17. elokuuta 2013

KBShimmerin syksylakat

Oih ja voih... aina tulee uusia ihanuuksia, ja nyt on KBShimmer julkonut nettisivuillaan tulevan syyskokoelman lakkansa! Monenlaisia ihanuuksia sieltä tuntuu taas tulevan, ja nämä tulee myyntiin syyskuun alussa. Kopioin KBShimmerin promo-kuvan saadakseni lievennettyä tuskaani näiden lakkojen perään jakamalla sen teille muillekin:

Lakat ovat nimeltään vasemmalta oikealle: Vicious Circles, Every Nook & Cranberry, You Autumn Know, Teal Another Tail (nimi korjattu), Excuse Me I Blurpled, Turbulence ja You Go Ghoul!

KBShimmerin sivuilla löytyy tarkemmat pullokuvat ja kuvaukset näistä lakoista, joista itseäni houkuttelee ainakin Teal Another Tail, Excuse Me I Blurpled ja Every Nook & Cranberry. Eikös muuten KBShimmerkin ole aika kekseliäs lakkojen nimien kanssa?! Mä ainakin tykkään kovasti - ja kukkaro taas kiittää...

Post. edit: Ja Valesha on näköjään ehtinyt jo swatchatakin nämä lakat... I-ha-ni-a!

11 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Olen niin onnellinen näistä koska joukossa ei ole yhtään pakkohankintaa <3

E-S kirjoitti...

Sekin on onni, Sissi! Pidän peukkuja ettei muutoksen tuulet pääse kumoamaan ensivaikutelmaa.. ;)

Papu kirjoitti...

Mua houkuttelee tuo You Go Ghoul, mutta muut saavat luultavasti jäädä kauppaan :) Tuo keskimmäinen oli ainakin swatcheissa ihan järisyttävän kaunis, mutta tunnen itseäni sen verran, että ei mulla sen väristä lakkaa juuri tulisi käytettyä.

Bambi kirjoitti...

En oo normaalisti tykännyt noista jelly+glitteri yhdistelmistä, mutta jotenkin tuo You Autumn Know näyttää ihanalta..!

E-S kirjoitti...

Papu: You Go Ghoul on nimeltään hauskimpia, mutta mulle puolestaan se on se kaunokainen, jota ei ehkä tulisi käytettyä; vierastan ehkä vähän tummia indie-lakkoja.. O_o

Bambi: Siinä on kyllä jotain houkuttelevaa minustakin, liekö nuo pyöreät glitterit tuossa lakassa "se jokin"..? :)

Niniane kirjoitti...

Voi, noi on aivan liian ihania! Tosin en tykkää kun aika monessa on seassa sitä ihan tosi pientä tikkuglitteriä vähän siellä ja täällä. Muuten tuo valkopohjainen ois aivan täydellinen! Tummemmissä se ei niin paljon häiritse.

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Tuo Teal Another Teal näyttää jo pullossa kauniilta, eikä nuo swatch kuvat ainakaan sitä huonontaneet...Kaunis :) Tulisikohan tuosta ensimmäinen KBShimmerini..?

Enail kirjoitti...

Ihania! Itseä eniten houkuttaa Excuse Me I Blurpled ja You Go Ghoul!

E-S kirjoitti...

Niniane: Mua ei myöskään tuo tikku-juttu oikein säväytä, ja pari lakkaa olisi ehdottomasti nätimpiä ilman sitä.

Kirsi: Ei olisi varmasti mitenkään väärin, vaikka tulisi - se on kyllä kaunokainen! Huomasin tänään että lakan nimi taitaa sittenkin olla Teal Another Tail, eikä Teal Another Teal niinkuin olin jostain aiemmasta julkaisusta lukenut... täytyypä korjailla vähän itse postaukseenkin.

Enail: Eikös?! Excuse Me I Blurpled on aika hauska myös nimeltään.. :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Voi apua!
Mullahan meni nyt selkeät tilaussuunnitelmat ihan uusiks ;)

E-S kirjoitti...

I'm sooorrryyy, Riikka... :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...