22. elokuuta 2013

Satunnaisia swatcheja

Mä oon aina (= muutaman kuukauden ajan) halunnut tehdä Random swatch spam -postauksen, jollaisia olen kohdannut ainakin ulkomaisissa blogeissa silloin tällöin, ja nyt teen vastaavanlaisen itse. Postaus sisältää siis kuvia eri lakoista ihan vain esitelläkseen sitä miltä kukin lakka on näyttänyt kynsilläni.

Essence: Absolutely Blue

Essencen lakat ovat kenkkuilleet mun kanssa aina kun olen niitä kokeillut... Harmittaa ihan, kun tämä Absolutely Blue olisi niin sievä sininenkin ellei sekin kuplisi (etenkin toisella kädellä). 

Butter London: Two Fingered Salute

Two Fingered Salute pääsi kynsille samana iltana kun sen tässä noin reilu viikko sitten sain. Ja olen edelleen totaalisen ihastunut siihen!

Color Club: Glitter Envy

Color Clubin Starry Temptress sarjan lakoista moni on odotellut Helmerissäni kärsimättömänä vuoroaan päästä kynsille. Glitter Envy oli otettava kokeiluun ja onhan se aikamoinen glitter-pommi... :)

OPI: Keeping Suzi At Bay

Nyt löytyi varsinainen yllättäjä! Tilasin vastikään Ebaysta OPI:n San Francisco syyskokoelman lakkoja, ja petyin mahtavasti saadessani yhden väärän lakan tilaamani sijaan. Hyi, ja vielä tuollaisen mörkösinisen lakan... Jostain syystä Keeping Suzi At Bay houkutteli kuitenkin kokeilemaan itseään hyvin nopeasti ja ihmeekseni tykästyin lakkaan. Yksi tummansininen kun mulla oli jo vanhastaan, josta en ole niin välittänyt, mutta tämä oli ilmeisesti toisenlainen! Myyjältä hyvä vahinko siis - minun kannaltani. :)

Color Club: Fame & Fortune

Fame & Fortune on vaaninut minua "verensirpaleisella" olemuksellaan jo parisen kuukautta vaihdettuani sen miitissä Shinylta itselleni. Kynsillä tämä ilahduttaa heti enemmän kuin pullossa, mutta vaatii ehdottomasti päällyslakan jotta pinnasta tulee kaunis.

OPI: Get Your Number

Ah, OPI:n Liquid Sandit... näillä lakkailessa ei tarvitse kauheasti jännittää meneekö jokin pieleen, sillä lakkaaminen sujuu aina mallikkaasti ja lopputulos on kauniin karhea. Get Your Numberia piti nyt testaamani lähinnä sen takia että sopiiko se mun ihonvärille, mistä en kokeilun jälkeen edelleenkään ollut ihan varma. Ehkei se sopinut maailman parhaiten, mutta en silti haluaisi luopua tästä!

OPI: DS Bold

OPI on kyllä parhaimmillaan niin ihana, että saatan joskus hetkeksi uppoutua luulemaan sen olevan oikein totaalinen suosikkilakkamerkkini - eikä se toki todellisuudessa kovin kaukana kärkipaikoista olekaan. Tämä DS Bold on kaunokainen, mitä muuta siitä voi enää todeta?

6 kommenttia:

June kirjoitti...

Tosi kiva postaus :) ja niin monta upeaa lakkaa!

Liisa kirjoitti...

Absolutely Blue ja Keeping Suzi At Bay näyttää tosi herkuilta :)

Fani kirjoitti...

Oih <3 Noi opit ^)

Miracle kirjoitti...

Essencen kuplimiseen vinkki, ohuita kerroksia koska lakka on tosi paksua. Jos kuitenkin kuplii, Seche Vite päälle poistaa kuplat. :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Eijeijei, nyt sä sait mut himoamaan tuota sinistä OPIa!
Mä kun olin päättänyt, etten tarvitse siitä kokoelmasta enää mitään muuta ^_^

E-S kirjoitti...

June: Kiitos, kiva kuulla että tällainen oli mieleen - jos vaikka sattuisin tekemään joskus toiste vastaavan. :)

Liisa: In the mood for blues?! ;) Kuvissa varsinkin kumpainenkin kyllä toimii.

Fani: Mäkin tykkään! <3

Miracle: Kiitos vinkistä! Mä en ehkä tapaa lakata ohuimpia mahdollisia kerroksia ja se sitten näkyy tuossa Essencen kanssa painimisessa... Täytyypä todella ottaa vinkistä vaari seuraavalla kokeilulla.

Riikka: Heh-heh! Uskoisitko jos vakuuttelen että saatat pärjätä myös ilman tuota..? :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...