä enemmän mielenkiintoisilta.


Oletteko te ihastuneet F.U.N:in uusiin "hitulalakkoihin"? Entä kerrostelleet onnistuneesti flakies- ja glitter-lakkoja keskenään? Suosittelen kokeilemaan - jälkimmäistä nyt ainakin. =D

4 kommenttia:

Malle kirjoitti...

Ihana kombo! Mun mielestä toi on ihan täydellinen holoversio Secretin kanssa. Mä tykkään kanssa leikkiä lakkayhdistelmillä ja yritän aina miettiä voisiko jonkun lakan tehdä itse, ettei tarvitsisi ostaa uutta. Flakies + glitter on vielä kokeilematta, muttei ole kauaa :). Kiitti vinkistä!

Enail kirjoitti...

Kiva yhdistelmä :)

PS kirjoitti...

Hieno lopputulos. Pakko kokeilla itekin glitteriä flakien päällä, kiitos ideasta!

E-S kirjoitti...

Bunnytailnails: Kiva jos inspiroi ja ilahdutti silmää! Lakkayhdistelmiä pitäisi ehdottomasti kokeilla enemmänkin, miksei jos asiasta enemmänkin innostuu niin hommata liudan swatch-tikkuja kokeiluja varten... kynsille kokeilu voi olla hidasta. :)
Enail: Kiva että tykkäät!
PS: Olepa hyvä - kiva kuulla että inspiroi! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...